Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Mino zvrcni je ...moze samo lijepo pomisliti-da se brines,nista drugo.
A zene drage jest mene uhvatio trudnjakus . Bas mi se ostaje trudna, i da uzivam i u trudnoci aBd, i onda mala beba opet da nam je u kuci,....ma sve mi se tooooliko smiga! Mozda je do foruma!?
joj ti si meni super to ti je do forma garant
želim ti da što prije budeš i da uživaš
vjeruj i ja bih opet samo mi je išlo na živce kad sam bila trudna što me ljudi zagledaju, mjerkaju i pipkaju stomak pitaju koliko sam kg dobila itd
Mersiha....A dva dana prije izbijanja nije dao pipnut desne..nervoze vise manje je bilo ali kad je drugi krenuo po tome sam znala..
A ovo za komentar i neshvatanje...ma daaaaj..pa nismo djeca...ja sma smao rekla sta mi je malo zasmetalo ali ok,necu vise...sto puta sam ponovila sta shvatam a sta mislim da radis pogresno..i to sam rekla tek kad si pitala..nemoj sad zezat...
ma salim se zeno vidis da umirem od smijeha ja sam ti poput Lady samo sto ja se stidim reci a ona to drmne pa ti misli sta hoces(salim se),sad stalno moram pisat to a sto se tice zubica Anesu je Esmina tri puna mjeseca bilo i jedna nedelja ma neznam Mino sta cu mu vise neda mi nista da radim a i zao mi ga,ja bih radije da mene boli umjesto njega
ma meni ni to nije smetalo kad sam u glavi skontala da svi koji su zapravo pipkali stomak pipkali su jer im je bilo drago sto sam trudna! eto aBd nek ga pipkaju opet samo da ja ostanem trudna! Nego sad kontam, mozda je MM nesto iskemio, pa veli ako ne ostane odmah duze i vise cemo se keksati!
Mi predali urin, nalaz OK..nema ničeg viška ni manjka...uzela mustelu stelactiv, pa ćemo vidjet da li će se osip povući...već me počinje nervirati... esmina - dobrodošla nazad! za uživanje na moru...nek ste se odmorili!
< Poruku je uredio Super Beba -- 25.8.2011 15:19:37 >
Koliko ste "brzi" na lijekovima Admin
... naročito kad su djeca u pitanju? Da li lako posežete za onima za koje vam ne treba recept.
Ne, čak i kad ljekar predloži ja preispitujem potrebu za lijekom (42%) Ne, samo uz medicinsku konsultaciju (13%) Imam kućnu apoteku, ali pričekam da otkrijem uzrok prije uzimanja/davanja lijeka (13%) Na svoju ruku samo u situaciji krajnje nužde (8%) Neke uobičajene lijekove uzmem/dam na svoju ruku (21%) Uzmem/dam šta god samo da prestane (2%)
Broj svih glasova: 135
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!