|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  883 884 [885] 886 887   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
23.8.2011 23:10:26   
mala_sa
ja navratila da vidim ima li Helenine torte, kad ono imam sta i vidjeti, zeno pa ti si majstor, ovo sve napraviti iz prvog pokusaja, skidam ti kapu user posted image
Cicko- bice to aBd sve u redu user posted image user posted image od mene i A
ostale mamice i bebice puno vas pozz

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 22101
23.8.2011 23:17:48   
rose

IZVORNA PORUKA: ladyblue

može rose, dogovorit ćemo se sutra

eto pa se cujemo sutra

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 22102
23.8.2011 23:24:01   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: ladyblue

može rose, dogovorit ćemo se sutra

eto pa se cujemo sutra

moram napraviti pakleni plan...sutra mi i Željo igra pa se moram organizovati

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 22103
24.8.2011 0:10:29   
Amam
Vecer zenice,samo na brzaka preletih,bile ste vrijedne danas
HAHA,Hamzi sretan rojendan i sve najljepse mu zelimo.
Cickolini,nemoj draga da brines dok se to ne ispita.user posted image
Helena,torta je divna user posted image .
Rose,jao sto ti tm sevdisete user posted image .
Adnici sretan mali rodjendancic?
N je bolje hB
Jesam li sta propustila?
Ja sam umorna uzasno,imala goste na iftaru,kuk me boli jedva hodam
Pussa svima

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 22104
24.8.2011 7:24:12   
bint
jutroooooo
samo da vam mahnemo,mi smo super
helena majstoreeeee bravoooo,svaka cast,prelijepo izgledaaauser posted image user posted image user posted image user posted image
cickolini eh darga moja,ovako ti je bilo nama slicno sa 3 mjeseca..otisli mi an redovnu kontrolu i pedijatrica hamzu stavi na  stomak da podigne glavicu ka gore on nista,ne dize,nece...i naravnmo odmah frku ona nama napravi,kaze pedijtrica nama:
'ovo dijete ima problem s mozgom,njemu su blokirana ramena-vrat-glava,on ima neki mentalni problem,ako ne podigne glavicu do 6 mjeseca obustavicemo mu vakcine'
ja sam izludila,i u junu ponovo kontrola ma hmaza bez problema dize glavicu...al draga cickolini hamaz niakd nije htio na stomaku biti,igrati se,sto inace djeca rade evo sad mu je skoro 7 i pol mjeseci i tek sad se prevrne sa leđa na stomak al samo na lijevu starnuu desnu jos ne koristii..al nisma ga niakd nista forsirala,radi sta mu volja,sta moze,on sjedi od 5 mjeseci a tek sad hoce na stomak,,,po tim fazama njihovim to nije ok al sta cu tako je,sad on hoce i da ga vodam da hoda eh toga me jos starh al samo kenjka,place i vuce me za ruku,nogu da ga vodam...et..
stoga ne suzbijaj ti toliko sta je ioan rekla,ti znas svoje dijte,vidis kakva ej i sta je,a sve ce ona to zanti uraditi pa Boze moj zivot pred njom,ucice i naucice....neka djeca puzu neka nikako ne i sta,koja ne puzu imaju problem ah Bpozeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 22105
24.8.2011 7:28:33   
vila_7
zene hvala vam na pohvalama za tortu-ja jedva cekala doci na posao da vidim jel vam se sviđa! user posted image

Lady
bona i ja sam tudum za kolace,al eto ova ispade iznad mojih ocekivanja.

Lejla i Iman - pridruzujem se "pijanim jutrima" - jutros sam cak zamolila MM da ustane da mi bar kavu napavi.

Cickolini
a sta ti na sve to TM kaze?

bint ma ti si u pravu - i moja npr.nije htjela puzati nego odmah hodati i tek kad je prohodala uz namjestaj,onda pocela malo hodati malo puzati.Ima bebica da se prevrcu sa mjesec dana,a neke sa 7 prvi put,a obje super napredne.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 22106
24.8.2011 7:38:53   
HAHA
Dobro jutro,moji dječaci spavaju,nevjerovatno!cickolini,milauser posted image user posted image user posted image biće sve uredu aBd.helena user posted image user posted image user posted image majstorice.bint,super da je Hamzić ozdravio.Amam,šta ti je s kukom?

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22107
24.8.2011 7:40:07   
HAHA
Hvala vam svima na lijepim željama.Ljubimo vas.

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 22108
24.8.2011 7:42:52   
vila_7
HAHA znaci tebi je ovo jutro odmorsko! user posted image

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 22109
24.8.2011 7:43:15   
taurus
jutro

pa helena ostavila si me bez teksta s tortomuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image svaka čast ženo
odlična je user posted image

draga cickolino tebe ta fizijatrica izludi user posted image
ona tebi priča o stvarima koje da su zaista takve primijetile bi se odmah na bebi
čuj krvarenje u mozgu, pa je li ona normalnauser posted image
dijete ne bi moglo glavu držati, imalo bi smetnje s vidom, sluhom, spi napade i još milion drugih simptoma a ona hvala Bogu nema ništa od navedenog
naravno da ćeš otići na pregled u bolnicu, ali samo te bez razloga sekira
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22110
24.8.2011 7:46:31   
HAHA
IZVORNA PORUKA: helena_7

HAHA znaci tebi je ovo jutro odmorsko! user posted image
Aha,a šta će poslije biti vidjećuuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22111
24.8.2011 7:48:02   
vila_7
taurus hvala! kako tvoja djecica?

HAHA
, a pa zato sto sad uzivas vjerovatno slijedi dernek preko dana! user posted image

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 22112
24.8.2011 8:02:39   
gagach
evo drugi dan zaredom se javljam user posted image user posted image mora da umirete od ponosauser posted image

ladyblue sta cu ja kad si ti neka superzenauser posted image

M je dobio turu jutros od gjupe vakcine...mala je 37,2 ali je ipak tura...user posted image ali je sretan i raspolozen i super je spavao ....mozda bolje funkcionise na visim temperaturama ahahhaha Boze!

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

Neposredna veza do poruke: 22113
24.8.2011 8:04:37   
vila_7
user posted image user posted image user posted image gagach da ne pretjeras s javljanjem...ipka...2 dana zaredom!? user posted image
A proci ce tura,bar znas da je od vakcine!

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 22114
24.8.2011 8:05:33   
gagach

user posted image user posted image user posted image gagach da ne pretjeras s javljanjem...ipka...2 dana zaredom!? user posted image
A proci ce tura,bar znas da je od vakcine!

user posted image user posted image user posted image fakat sam dosadna...niko ne moze do rijeci doci od meneuser posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22115
24.8.2011 8:05:55   
Cickolini
Juuuutro ja sam naravno na nogama, jedva sam malo odspavala. D evo je igra se i prica nesto ... meni se cini ko da ruzi fizijatricu user posted image user posted image user posted image

Nama je danas punih 7 mjeseci pa cemo danas u setnju da slavimo maji rodjendan hehe Kako vrijeme brzo leti ... ma nevjerovatno.

Ne mogu vam objasniti kako me utjesite sa komentarima, odmah sve gledam pozitivnije. Kad ti neko kaze da haman 100% ti dijete ne dao dragi Bog ima krvarenje na mozgu ... mislim zaledis se!!!

Evo jutros zovem bolnicu da dogovor sa doktorom pomjerim sa 6.septembra ranije ... zovem ljude u 7.15h. Kaze uranili ste nazovite u 8h. Ma ja nisam ni vidjela koliko je sati nego cim sam oci otvorila odmah poletjela da zovem.

Muza sam isprepadal jucer dok je bio na poslu ... nisam namjerno, ali meni se nakupilo pa nisam imala kome nego njemu. Jucer dosao s posla samo sto ne place. Sjeo za kompjuter i cacko cacko i oraspolozio se. On nije tip da negativno razmislja. Kod njega je sve pozitivno. Pa nedo Bog da e nesto lose ispostavi ... kaze idemo ako treba na kraj svijeta, ali rijesit cemo. Pa me je i on oraspolozio. Bila je i sveki, ali ne od velike pomoci hahahahaa

Eto ja vam se izjada ... razumite me. Hvala puuno na podrsci.

Bint eto prosla si nesto slicno kao ja jucer. Bas mi je drago da je sve ok. ABd i kod nas ce biti, ali te doktori izlude u momentu.

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22116
24.8.2011 8:24:14   
bint
cickolini pa sretan mali rođendankoooo...user posted image user posted image user posted image
ma samo pozitivnooooouser posted image fin provod vam zelimoooo danas
gagch user posted image user posted image user posted image svaka casta za javljanja

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 22117
24.8.2011 8:27:16   
taurus
cickolino sretan mali rođendankouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 22118
24.8.2011 8:46:28   
dubravka01
Jutro moje RRašice,

Ne znam sta se desava s ovim mojim djetetom ali on se bukvalno ne odvaja od mene, stalno bi da je pripijen uz mene,ja sam slomljena.
Nece vise ni u AS u autu, ni u kolica,ma ni mm da ga on nosa znaci samo da sam ja tu i da smo po mogućnosti na bilo koji nacin "konektovani".
Promukla sam vise i od pjevanja pjesmica i mislim da cu se rasklopit na dijelove do kraja dana.
A tek dojenje ( iako mi ovaj dio ne pada tako tesko) to traje i traje i traje pa kao u prvim danima nj zivota, svako malo bi (.) i jede ko veliki, ja mislila produkcija mi se smanjuje, kad Boga mi ova dva dana isto ko u 40-nici dok on jednu doji iz druge lije.
Ima li iko iskustva s ovakvim "ponašanjem"??

cickolini draga, vec si cula par misljenja,ja ne znam sta bih dodala,osim da vam saljemo veliki hug i user posted image i da se sve zavrsi dobro sto prije..
A da, i sretan mali rođendanko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mersiha bravo za malenog drugara i bocu, a za sveki no comment.
helena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image majstorice!!!! - još ona mene na govara da i ja pravim a ja user posted image preznojih se. Svaka ti cast!

Ljubimo Iman - nismo odavnouser posted image

Eto ruka  mi otkazuje jer jednom O drzim a drugom tipkam.

cujemo se

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 22119
24.8.2011 8:47:12   
selmoni
Jutro drage moje dugo me nije bilo sada ću se opet češće javljati nama je sutra prvi rođendan pripremamo se još pomalo hodamo itd. još ne mogu da vjerujem da je prošla godina dana kada se sjetim moje male mišice kada smo izašle iz bolnice a sada je pravi harambaša.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdravlje je na prvom mjestu
Mala lopuža stiže 20 septembra 2010 a možda i ranije Akobogda( Bogami stigla ranije i to dobro 25 augsta 2010)

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 22120
24.8.2011 9:00:05   
palachinken

user posted image

user posted image

da se i ovdje pohvalim user posted image (nemojte gledati samo na ovaj secer sto nisam iscetkala kad sam slikala

Zeno, duboki naklon! Predivno je, ne samo za prvi put nego i za deseti, ja cu izgleda okacit kopacke o klin user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22121
24.8.2011 9:07:20   
taurus
helena jesi li ti stvarno prvi put u životu pravila ovakvu tortu i odmah ovako dobra
ja se ne smijem usuditi ni da probam
kako si oblikovala ove figurice
koliko te je ukupno koštala ovakva torta
kakva je unutra tj. od čega je

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 22122
24.8.2011 9:10:26   
Cickolini
Hvala na cestitkama za mali rodjendan ...

Dubravka pa zeno kako izdrzis hahahaha Ja sam bas na stranici kako ukinuti nocno dojenje napisala raspored hranjenja i vidim da dosta mama cesce hrane, a ja se zalim da imam osjecaj da non stop hranim D. Ne znam ja mislim da mu moras naci i neku drugu zanimaciju ili vidi s pedijatrom sto to tako radi. Ma nije tesko dojiti, ali non stop biit konektovan user posted image Treba ti vremena i za tebe. Ja kazem uvijek prelijepo je biti mama, ali najljepse je biti zadovoljna mama. Sad ce me napasti kad ovo napisem ... ali nek i kenjaka malo i place ... nek nauci da ga i tata zabavlja, a najvaznije nek nauci da se moze i sam igrati.
Kaze meni pedijatrica sta je najbolje uraditi ... kaze kad imas neku istuaciju s djetetom (npr. hoce samo kod mame i ne da joj mira) zamisli da ti je dosla prijateljica u goste s djetetom koje hoce samo njenu paznju. Ne da joj mira hoce samo kod nje ... vasa kafa se pretvorila u stalno zabavljanje djeteta. Kaze budi iskrena prema sebi i reci na glas sta bi pomislila u sebi (npr. ma pusti ga nek place malo, nece mu nista biti nek se nauci i sam igrati il ces tako izluditi) ... e to je pravo odgojno sredstvo jer tad razmisljas hladne glave, sta je najbolje i ne razmisljas kako ti je zao jer ga volis vise od sebe.
Ja se ispisah, ali znam da nije lako non stop se posvetiti samo djetetu. Ja ti mogu pisati izdrzi, to mora tako ... ali ne mora i moze i potrajati. Jer mi kao majke dosta pravimo greske i tesko nam je realno razmisljati. Ne kazem pusti ga da dreci nego ... on je veliki i mora i sam da se igra.

Selmoni sutra veliki rodjendanko ... svaka cas_t ... pa vi ste bas veliki. Ljuubi djevojcicu nasu (ja vise nisam beba)

< Poruku je uredio Cickolini -- 24.8.2011 9:12:31 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu selmoni)
Neposredna veza do poruke: 22123
24.8.2011 9:10:49   
palachinken
KOd ovog mog heroja vec dvije noci od pet ujutru krece neko stenjanje, grcevi izgleda, ali on se ni ne probudi, samo ja uz njega budna. Dala sam mu espumisanke jutros i imam osjecaj da je brze proslo. Bum vidjel sta ce sutra biti. Sinoc je jedva zasao, tek iza ponoci, a mm i ja nanijetili se malo zbliziti user posted image ali jok, mali indijanac nije dao user posted image Hajd, bice i toga, kad ode na fakultet izgleda! Spavao je 4h u komadu, sto je i dobra vijest, da se moje (.) (.) nisu prepunile do eksplodirnja, pa sam morala dezurati uz njih dok ih ovaj nije poručkio. Kontam, da mi dijete prespava noc, 3 mastitisa bih fasovala.

Daania, princezice, sretan rođendako!
gagach, sretošmo se i na ovoj temi! Zar zubici idu tako rano? Pa nek vam je sa srecom!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 22124
24.8.2011 9:13:18   
mersiha 77
jutric zenice!
ja sam kao zombi svunoc sam skakala da provjeravam  imali Anes temperaturu i taman kad sam zaspala cujem ja on jeci srce malo ja skocim kad on kao ziskica sav gori,ona vjestica user posted image dosla u pola cetri,nabrzinu stavim cepic,istusiram ga,stavim mu carapice od sirceta na nogice i prosla je onda je fino sikio  i zaspo do 8h dusa moja jes ga napatila,sad glega pipi dugu carapu na tv,mama cejfi kafu i tipka s vama na rr
Cickolini sretan vam mali rodjendanko da ih akobogda jos puno,puno docekate u zdravlju i rahatluku i molim te no sikiriki a tu glupacu neslusaj vise
ako je nesto potrebno idi kod gavrankapetanovica kao sto Lady kaze,ali rekla sam vec jednom majka bi osjetila ti nisi i zato nesekiraj se
öijep provod vam zelim danasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ostale zenice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu selmoni)
Neposredna veza do poruke: 22125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  883 884 [885] 886 887   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  883 884 [885] 886 887   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

koliko?!
marny

Koliko djece planirate imati?

jedno (14%)

dvoje (39%)

troje (36%)

četvero i više (10%)

Broj svih glasova: 119

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *