|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  896 897 [898] 899 900   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
25.8.2011 22:49:10   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu esmina i bebina mam)
  Neposredna veza do poruke: 22426
   [Obrisana poruka]
25.8.2011 22:51:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 22427
   RE: Bebe od 0 -1 godine
25.8.2011 22:52:53   
ladyblue RR
e moja Leena, ja se i bojim te genetike. i mm i ja smo mangupi pa će vjerovatno i ova moja biti. samo što je ona dobra bila ali sada se digla i počinje Nađa showuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 22428
25.8.2011 22:53:32   
rose
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

..... a ja pametna user posted image kontam da se Daania pocela okretati i da je napokon na sa Cicko mirnauser posted image

Daania se okrenula...nego je ova fizijatrica nakon toga dosla i kad je primjetila da mala slabije koristi jednu ruku, Cicki svezala suhvu

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 22429
   [Obrisana poruka]
25.8.2011 22:56:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 22430
25.8.2011 22:58:32   
ladyblue RR
i ja sam bila nemoguća. i isto sam ovako bila mirna kao beba i kada sam malo porasla, nastao je šiz

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 22431
25.8.2011 23:00:53   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: ladyblue

e moja Leena, ja se i bojim te genetike. i mm i ja smo mangupi pa će vjerovatno i ova moja biti. samo što je ona dobra bila ali sada se digla i počinje Nađa showuser posted image

Ja sam se nadala da je Iman na mm, njegovi kažu da je on bio divna beba/dječak, igrao se sam, bio samostalan, maštovit, miran, druželjubiv....ma sve što ja nisam user posted image ....i bila je to moja Iman, prvih 10 mjeseci! Sad je red da bude na mamu, a ja s 3 godine istrpala sve iz frižidera da uđem u isti kako bi provjerila gasi li se stvarno svijetlo kad se friz zatvori, s 3,5 se nakljukala tabletama iz mamine torbe, a s 4 sam pobjegla iz kampa gdje smo ljetovali....auuuuuu, ne dao Bog da krene mojim stopama! Otišla sam u helać...user posted image user posted image

ihhhh vidi se po tebi da si ti bila rajzeruser posted image user posted image
hahahah vratila sam tiuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 22432
25.8.2011 23:01:01   
esmina i bebina mam
Zaboravih prijaviti da moj Salko kad MM izlazi iz kuce place na sav glas....jedva ga smirim...a naravno MM-u to imponuje user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 22433
25.8.2011 23:06:03   
rose

i ja sam bila nemoguća. i isto sam ovako bila mirna kao beba i kada sam malo porasla, nastao je šiz

ja sam bila dobra...nadam se da ce i ova moja biti user posted image

Neposredna veza do poruke: 22434
25.8.2011 23:06:22   
mala_sa
ja uletila da vidim ima li Cicko, kad vidim jos se nije javila...ma bice sve aBd uredu...
Opae sam jedva A uspavala, uspava se, pa nakon 5min opet se probudi i u plac, i tako nekoliko putauser posted image Sad kako procitah da Emana boli uho, i meni naumpade da je mozda i A uslo vode dok se kupao, pa mu to smetauser posted image Kako vi to provjerite kod bebicauser posted image user posted image
Nadamo se da nam je Nadjica vec ozdravila?
Iman i Lady hehhe pa sad ce one poceti da se mijenjaju, i postaju sve zanimljivije user posted image joj meni su najsladji tako od nekih 9mj, pa do 3god, tad samo nesto izvode user posted image user posted image .
Iman bas si ti bila "fino dijete", bar je tvojima uvijek bilo veselo user posted image user posted image (malo sale, ne zamjeri)

LJubimo vas sve punooo, laka vam noc user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 22435
25.8.2011 23:24:53   
Leena
Esmina, tako i kod nas bilo, a sad je: mama, mama, mama, mama... A kad kazem: molim?, a ona me "onako" zvala, onda se zbuni i kaze: zadli!(zagrli)user posted image

Joj, Iman, Lady, i ja sam bila belaj, krenula skociti sa 2 sprata, mama me uhvatila u skoku(i... cijelu noc povracala..), pala sa zida od 5 m, kacila se za luster... itd. a u svemu imala saucesnika, 13 mj. mlađeg bratauser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 22436
25.8.2011 23:35:08   
ladyblue RR
ja lezim i gledam tv, N spava u kreveticu pored mene. Odjednom ustade, gleda u mene i govori pih (naucila je da odgovori sa pih kada je pitam kako joj smrde noge). Rece par puta pih uze dekicu,stavi prst u usta i vrati se da spava. Ja umrla od smijehauser posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 22437
25.8.2011 23:36:58   
rose

ja lezim i gledam tv, N spava u kreveticu pored mene. Odjednom ustade, gleda u mene i govori pih (naucila je da odgovori sa pih kada je pitam kako joj smrde noge). Rece par puta pih uze dekicu,stavi prst u usta i vrati se da spava. Ja umrla od smijehauser posted image

demonstriurala nam je to pih danas user posted image ova moja zna da oponasa mljackanje....debelguzica, samo bi hapila user posted image

Neposredna veza do poruke: 22438
25.8.2011 23:51:43   
Aiša
Evo i ja provjeravam je li se Cickolini javila poslije, ali ne sumnjam, bit će to dobro aBd

Kupila sam A. onu ogrlicu od ćilibara u apoteci, ali kako nema nikakvo uputstvo, znate li je li se "pune"? Kao da sam pročitala da se nešto na suncu pune user posted image ?

Ko koristi ovo, iman ?

ladyblue, mogu misliti samo kako je slatka sa tim "pih" user posted image

Svaki dan iznenađuju, a upijaju kao spužvice. Danas je onaj moj vidio da mobitel stavljam na jednu komodu i sve se proteže da jedan stari telefon što se igra s njim stavi na komodu, a ne može...ili uzme krpu i briše po stanu parkete, stolove, radijatore, sve redom user posted image

Je li vaši user posted image pričaju u (polu)snu? Kod nas ovdje po noći bude mnogo lutalica, a on tako u po noći samo "Av av, av av", ili brm-brm i an-an ako čuje auto da prolaziuser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 22439
25.8.2011 23:58:54   
rose
moja cim progleda brm-brm user posted image nego i ja cekam cickolini...valjdfa ce se uskoro javiti ako nije preumorna od puta

(odgovor članu Aiša)
Neposredna veza do poruke: 22440
26.8.2011 0:06:46   
Super Beba
valjda se cickolini javi brzo sa infom...
rose - jesi li ti sa duplim prezimenom na fb? k''o da te vidjeh na jednoj grupi, pa niJEsam sigurna jesi li ti da ti šibnem rikvest user posted image

< Poruku je uredio Super Beba -- 26.8.2011 0:10:31 >

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 22441
26.8.2011 0:11:47   
Leena
Aiša, user posted image ! Ogrlicu opereš i ostaviš sat vremena na sunce, i puna je narednih 7 danauser posted image . Ljubi nam vrijednicu sto cisti, pomaze mamiuser posted image

Lady, i Esmu smo to naucili za none da kaze: pih, samo ona kaze:puhuser posted image ! I presmijesno je bilo neki dan, ja pravila sestri neku blitvu i bilo bijelog luka, ona dosla, pomirisala joj tanjir i rekla: PUH!user posted image user posted image user posted image user posted image

A Esma prica i u snu, svasta nesto, samo je mi ne razumijemouser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 22442
26.8.2011 0:19:50   
rose
IZVORNA PORUKA: Super Beba

rose - jesi li ti sa duplim prezimenom na fb? k''o da te vidjeh na jednoj grupi, pa niJEsam sigurna jesi li ti da ti šibnem rikvest user posted image

jesam...sibni user posted image

Neposredna veza do poruke: 22443
26.8.2011 0:29:08   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: rose

rose - jesi li ti sa duplim prezimenom na fb? k''''o da te vidjeh na jednoj grupi, pa niJEsam sigurna jesi li ti da ti šibnem rikvest user posted image

o''šlo :)))

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 22444
26.8.2011 0:36:18   
rose

IZVORNA PORUKA: rose

rose - jesi li ti sa duplim prezimenom na fb? k''''o da te vidjeh na jednoj grupi, pa niJEsam sigurna jesi li ti da ti šibnem rikvest user posted image

o''šlo :)))

došlo user posted image

Neposredna veza do poruke: 22445
26.8.2011 7:24:29   
vila_7
pa ja sve kontam vidjet cu informacije o Cickolini a ono jos nista? user posted image

A sad sam fino popizdila! Rose (hvala ti) mi ostavilastr.sa onim clankom i pise :

user posted image Što učiniti?
Provjerite jesu li pojasevi provučeni kroz ispravne utore.
Kod autosjedalica koje se postavljaju u smjeru suprotnom smjeru vožnje, pojasevi autosjedalice obično moraju izlaziti iz onih utora koji su u razini ili malo ispod razine ramena djeteta.
Kod autosjedalica koje se postavljaju u smjeru vožnje, pojasevi autosjedalice obično moraju izlaziti iz onih utora koji su u razini ili malo iznad razine ramena djeteta.
Kod nekih kombiniranih autosjedalica grupe 0/I, dopušta se samo najviši red utora kad se autosjedalica okrene u smjer vožnje. Obavezno proučite upute proizvođača autosjedalice kako biste saznali koji utori su dozvoljeni za korištenje u kojem smjeru.
Ako pojasevi ne izlaze kroz ispravne utore, pogledajte u uputama za korištenje autosjedalice kako pojaseve premjestiti na primjerenu

Znaci ovu koju sam tek dobila-jos je ja glupaca birala, mogu baciti jer su pojasevi vec ispod ramena! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 22446
26.8.2011 7:33:12   
esmina i bebina mam
e tvarno me ovaj fb vec is....dio citavu noc je ucitavao video i nista user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22447
26.8.2011 7:47:57   
HAHA
Dobro jutro.Ništa od cickolini user posted image Amam nadam se da je noć dobro prošla.rose i lady,premedene su objeuser posted image user posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

Neposredna veza do poruke: 22448
26.8.2011 8:07:28   
tukica
d.jutar i od nas... mi poranili standardno, u 6 i 15 user posted image
nadam se da ste svi dobro i da nekako podnosite ove vreline... mi uskoro idemo na more aBd, pa mi valja ovih dana pokupovati sve sto nam treba... izmedju ostalog, novi kupaci, buduci da su sike bar za 2 broja vece, tj.objesenijeuser posted image
moja mala je opet sve u mlazu povratila sinoc, mislim da je od placa jer sam sve propisno izvela da ne bi povratila, ali jok, ona u plac pred spavanje i poplava....
eto toliko od nas user posted image

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 22449
26.8.2011 8:32:44   
Cickolini
Hvala vam puuno sto mislite na nas ... ja sinoc zaista nisam imala snage ni za sta. Nemam sad vremena jer moram u 10h kod doktora. Samo cu vam napisati da nije nista dobro.

Pricala sam Mini sinoc u kratko. Grozno se osjecam ... citav svijet mi se srusio. Ne znam o cega i gdje da pocnem. Javim vam se kad dodjem od soktora da vidim sta ce mi jos on reci.

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 22450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  896 897 [898] 899 900   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  896 897 [898] 899 900   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ime za djevojčicu
leonora

Koje vam je ime ljepše za curicu od ponuđenih:

1) Viktorija (26%)

2) Helena (64%)

3) Barbara (9%)

Broj svih glasova: 87

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *