|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  972 973 [974] 975 976   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
13.9.2011 9:53:04   
ladyblue RR
helena, i meni je glupo što to nisu razdvojili. nešto mi se i ne prelazi na drugu temu ali već nas je dosta a uskoro će biti još više kojima je vijeme da idemo..

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 24326
13.9.2011 9:54:47   
mersiha 77
Lady ma igrali ovi moji Swedi,pa reko hajde i ti s nama,mi smo familijarno svi isliuser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 24327
13.9.2011 9:55:12   
palachinken
Ma gdje ste se nadigle, kad vi odradite seobu naroda, ostat ce nas 5 na temi user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 24328
13.9.2011 9:57:13   
HAHA
IZVORNA PORUKA: ladyblue

HAHA, ko tebe nadiže u 3?
user posted image user posted image user posted image kamo sreće da me ko drugi nadiže,ne bih se ja ovdje hvalilauser posted image user posted image user posted image .Harun ženo ustao i pleše,vrišti,smije se i tako do 5,kad je napokon zaspao,ja više nisam mogla.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

Neposredna veza do poruke: 24329
13.9.2011 9:57:17   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: palachinken

Ma gdje ste se nadigle, kad vi odradite seobu naroda, ostat ce nas 5 na temi user posted image

neće, doći će nove mame sa malim bebamauser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 24330
13.9.2011 9:58:36   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: HAHA

HAHA, ko tebe nadiže u 3?
user posted image user posted image user posted image kamo sreće da me ko drugi nadiže,ne bih se ja ovdje hvalilauser posted image user posted image user posted image .Harun ženo ustao i pleše,vrišti,smije se i tako do 5,kad je napokon zaspao,ja više nisam mogla.

pa šta mu bi da tako rano ustane?

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 24331
13.9.2011 10:00:24   
mersiha 77
sace Animagical akobogda doci na ovu temu,a druge neznamuser posted image
Lady prvo mi je tenis,pa tek onda fudbal
ja sam i kao djete volila i gledala tenis,samo tada je bio goran ivanicevic,uh jes i bio dobaruser posted image

Neposredna veza do poruke: 24332
13.9.2011 10:08:14   
HAHA
ladyblue,pojma nemam,ovo mu je drugi put da se probudio tako u noći i nije htio da zaspe dugo,inače se budi po nekoliko puta,ali samo doji ili popije vode,nekad ga presvučem,nekad samo dam cuclu.Ne bih rekla da ga je nešto mučilo tipa zubi,stomačić,jer ta dva sata raspoložen ama baš.Došlo mu user posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 24333
13.9.2011 10:13:07   
vila_7
nidje veze -eno ja predlozila na temi kritike i sugestije i izgleda da nece dati. Bas mi bezveze - mi cemo se preseliti, a one sto su na temi 1-2 imaju djecicu i po 3-4 godine,i zatrpat ce se tema nece se znati ko pije ko placa!user posted image Ko ce ujutro izlistavati sta je neko pisao user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 24334
13.9.2011 10:16:30   
ladyblue RR
ako hoće- dobro i jeste, ako neće- javljat ćemo se ako nam se bude sviđalo i ćao...

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 24335
13.9.2011 10:17:31   
bint
    jutrić
kako ste nam svi redom???user posted image
cickolini bravooo za pozitivizam,samo hrabroo i bice to aBd ok...trud se mora isplatiti..uz vas smouser posted image

rose sorajici sretan rođendankooo...uh kako brzo vriejme prolazii ama 'leti'..nek je ona nama ziva,zdrava i veselauser posted image user posted image

haha i ja sam se igrala s Hamzom od 3 pa do 5huser posted image user posted image a sinoc zaspao oko pola 11h i et opet dernek pravio po nociuser posted image user posted image

ladyblue moj mm je opsjednutn tenisom također tj.đokovićem..a meni tv na vrh glaveuser posted image user posted image

lejla gdje si,kako nam je drugar?????slusa li???pozeli li mamicu svoju?? moj H puze u rikverc napriejd nikakouser posted image user posted image onda ga u krevticu nalazim stoji drzeci se az one letvice,uglavnom ovaj mjesec nam ej karakteristaican po vodanju,samo hoce da seta,leđa me ustaklauser posted image user posted image imamo i bocu 20.9 pa vidjecemo..
helena hvala za ovo čašćenje..nek izabere ko sta voliuser posted image user posted image
mersiha kako ej anes???
iman masaAllah ljepotice,sad sam ej an fb virkalauser posted image user posted image user posted image user posted image
pozz svima

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 24336
13.9.2011 10:17:52   
vila_7

ako hoće- dobro i jeste, ako neće- javljat ćemo se ako nam se bude sviđalo i ćao...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ćao drugariiii

Neposredna veza do poruke: 24337
13.9.2011 10:32:03   
rose
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

ja sam i kao djete volila i gledala tenis,samo tada je bio goran ivanicevic,uh jes i bio dobaruser posted image

ma kakav goran..u nase vrijeme je bio boban zivojinovic i andre agassi user posted image  goran se pohavio nekako pred sami rat...mladjahan je on...ili sam se ja lozila na starije tipove...kad malo bolje skontam, lozila sam se i na davida bowie-a  user posted image

< Poruku je uredio rose -- 13.9.2011 10:33:24 >

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 24338
13.9.2011 10:34:39   
vila_7
bint...pa gdje si ti ? urijedila ti momacki...ti i taj tvoj slatkis?

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 24339
13.9.2011 10:35:30   
mersiha 77
Bint hvala sto pitas Anes je dobro,evo igra se ustao je u pola 9 i to ga ja probudilauser posted image
neznam jeli to zbog utakmice ili je zbog zraka sinoc je zaspao kad smo dosli
u pola 11,ustajao da jede 20min do 3h i opet jos jednom u 7h i onda nas je otac probudipo telefonom
zvao s posla da vidi sta radimo
sad se evo igra,vozi bez vozacke ali on moze on je Swedo,ja nisamuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa ce opet spavat
kako je tvoj beby?

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 24340
13.9.2011 10:36:09   
rose
zene hvala na cestitkama

evo vam jedan pozz od moje debelindze

user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 24341
13.9.2011 10:36:16   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: rose

ma kakav goran..u nase vrijeme je bio boban zivojinovic i andre agassi user posted image  goran se pohavio nekako pred sami rat...mladjahan je on...ili sam se ja lozila na starije tipove...kad malo bolje skontam, lozila sam se i na davida bowie-a  user posted image

ivanišević je 5 godina stariji od mene. a agasija sam i ja voljela. ali u to doba, moj prvi izbor je bio Dražen Petrović

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 24342
13.9.2011 10:36:19   
vila_7
rose legendo...ma hajde naci ces ti neki komad i u ovoj novoj generaciji ljepotana! user posted image

Meni je oduvijek GEORGE CLOONEY vrh vrhova i kad sam mladja bila, i sad

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 24343
13.9.2011 10:38:45   
rose
IZVORNA PORUKA: helena_7

rose legendo...ma hajde naci ces ti neki komad i u ovoj novoj generaciji ljepotana! user posted image

Meni je oduvijek GEORGE CLOONEY vrh vrhova i kad sam mladja bila, i sad

ma imala sam ja faze kad su mi u isto vrijeme bili privlacni starohani ali i mladjahni poput johny depp-a, corey haim-a, i ostalih slatkisa...ali i onih ruznih poput stivena taylera ...e na njega sam se bas lozila user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 24344
13.9.2011 10:40:31   
vila_7
a rose draga pa kud na njega - ja ga ne bih ni stapom! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Al ne fakat je covjek ruzan - ja to ni za kog ne volim reci,al sto jest jest . Ona LIv garant nije njegova! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 24345
13.9.2011 10:41:29   
ladyblue RR
vidi ti naše slatke drugarice Soraje?! ova faza stavljanja nogu u usta mi je predivna. Nađa to jako rijetko radi...samo kada je u kolicima. nema više vremena jer puže u ustaje i nema vremena da leži i glođe nogeuser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 24346
13.9.2011 10:43:23   
rose
IZVORNA PORUKA: helena_7

a rose draga pa kud na njega - ja ga ne bih ni stapom! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Al ne fakat je covjek ruzan - ja to ni za kog ne volim reci,al sto jest jest . Ona LIv garant nije njegova! user posted image user posted image user posted image

al je sexy user posted image  posebno u spotu love in an elevator...user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 24347
13.9.2011 10:44:29   
rose

vidi ti naše slatke drugarice Soraje?! ova faza stavljanja nogu u usta mi je predivna. Nađa to jako rijetko radi...samo kada je u kolicima. nema više vremena jer puže u ustaje i nema vremena da leži i glođe nogeuser posted image

ma ona cim su lezi none u usta...doduse radi to i u kolicima...imam i te slike user posted image ...jutros se navila dok sam je presvlacila...pa pocela rafalat mamamamama mama mamama user posted image

Neposredna veza do poruke: 24348
13.9.2011 11:03:03   
mersiha 77
rose Soraja je prava slatkica mmmmmmmmmmmmmmm
al none su glavneuser posted image
ja jedva cekam da Anes pocneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 24349
13.9.2011 11:04:26   
rose

rose Soraja je prava slatkica mmmmmmmmmmmmmmm
al none su glavneuser posted image
ja jedva cekam da Anes pocneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad ce to jos malo...a i ako ne bude to radio i to je ok...ja recimo nisam cuclala ni rucni a ni nozni palac...a ova moja da user posted image

Neposredna veza do poruke: 24350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  972 973 [974] 975 976   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  972 973 [974] 975 976   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

KiLaZa
amaniamanic

Koliko imate kilograma... Jeste li za svoju visinu mrsavi ili debeli...

odgovorite (96%)

odgovorite (4%)

Broj svih glasova: 68

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *