Aiša
|
helena, čestitam, torta je odlična Ako imaš jednostavniji recept za smjesu za fondan, napiši nam tamo na temi, jer ja sam dvije bacila u smeće i odustala od njega cickolini, žene su ti već sve rekle, nemoj se sekirati, eto imaš tu prijateljicu neka je pogleda, ali ja opet mislim da mame uvijek prve primijete ako nešto nije u redu. dubravka, u istoj sam situaciji, ovaj moj mene ne pušta, samo hoda za mnom i mama - mama, hvata me za nogavice, suknju, pruža ruke da ga uzmem, neki dan ruke mi drhte, jer ne mogu više, a ne nosim ga stalno, već dok uradim ovo ili ono zabole me. Sada je u fazi rasta zubića, budi se non stop - voljela bih da imam kakvu montažnu sisu, ali nema toga . Baš prije par noći on se tako non stop budi i ja ne mogu da gledam na oči i mm kaže daj mu da doji, a on tek što je sišao s mene, i ja onako sva umorna - daj mu ti, ja moram ukinuti ovo po noći, ne mogu više....na kraju sam ga jedino tako mogla smiriti, a ujutro vidim njemu lijeva četvorka na tri mjesta izbila (ona tri vrha), a komad mesa se otkinuo i visi, ono krvavo crno,i naravno da sam se naljutila na sebe što sam tako odreagovala, jer mogu misliti kako ga boli iman, dobro ti je helena rekla, ako misliš ukidati noćno hranjenje, počni sada, ja mislim da je meni kasno, doduše i ne trudim se, samo se nadam da će jedne noći početi spavati palachinken, za tebe i za momka, prvi put čujem da isključivo dojena beba toliko dobije za mjesec, mi smo se ponosili sa naših 1100 grama Sretni mali i veliki rođendani i zubići, da šta ne izostavim.
|