Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Haaaalo zene ... pa gdje ste. Bila mi je danas fizijatrica. Ne mogu ni da pisem koliko me nasikirala... evo tresem se .
Kaze da misli da je kod D nesto neuroloski (npr kao neko krvarenje na mozgu) to sto se ne okrece i sto desnu rukicu slabije koristi. Poslala nas doktoru u bolnicu. Zakazala sam za 6. septembar. Da mi je samo znati kako izdrzati do tad, a ne poludjeti.
Kaze nije mi htjela ranije reci da idem fino na godisnji. Zamalo joj nisam samar opalila. Cuj da idem fino na godisnji
Kaze jos to nema veze sa njenim intelektualnim razvojom samo fizickim. Ona mora vjezbati ukoliko se to ispostavi. Moze je pratiti cijeli zivot, a moze isceznuti ako nije nista velik.
Zvala sam sad maminu prijateljicu fizijatricu i ispricala joj i ona mi rekla da dodjem kod nje u cetvrtak da pregleda D i pitala me par stvari (drzi li non stop palceve stisnute, jesu li joj prstici od nogu stalno stisnuti ....) i ni u jeno od toga se D ne uklapa i ona kaze da misli da nije nista neuroloski nego da samo treba ojacati.
Luuuudim ...
e draga, nemoj se sekirati...ja sam kod svoje S neki dan primjetila da se pri onom svom puzanju/gmizanju odguruje uglavnom desnom nogom...i vjeruj jedino sto mi pada na pamet je da joj je ta strana tijela jaca...jer i sma znas da su ljudska tijela asimetricna i da je jedna strana obicno jaca...kod moje S se jako znoje tabani i dlanovi...isto kao i kod mene...klasicna nervoza al nam dr pojacala d vitamin...sad citam malo one upute uz bocicu i lijepo se prepadoh...ja cu njoj d vitamin vratiti na staro a dlanovi i tabani ce joj se znojiti do kraja zivota kao i meni...to ja po svom osjecaju...ti svakako malenu odvedi na pregled, bit ces mirnija cak i ako ti pokazu neke vjezbe da joj jacas tu drugu stranu...nemoj biti tuzna, Daania ce to sve prerasti i prevazici svakoj od nasih bebica treba posebno vrijeme da nesto savladaju...ova moja debelguzica se jos ne zna sama posjesti...a fino sjedi kad je ja stavim na pod...bez ikakvih podupiraca ali jos nije skontala kako sama da se dovede u taj polozaj ...mislim da imamo fore do 10-og mjeseca ali ona ce sjesti kad bude skontala kako kao i D...koristit ce drugu ruku kad joj bude trebalo...ti je stimulisi malo, daji joj igracke samo u tu rukicu, pokaci joj igracke na tu stranu da se saa proteze i tom rukom ih ganja
Mi smo bili na boci danas...evo sve trckaram da vidim ima li temperaturu ali za sada hB nema...nadam se da ce takoi ostati Meni su nervi popustili i sada me sve zivo boli.... Ah da rekla nam je dr da nam je zubic krenuo znala sam...sinoc je dernecio cijelu noc...probudio se u 4:30 i isto u struju ustekan
mi nastavljamo sa dojenjem...nece nam ubacivati dohranu nikakvu. M ima 7650 i dug 68cm tako da je bas veliki beban. Pitala sam je sta da radim sa njegovom stolicom jer kaka svakih 7 dana al kaze da se strpim
helena ma suti odlicno si to ti bravo dubravka01 a sveki ce pojest svoju kasicu kad dodje nemogu joj preci vise nipreko cega necete vjerovat bili su u bosni 2 mjeseca nikada nisu nazvali moju majku a kamoli joj otisli a prica meni o postovanju THE END toliko o postovanju ,moja majka je mene i brata sama teskom mukom odgojila a ona tako i moja majka mene zove i place pa kaze sta sam joj uradila KOZA GLUPA,NEMOGU ZENE PREKO OVOGA.MOJA MAJKA JE No1 i tacka
gagach bas se ti odmetnes kao hajduk joj i mi smo danas bili na boci ,nemamo sad,zasad temperature ni mi nadamo se da je nece ni biti koliko je mjeseci tvojoj bebici? moj ima tri mjeseca i vaga 7336 kg a dug je 63 cm
gagach bas se ti odmetnes kao hajduk joj i mi smo danas bili na boci ,nemamo sad,zasad temperature ni mi nadamo se da je nece ni biti koliko je mjeseci tvojoj bebici? moj ima tri mjeseca i vaga 7336 kg a dug je 63 cm
maku je danas 4 mjeseca i 3 sedmice... Anes je pravi beban bucko masala
Cickolini, draga, nemoj se sekirati! Ako nema taj grc u rukicama i nonama, ne bi trebalo biti nista... Ali stvarno. Nema potrebe da se sekiras. D. je ok i da nije ti bi to vidjela, pa s njom si 24h na dan i samo u nju gledas! A ako je iko zagledao dijete ti si
Rose, tm k'o moj, svaki put kad vidi da sam na rr, kze: pozdravi zene! I kad posaljem post kaze: aaa... sto ne pozdravi?!
hehe ma ja ostala logirana na malom kompu, presla na veliki a on uzeo i valjda malo citao...i odlucio da se registruje da i on koju kaze jos kad mu uletih u sobu da mu kazem da sam ga provalila...ma nisam ni progovorila on se nasmija...kaze nisam ja, ne znam o cemu pricas
maku je danas 4 mjeseca i 3 sedmice... Anes je pravi beban bucko masala
aman zeno zar ima skoro 5 mjeseci otkako smo kukale na iscekivanju beba masala i Mak je veliki momak ma jasta je Anes zapustio obrascice
Jelena, ne da tebe ja! Ja kad sam Esmu rodila nisam se mogla sama okupati 20 dana, a ona hoda po gradu, kuha... Ti si moj idol, rekoh ti vec vise puta . Ljubi mi te pilice!
Cickolini, draga, nemoj se sekirati! Ako nema taj grc u rukicama i nonama, ne bi trebalo biti nista... Ali stvarno. Nema potrebe da se sekiras. D. je ok i da nije ti bi to vidjela, pa s njom si 24h na dan i samo u nju gledas! A ako je iko zagledao dijete ti si
Rose, tm k'o moj, svaki put kad vidi da sam na rr, kze: pozdravi zene! I kad posaljem post kaze: aaa... sto ne pozdravi?!
hehe ma ja ostala logirana na malom kompu, presla na veliki a on uzeo i valjda malo citao...i odlucio da se registruje da i on koju kaze jos kad mu uletih u sobu da mu kazem da sam ga provalila...ma nisam ni progovorila on se nasmija...kaze nisam ja, ne znam o cemu pricas
koji car!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
i gagach nam dosla...hajd nema veze makar je ponekad sretnem u gradu...jos neke da nam dodju ...aktivne trudnjace a kad postatose mame predjose u ilegalu
Evo da vam i ja malko mahnem dok nisam zaspala Ja krepana al bukvalno, A slabo spava, budi se sto puta po noci, ma dernek zivi..sinoc smo u jedan sat igrali ganje sa njim ko dvije budale da ga malo razveselimo jer ga drugacije nismo mogli umiriti...pojma nemam sta mu je uhhhh Ujutro kad moram na posao, pojma nemam ni kako se spremim,ma ko pijana sam...hajd valjda ce bebi poceti da spava. Inace dobro se snalazi bez mene, bas je to mirno prihvatio, ma pojma on nema sta se desava Haha tvome momcini sve najbolje za rodjendan zelim kao i maloj Adnici Cickolini bas mi je zao sto se sikiras...al eto ako ti smatras da to nije nista strasno onda i nije,ipak je ti posmatras 24 sata non/stop. Ostale zene
Evo da vam i ja malko mahnem dok nisam zaspala Ja krepana al bukvalno, A slabo spava, budi se sto puta po noci, ma dernek zivi..sinoc smo u jedan sat igrali ganje sa njim ko dvije budale da ga malo razveselimo jer ga drugacije nismo mogli umiriti...pojma nemam sta mu je uhhhh Ujutro kad moram na posao, pojma nemam ni kako se spremim,ma ko pijana sam...hajd valjda ce bebi poceti da spava. Inace dobro se snalazi bez mene, bas je to mirno prihvatio, ma pojma on nema sta se desava Haha tvome momcini sve najbolje za rodjendan zelim kao i maloj Adnici Cickolini bas mi je zao sto se sikiras...al eto ako ti smatras da to nije nista strasno onda i nije,ipak je ti posmatras 24 sata non/stop. Ostale zene
Sestro po muci, razumijem te u potpunosti...kao da me voz pregazio ujutro...
evo mene... danas po kući nešto deverala...digla ćilime, poslala ih na pranje pa malo nešto počistila. dođe mi drugarica pa kafenisale....dok sam ručak dok oko N ne stigoh se javiti. oko 19h malo izašle na zrak, pa kupanje itd. nije još potpno ozdravila. danas je imala 5 stolica. doduše nije proljev, kašaste su ali brate 5 je puno. osip mi se čini bolji. kao da se povlači.
helena_7, torta je luuuuudiiiilllloooooo. ja sam još na palačincima tako da je meni ovo kao doktorska disertacija
cickolini, žene su ti sve rekle. potraži još jedno ili dva mišljenja. dođi ovamo, vodi je kod Gavrankapetanovića. malo joj forsiraj tu ruku kako ti je rose rekla.
gagach, ti se baš opustAla . kako bona ne stižeš? hoćeš da ti ja pišem koliko nas je u kući i šta sve ja imam u toku dana da obavim, da ti bude lakše
rose, kada kafenišemo?
evo i mene malo hehehe...ovo samo da me ne zaboravite ja se vama divim kako sve stizete vi ste moji idoli
Jelena znoj me oblio na pomisao koji haos kod tebe sa Anchi i Lukom :) Pogotovo sto je ana praaaaava mirnica i to
Mi smo bili na boci danas...evo sve trckaram da vidim ima li temperaturu ali za sada hB nema...nadam se da ce takoi ostati Meni su nervi popustili i sada me sve zivo boli.... Ah da rekla nam je dr da nam je zubic krenuo znala sam...sinoc je dernecio cijelu noc...probudio se u 4:30 i isto u struju ustekan
mi nastavljamo sa dojenjem...nece nam ubacivati dohranu nikakvu. M ima 7650 i dug 68cm tako da je bas veliki beban. Pitala sam je sta da radim sa njegovom stolicom jer kaka svakih 7 dana al kaze da se strpim
Malo sam se smirila ... hvala vam puuuno na rijecima podrske. Ne mogu vam opisati koliko mi znaci. Valja mi izdrzati do 6 septembra, ali zvat cu sutra ponovo da vidim moze li ranije.
Ja necu uopste da mislim negativno ... nadamo se da ce sve biti OK i idemo dalje
Helena tortica je mrak ...svaa cast ... ja cu D da pravim tri tortice cim mi aBd kazu da je sve OK. Necu cekati rodjendan hehehehe
Hvala vam svima jos jednom ... trazit cemo svakako vise misljenja, a planiram da idem u Sarajevo ponovo da ja to kod nasih ispitam hahaha
evo mene... danas po kući nešto deverala...digla ćilime, poslala ih na pranje pa malo nešto počistila. dođe mi drugarica pa kafenisale....dok sam ručak dok oko N ne stigoh se javiti. oko 19h malo izašle na zrak, pa kupanje itd. nije još potpno ozdravila. danas je imala 5 stolica. doduše nije proljev, kašaste su ali brate 5 je puno. osip mi se čini bolji. kao da se povlači.
helena_7, torta je luuuuudiiiilllloooooo. ja sam još na palačincima tako da je meni ovo kao doktorska disertacija
cickolini, žene su ti sve rekle. potraži još jedno ili dva mišljenja. dođi ovamo, vodi je kod Gavrankapetanovića. malo joj forsiraj tu ruku kako ti je rose rekla.
gagach, ti se baš opustAla . kako bona ne stižeš? hoćeš da ti ja pišem koliko nas je u kući i šta sve ja imam u toku dana da obavim, da ti bude lakše
rose, kada kafenišemo?
sutra nekad...hoces predvecernju varijantu...tamo oko 6 ovdje negdje u centru?