Leena
|
A jooooooooj, gdje je cickoliniiiii?!?!? Ja kao da sam ja dijete trebala negdje voditi, cijeli dan k'o na iglama! Lady, drago mi je da N. bolje, rekoh ti ja da je ta Humana super! I Esmi je pomogla, to i ORS, a one sirupe dzaba sto sam davala da je trujem... Nađa i Iman, mirnice se promangupisale! Neka, neka, dugo ste iu vi odmarale, da vidite malo kako je nama Salu na stranu, ali Nađu kao mangupa ne mogu zamisliti... Iman mogu, znam D. i Esmu, geni su to Esma evo maloprije zaspala, umorna, a ne moze od vrucine valjda, srce drago... I ja bih s njom odmah, nego cekam mm da se vrati sa bazena, pa da se okupam, sve se bojim da ce se probuditi, a kad joj se niko ne odazove, sva se ujeca. Joj, a ono sto sam pricala da je vezana za mene odjednom, veceras je na Vilsonovom toliko puta rekla "mama" da sam je ja na kraju pocela zezati: esma, esma, esma, esma,... dijete crce od sege. A ona i D. (mala rodica) su presle cijelo Vilsonovo drzeci se za ruke, jos lice k'o blizanke, ljudi se samo okretali za njima
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|