bint
|
jutroooooo samo da vam mahnemo,mi smo super helena majstoreeeee bravoooo,svaka cast,prelijepo izgledaaa cickolini eh darga moja,ovako ti je bilo nama slicno sa 3 mjeseca..otisli mi an redovnu kontrolu i pedijatrica hamzu stavi na stomak da podigne glavicu ka gore on nista,ne dize,nece...i naravnmo odmah frku ona nama napravi,kaze pedijtrica nama: 'ovo dijete ima problem s mozgom,njemu su blokirana ramena-vrat-glava,on ima neki mentalni problem,ako ne podigne glavicu do 6 mjeseca obustavicemo mu vakcine' ja sam izludila,i u junu ponovo kontrola ma hmaza bez problema dize glavicu...al draga cickolini hamaz niakd nije htio na stomaku biti,igrati se,sto inace djeca rade evo sad mu je skoro 7 i pol mjeseci i tek sad se prevrne sa leđa na stomak al samo na lijevu starnuu desnu jos ne koristii..al nisma ga niakd nista forsirala,radi sta mu volja,sta moze,on sjedi od 5 mjeseci a tek sad hoce na stomak,,,po tim fazama njihovim to nije ok al sta cu tako je,sad on hoce i da ga vodam da hoda eh toga me jos starh al samo kenjka,place i vuce me za ruku,nogu da ga vodam...et.. stoga ne suzbijaj ti toliko sta je ioan rekla,ti znas svoje dijte,vidis kakva ej i sta je,a sve ce ona to zanti uraditi pa Boze moj zivot pred njom,ucice i naucice....neka djeca puzu neka nikako ne i sta,koja ne puzu imaju problem ah Bpoze