|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  884 885 [886] 887 888   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
24.8.2011 9:15:44   
Leena
dobro jutro, drage moje! ja nasla recept za naspavti se: legla u 22 kad i Esma, Happy Me! Napokon naspavana!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 22126
24.8.2011 9:18:18   
palachinken
Leeno, ne kazu djaba ,spavaj kad i beba, ali ko bi jos to. Moj malac kad zaspi, ja ne znam gdje bih prije, prala kosu, brisala prasinu, pravila rucak... pa onda sjednem s kafom za internet user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 22127
24.8.2011 9:22:48   
dubravka01
Cickolini prije svega hvala na razumjevanju i na savjetima.
A on ti inace nije takav, cak sta vise bas se i igra sam, ja recimo ručak napravim dok se on igra sam s igrackama ili sam sa sobom...
Ma svi ga penzioneri oko zgrade znaju, jer je bas "komunikativan" hoće svima...
Nikad do sad nije pokazivao tu privrzenost meni, ovo je krenulo odjednom...
ja sam imala običaj reci da mu babo ima (.) mene nikad nebi trazio user posted image
Ali evo vec treci dan, k'o da nije moje dijete, baš se razuzdao, pa kontam mozda ko zna sta bi moglo biti pa pišem ovdje...
Malo sam ga pustila da plače,pa mi se zacrvenio, kontam dobit ce temperaturu ( nemoj se smijati za ovo zadnje)

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 22128
24.8.2011 9:26:13   
Aiša
helena, čestitam, torta je odlična user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ako imaš jednostavniji recept za smjesu za fondan, napiši nam tamo na temi, jer ja sam dvije bacila u smeće i odustala od njega user posted image

cickolini, žene su ti već sve rekle, nemoj se sekirati, eto imaš tu prijateljicu neka je pogleda, ali ja opet mislim da mame uvijek prve primijete ako nešto nije u redu.

dubravka, u istoj sam situaciji, ovaj moj mene ne pušta, samo hoda za mnom i mama - mama, hvata me za nogavice, suknju, pruža ruke da ga uzmem, neki dan ruke mi drhte, jer ne mogu više, a ne nosim ga stalno, već dok uradim ovo ili ono zabole me.

Sada je u fazi rasta zubića, budi se non stop - voljela bih da imam kakvu montažnu sisu, ali nema toga user posted image . Baš prije par noći on se tako non stop budi i ja ne mogu da gledam na oči i mm kaže daj mu da doji, a on tek što je sišao s mene, i ja onako sva umorna - daj mu ti, ja moram ukinuti ovo po noći, ne mogu više....na kraju sam ga jedino tako mogla smiriti, a ujutro vidim njemu lijeva četvorka na tri mjesta izbila (ona tri vrha), a komad mesa se otkinuo i visi, ono krvavo crno,i naravno da sam se naljutila na sebe što sam tako odreagovala, jer mogu misliti kako ga boli user posted image

iman, dobro ti je helena rekla, ako misliš ukidati noćno hranjenje, počni sada, ja mislim da je meni kasno, doduše i ne trudim se, samo se nadam da će jedne noći početi spavatiuser posted image

palachinken, user posted image za tebe i za momka, prvi put čujem da isključivo dojena beba toliko dobije za mjesec, mi smo se ponosili sa naših 1100 grama user posted image

Sretni mali i veliki rođendani i zubići, da šta ne izostavim.

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 22129
24.8.2011 9:26:20   
Cickolini
Dubravka ako je faza proci ce onda brzo. Jednostavno mu je potrebna njegova mamica i vratit ce se on brzo na staro hahaha Ljuubi ti nama naseg djecaka .... A pokusaj onda da ga puuuuno puuuno gnjavis i ljubis .. mozda mu dosadi hahahahaa

< Poruku je uredio Cickolini -- 24.8.2011 9:27:01 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 22130
24.8.2011 9:33:57   
vila_7
Cickolini drago mi je za pozitivu koja zraci iz danasnjeg tvog posta...vidjet ces sve ce se to lijepo razrijesiti aBd.
Sretan rođendanko-velika je to vec cura!

selmoni
...kako pripreme?

Dubravka...ja mislim da ga to malo puca faza,moja je par dana bas plakala u AS al mora se biti uporan i nisam joj htjela popustiti i prestala. A sad hoda za mnom u stanu-gdje god ja i ona z amnom ,al mislim da je to vise radoznalost!

palachinken ... uh kad me jos strucnjak poput tebe pohvali! Gdje ce mi sad biti kraj! user posted image

Aiša hajde ili cu sad na poslu pokusati ovaj svoj recept ostaviti ili kad kuci dođem-na temi fondant,jel OK,ili ces ovdje ili na PP? Jer i ja ih imam 6-7 ,ali je ovaj extra jednostavan i lijepo objasnjen da mi je uspio iz prve!

taurus
- ovo mi je drugi put - prvi put pravila roditeljima za godisnjicu i nije uspjela kako treba pa nisam ni postavljala,a evo ovo je drugi pokusaj i vjeruj i sama sam sokirana user posted image .
E sad: figurice su extra jednostavne-skines sliku sa interneta i samo po njoj,a imas i na you tubu neke klipove,
unutra su naravno kore user posted image i fil od mlijeka,brašna,margarina i cokoladnih bananica (mogu ti poslati od kuce recept),a za kostanje - mislim da sam extra jeftino prošla - eto skontaj kore, jednostavan fil i namirnice za fondant.

< Poruku je uredio helena_7 -- 24.8.2011 9:34:39 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Aiša)
Neposredna veza do poruke: 22131
24.8.2011 9:37:13   
Aiša
helena, može i kada kući dođeš na postaviš na onu temu fondant, samo da nije onaj Minjin recept, ja sam i pored video klipa bacila dvije smjese, tako da ako ima šta jednostavnije za mene "majstora" user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22132
24.8.2011 9:38:38   
palachinken
aiša, probaj onda onaj sa bombonama, njega je nemoce zeznut, ako imas mikrovalnu

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Aiša)
Neposredna veza do poruke: 22133
24.8.2011 9:39:01   
vila_7
nije ovaj je odnekud isprintan,samo ne znam odakle pa ga prepisem - ma bas jednostavan da ne mozes fuiliti (ja sam u zivotu napravila mozda 10 kolaca! )

(odgovor članu Aiša)
Neposredna veza do poruke: 22134
24.8.2011 9:42:00   
vila_7
Iman..sve te hocu pitati jel stigla ogrlica,pomaze li?

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22135
24.8.2011 9:42:25   
palachinken
da se pohvalim, upravo sam otisla do kuhinje i ubacila hrenovke da se kuhaju, sve sa djetetom konektovanim na sisu user posted image user posted image a i ova stolica od kompjutera nam pravo odgovara, on siki, mama mahala po netuuser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22136
24.8.2011 9:43:55   
ladyblue RR
jurto žene...
mi smo se naspavale. u 8h smo se probudile, pa mlijeko, presvlačenje...
evo je u igraonici. ustaje, pada i tako u krug dok mama pije kafu.

cickolini, sretan rođendanko!

dubravka, uh ženo ne znam šta bih ti rekla. probaj ga malo odvojiti od sebe. daj ga nekom da ga malo pričuva. navikavaj ga da nisi non-stop tu pored njega. ja jesam sa N non-stop ali ona nije uopšte vezana za mene. samostalan neki likuser posted image .

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 22137
24.8.2011 9:46:09   
vila_7
Palachinken ma nisam ni sumnjala da ces se tako ispraksirati!

LAdy tebi fakat lijepo dugo spava Nađa...blago ti se!

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 22138
24.8.2011 9:52:03   
ladyblue RR
helena_7, ona do 2. mjeseca spava 11 ili 12 sati u komadu.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22139
24.8.2011 9:54:02   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: ladyblue

može rose, dogovorit ćemo se sutra

eto pa se cujemo sutra

moram napraviti pakleni plan...sutra mi i Željo igra pa se moram organizovati

u koliko je utakmica? hajde skontaj pa javi...mi cemo sad izaci malo u setnju pa ako ti odgovara, mozemo se naci i za koji sat

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 22140
   [Obrisana poruka]
24.8.2011 9:56:04   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 22141
24.8.2011 10:01:50   
vila_7
Lady ma znam da tako lijepo spava- cak mislim da bi i moja samo da je ne moram buditi u pola 6 pa je navikla.

Iman pa kzem ne moze odmoci a mozda je fakat pomogla!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 22142
24.8.2011 10:05:11   
taurus
iman što me kritikuješuser posted image
vidiš da se kavim par puta dnevno u zadnja dva danauser posted image user posted image user posted image
ma koristim lijepo vrijeme i malo sam u kući, uglavnom šetnja, vikendica itd.
E i dalje zeza nos ali ne daj Bože gore, borimo se
ja sam sa R imala tako period buđenja nakon prvog rođendana, budio se par puta noću, plakao u snu, tražio soka i to je baš dugo trajalo i slomilo me
ideš li na posao

helena i palačinko gdje vam je taj recept s bombonama, mrsko mi tražiti
kontam da i ja probam za početak samo napraviti par figurica da vidim kako mi ideuser posted image
mada sam ja antitalenat za takve stvari, ali hajd dok sam na porodiljskom da probam

Neposredna veza do poruke: 22143
24.8.2011 10:14:57   
vila_7
taurus moj nije sa bombonama nego sa glicerinom,pa nek ti palachinken da svoj s bomb. a ja cu ti svoj s glic.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 22144
   [Obrisana poruka]
24.8.2011 10:15:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 22145
24.8.2011 10:38:19   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Iman83

Kako se sad slatko ismijah, Iman sjedi kod mene, ja u potkošulji i ona čeprka neku vrpcu na njoj, odjedom povuče je dole, ugleda siku i nakači se ko iz gladnih user posted image user posted image user posted image ...a inače kad je gladna zakmezi, sad se cura sama poslužila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 22146
24.8.2011 10:42:29   
dubravka01
IZVORNA PORUKA: helena_7

Kako se sad slatko ismijah, Iman sjedi kod mene, ja u potkošulji i ona čeprka neku vrpcu na njoj, odjedom povuče je dole, ugleda siku i nakači se ko iz gladnih user posted image user posted image user posted image ...a inače kad je gladna zakmezi, sad se cura sama poslužila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Omar kad mu prahne vuče maicu, sve su mi maice rastegnute u tom dijelu, i odjednom sve imaju dekolte user posted image

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22147
   [Obrisana poruka]
24.8.2011 10:47:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dubravka01)
  Neposredna veza do poruke: 22148
24.8.2011 10:52:33   
vila_7

A toliko je gladna bila da uopće nije skužila da se nakačila na onu memu koju ne doji, dok je ja nisam zašaltala!
A inače zna koja je 'njena'...user posted image user posted image user posted image

mozda je dijete htjelo povecati ponudu! user posted image

Neposredna veza do poruke: 22149
24.8.2011 11:07:23   
mersiha 77
uh ovo moje dijete zapalo malo,bas je bio kenjkav
opet sam mu obukla carapice od sirceta sta znam mozda se vjestica vrati.user posted image

joj Iman je bas prava carica,pa neka je nek pije i iz druge meme,a sto joj nedajes drugu?nisam u tokuuser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  884 885 [886] 887 888   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  884 885 [886] 887 888   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Sa maramicama i fiziološkim rastvorom. (0%)

Sa pumpom. (0%)

Sa usisivačem za bebe. (100%)

Broj svih glasova: 1

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *