|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  882 883 [884] 885 886   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
23.8.2011 21:17:57   
vila_7
mersiha....ma crkavala od smjeha sama sebi i pravila-nasla slike na internetu pa otprilike po njima! Ma ja prezadovoljna! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 22076
23.8.2011 21:18:42   
mersiha 77
dubravka01 hvala draga moja nije mi anes dao da pisem danas pa sam vas samo letimicno procitala
ljubi ti svoje pilenceuser posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 22077
23.8.2011 21:20:49   
rose
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Haaaalo zene ... pa gdje ste. Bila mi je danas fizijatrica. Ne mogu ni da pisem koliko me nasikirala... evo tresem se user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kaze da misli da je kod D nesto neuroloski (npr kao neko krvarenje na mozgu) to sto se ne okrece i sto desnu rukicu slabije koristi. Poslala nas doktoru u bolnicu. Zakazala sam za 6. septembar. Da mi je samo znati kako izdrzati do tad, a ne poludjeti.

Kaze nije mi htjela ranije reci da idem fino na godisnji. Zamalo joj nisam samar opalila. Cuj da idem fino na godisnji user posted image

Kaze jos to nema veze sa njenim intelektualnim razvojom samo fizickim. Ona mora vjezbati ukoliko se to ispostavi. Moze je pratiti cijeli zivot, a moze isceznuti ako nije nista velik.

Zvala sam sad maminu prijateljicu fizijatricu i ispricala joj i ona mi rekla da dodjem kod nje u cetvrtak da pregleda D i pitala me par stvari (drzi li non stop palceve stisnute, jesu li joj prstici od nogu stalno stisnuti ....) i ni u jeno od toga se D ne uklapa i ona kaze da misli da nije nista neuroloski nego da samo treba ojacati.

Luuuudim ...

e draga, nemoj se sekirati...ja sam kod svoje S neki dan primjetila da se pri onom svom puzanju/gmizanju odguruje uglavnom desnom nogom...i vjeruj jedino sto mi pada na pamet je da joj je ta strana tijela jaca...jer i sma znas da su ljudska tijela asimetricna i da je jedna strana obicno jaca...kod moje S se jako znoje tabani i dlanovi...isto kao i kod mene...klasicna nervoza al nam dr pojacala d vitamin...sad citam malo one upute uz bocicu i lijepo se prepadoh...ja cu njoj d vitamin vratiti na staro a dlanovi i tabani ce joj se znojiti do kraja zivota kao i meni...to ja po svom osjecaju...ti svakako malenu odvedi na pregled, bit ces mirnija cak i ako ti pokazu neke vjezbe da joj jacas tu drugu stranu...nemoj biti tuzna, Daania ce to sve prerasti i prevazici user posted image svakoj od nasih bebica treba posebno vrijeme da nesto savladaju...ova moja debelguzica se jos ne zna sama posjesti...a fino sjedi kad je ja stavim na pod...bez ikakvih podupiraca ali jos nije skontala kako sama da se dovede u taj polozaj ...mislim da imamo fore do 10-og mjeseca ali ona ce sjesti kad bude skontala kako kao i D...koristit ce drugu ruku kad joj bude trebalo...ti je stimulisi malo, daji joj igracke samo u tu rukicu, pokaci joj igracke na tu stranu da se saa proteze i tom rukom ih ganja

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 22078
23.8.2011 21:22:13   
gagach
evo i mene malo hehehe...ovo samo da me ne zaboraviteuser posted image user posted image user posted image ja se vama divim kako sve stizete vi ste moji idoliuser posted image

Jelena znoj me oblio na pomisao koji haos kod tebe sa Anchi i Lukom :) Pogotovo sto je ana praaaaava mirnica i touser posted image

Mi smo bili na boci danas...evo sve trckaram da vidim ima li temperaturu ali za sada hB nema...nadam se da ce takoi ostatiuser posted image Meni su nervi popustili i sada me sve zivo boli....
Ah da rekla nam je dr da nam je zubic krenuouser posted image znala sam...sinoc je dernecio cijelu noc...probudio se u 4:30 i isto u struju ustekanuser posted image

mi nastavljamo sa dojenjem...nece nam ubacivati dohranu nikakvu. M ima 7650 i dug 68cm tako da je bas veliki beban. Pitala sam je sta da radim sa njegovom stolicom jer kaka svakih 7 dana al kaze da se strpimuser posted image

rose,ladyblue.palachinken,mino,medi...i ostaleeee zeniceuser posted image user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 22079
23.8.2011 21:23:18   
mersiha 77
helena ma suti odlicno si to tiuser posted image bravo
dubravka01 a sveki ce pojest svoju kasicu kad dodje nemogu joj preci vise nipreko cega
necete vjerovat bili su u bosni 2 mjeseca nikada nisu nazvali moju majku a kamoli joj otisli a prica meni o postovanju THE END
toliko o postovanju ,moja majka je mene i brata sama teskom mukom odgojila a ona tako i moja majka mene zove i place pa kaze sta sam joj uradila
KOZA GLUPA,NEMOGU ZENE PREKO OVOGA.MOJA MAJKA JE No1 i tackauser posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 22080
23.8.2011 21:29:02   
rose
IZVORNA PORUKA: helena_7

user posted image

user posted image

da se i ovdje pohvalim user posted image (nemojte gledati samo na ovaj secer sto nisam iscetkala kad sam slikala

pa koliko si se brinula ti si napravila pravo umjetnicko djelo user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22081
23.8.2011 21:29:10   
mersiha 77
gagach bas se ti odmetnes kao hajdukuser posted image
joj i mi smo danas bili na boci ,nemamo sad,zasad temperature ni mi nadamo se da je nece ni bitiuser posted image
koliko je mjeseci tvojoj bebici?
moj ima tri mjeseca i vaga 7336 kg a dug je 63 cm

Neposredna veza do poruke: 22082
23.8.2011 21:30:59   
gagach

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

joj i mi smo danas bili na boci ,nemamo sad,zasad temperature ni mi nadamo se da je nece ni bitiuser posted image

maku je danas 4 mjeseca i 3 sedmice...
Anes je pravi beban bucko masalauser posted image

Neposredna veza do poruke: 22083
23.8.2011 21:33:26   
rose
IZVORNA PORUKA: Leena

Jelena, ne da tebe ja! Ja kad sam Esmu rodila nisam se mogla sama okupati 20 dana, a ona hoda po gradu, kuha... Ti si moj idol, rekoh ti vec vise putauser posted image . Ljubi mi te pilice!

Cickolini, draga, nemoj se sekirati! Ako nema taj grc u rukicama i nonama, ne bi trebalo biti nista... Ali stvarno. Nema potrebe da se sekiras. D. je ok i da nije ti bi to vidjela, pa s njom si 24h na dan i samo u nju gledas! A ako je iko zagledao dijete ti siuser posted image

Rose, user posted image user posted image user posted image user posted image tm k'o moj, svaki put kad vidi da sam na rr, kze: pozdravi zene! I kad posaljem post kaze: aaa... sto ne pozdravi?!

hehe ma ja ostala logirana na malom kompu, presla na veliki a on uzeo i valjda malo citao...i odlucio da se registruje da i on koju kaze user posted image jos kad mu uletih u sobu da mu kazem da sam ga provalila...ma nisam ni progovorila on se nasmija...kaze nisam ja, ne znam o cemu pricas user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 22084
23.8.2011 21:35:07   
Leena
helena, majstore!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 22085
23.8.2011 21:36:52   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: gagach

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

maku je danas 4 mjeseca i 3 sedmice...
Anes je pravi beban bucko masalauser posted image

aman zeno zar ima skoro 5 mjeseci otkako smo kukale na iscekivanju bebauser posted image
masala i Mak je veliki momak
ma jasta je Anes zapustio obrasciceuser posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 22086
23.8.2011 21:37:19   
Leena

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: Leena

Jelena, ne da tebe ja! Ja kad sam Esmu rodila nisam se mogla sama okupati 20 dana, a ona hoda po gradu, kuha... Ti si moj idol, rekoh ti vec vise putauser posted image . Ljubi mi te pilice!

Cickolini, draga, nemoj se sekirati! Ako nema taj grc u rukicama i nonama, ne bi trebalo biti nista... Ali stvarno. Nema potrebe da se sekiras. D. je ok i da nije ti bi to vidjela, pa s njom si 24h na dan i samo u nju gledas! A ako je iko zagledao dijete ti siuser posted image

Rose, user posted image user posted image user posted image user posted image tm k'o moj, svaki put kad vidi da sam na rr, kze: pozdravi zene! I kad posaljem post kaze: aaa... sto ne pozdravi?!

hehe ma ja ostala logirana na malom kompu, presla na veliki a on uzeo i valjda malo citao...i odlucio da se registruje da i on koju kaze user posted image jos kad mu uletih u sobu da mu kazem da sam ga provalila...ma nisam ni progovorila on se nasmija...kaze nisam ja, ne znam o cemu pricas user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image koji car!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 22087
23.8.2011 21:37:42   
rose
i gagach nam dosla...hajd nema veze makar je ponekad sretnem u gradu...jos neke da nam dodju ...aktivne trudnjace a kad postatose mame predjose u ilegalu user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 22088
23.8.2011 21:39:54   
vjestica
Helena  svaka čast za tortu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
predobro izgleda

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 22089
23.8.2011 21:48:10   
gagach

IZVORNA PORUKA: rose

i gagach nam dosla...hajd nema veze makar je ponekad sretnem u gradu...jos neke da nam dodju ...aktivne trudnjace a kad postatose mame predjose u ilegalu user posted image

nja njaaa:) suti bona sad ti kazem da nista zivo ne stizemuser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 22090
23.8.2011 21:48:17   
lejla80
Evo da vam i ja malko mahnem dok nisam zaspalauser posted image Ja krepana al bukvalno, A slabo spava, budi se sto puta po noci, ma dernek zivi..sinoc smo u jedan sat igrali ganje sa njim ko dvije budale da ga malo razveselimo jer ga drugacije nismo mogli umiriti...pojma nemam sta mu je uhhhh Ujutro kad moram na posao, pojma nemam ni kako se spremim,ma ko pijana sam...hajd valjda ce bebi poceti da spava. Inace dobro se snalazi bez mene, bas je to mirno prihvatio, ma pojma on nema sta se desavauser posted image
Haha tvome momcini sve najbolje za rodjendan zelim kao i maloj Adnici
Cickolini bas mi je zao sto se sikiras...al eto ako ti smatras da to nije nista strasno onda i nije,ipak je ti posmatras 24 sata non/stop.
Ostale zene user posted image user posted image user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 22091
   [Obrisana poruka]
23.8.2011 21:49:36   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 22092
23.8.2011 21:50:44   
lejla80
Helena ma tortica je predobra,njamiiiiii,valjda si i nama ostavila malouser posted image Svaka cast mila,nisam ni sumnjala u tebe

2011.
2016.

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 22093
   [Obrisana poruka]
23.8.2011 21:51:00   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu lejla80)
  Neposredna veza do poruke: 22094
23.8.2011 22:04:56   
lejla80

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: lejla80

Evo da vam i ja malko mahnem dok nisam zaspalauser posted image Ja krepana al bukvalno, A slabo spava, budi se sto puta po noci, ma dernek zivi..sinoc smo u jedan sat igrali ganje sa njim ko dvije budale da ga malo razveselimo jer ga drugacije nismo mogli umiriti...pojma nemam sta mu je uhhhh Ujutro kad moram na posao, pojma nemam ni kako se spremim,ma ko pijana sam...hajd valjda ce bebi poceti da spava. Inace dobro se snalazi bez mene, bas je to mirno prihvatio, ma pojma on nema sta se desavauser posted image
Haha tvome momcini sve najbolje za rodjendan zelim kao i maloj Adnici
Cickolini bas mi je zao sto se sikiras...al eto ako ti smatras da to nije nista strasno onda i nije,ipak je ti posmatras 24 sata non/stop.
Ostale zene user posted image user posted image user posted image

Sestro po muci, razumijem te u potpunosti...kao da me voz pregazio ujutro...user posted image

user posted image user posted image
user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 22095
23.8.2011 22:39:10   
ladyblue RR
evo mene...
danas po kući nešto deverala...digla ćilime, poslala ih na pranje pa malo nešto počistila. dođe mi drugarica pa kafenisale....dok sam ručak dok oko N ne stigoh se javiti. oko 19h malo izašle na zrak, pa kupanje itd. nije još potpno ozdravila. danas je imala 5 stolica. doduše nije proljev, kašaste su ali brate 5 je puno. osip mi se čini bolji. kao da se povlači.

helena_7, torta je luuuuudiiiilllloooooo. ja sam još na palačincima tako da je meni ovo kao doktorska disertacijauser posted image

cickolini, žene su ti sve rekle. potraži još jedno ili dva mišljenja. dođi ovamo, vodi je kod Gavrankapetanovića. malo joj forsiraj tu ruku kako ti je rose rekla.

gagach, ti se baš opustAlauser posted image . kako bona ne stižeš? hoćeš da ti ja pišem koliko nas je u kući i šta sve ja imam u toku dana da obavim, da ti bude lakšeuser posted image

rose, kada kafenišemo?

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 22096
23.8.2011 22:46:13   
tukica
o strina jednog maaaaajog pišana...ma jedva čekam. Baš se radu
IZVORNA PORUKA: gagach

evo i mene malo hehehe...ovo samo da me ne zaboraviteuser posted image user posted image user posted image ja se vama divim kako sve stizete vi ste moji idoliuser posted image

Jelena znoj me oblio na pomisao koji haos kod tebe sa Anchi i Lukom :) Pogotovo sto je ana praaaaava mirnica i touser posted image

Mi smo bili na boci danas...evo sve trckaram da vidim ima li temperaturu ali za sada hB nema...nadam se da ce takoi ostatiuser posted image Meni su nervi popustili i sada me sve zivo boli....
Ah da rekla nam je dr da nam je zubic krenuouser posted image znala sam...sinoc je dernecio cijelu noc...probudio se u 4:30 i isto u struju ustekanuser posted image

mi nastavljamo sa dojenjem...nece nam ubacivati dohranu nikakvu. M ima 7650 i dug 68cm tako da je bas veliki beban. Pitala sam je sta da radim sa njegovom stolicom jer kaka svakih 7 dana al kaze da se strpimuser posted image

rose,ladyblue.palachinken,mino,medi...i ostaleeee zeniceuser posted image user posted image

ccccc a jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 22097
23.8.2011 22:50:51   
Cickolini
Malo sam se smirila ... hvala vam puuuno na rijecima podrske. Ne mogu vam opisati koliko mi znaci. Valja mi izdrzati do 6 septembra, ali zvat cu sutra ponovo da vidim moze li ranije.

Ja necu uopste da mislim negativno ... nadamo se da ce sve biti OK i idemo dalje

Helena tortica je mrak ...svaa cast ... ja cu D da pravim tri tortice cim mi aBd kazu da je sve OK. Necu cekati rodjendan hehehehe

Hvala vam svima jos jednom ... trazit cemo svakako vise misljenja, a planiram da idem u Sarajevo ponovo da ja to kod nasih ispitam hahaha

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 22098
23.8.2011 22:51:28   
rose

IZVORNA PORUKA: ladyblue

evo mene...
danas po kući nešto deverala...digla ćilime, poslala ih na pranje pa malo nešto počistila. dođe mi drugarica pa kafenisale....dok sam ručak dok oko N ne stigoh se javiti. oko 19h malo izašle na zrak, pa kupanje itd. nije još potpno ozdravila. danas je imala 5 stolica. doduše nije proljev, kašaste su ali brate 5 je puno. osip mi se čini bolji. kao da se povlači.

helena_7, torta je luuuuudiiiilllloooooo. ja sam još na palačincima tako da je meni ovo kao doktorska disertacijauser posted image

cickolini, žene su ti sve rekle. potraži još jedno ili dva mišljenja. dođi ovamo, vodi je kod Gavrankapetanovića. malo joj forsiraj tu ruku kako ti je rose rekla.

gagach, ti se baš opustAlauser posted image . kako bona ne stižeš? hoćeš da ti ja pišem koliko nas je u kući i šta sve ja imam u toku dana da obavim, da ti bude lakšeuser posted image

rose, kada kafenišemo?

sutra nekad...hoces predvecernju varijantu...tamo oko 6 ovdje negdje u centru?

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 22099
23.8.2011 22:54:31   
ladyblue RR
može rose, dogovorit ćemo se sutra

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 22100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  882 883 [884] 885 886   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  882 883 [884] 885 886   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

karijera ili ljubav?
bananica

karijera ili ljubav?

ljubav, naravno (83%)

karijera (15%)

Broj svih glasova: 72

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *