|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1108 1109 [1110] 1111 1112   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
11.10.2011 13:01:27   
entinte
Cickolini mala je med medeni masallah ko lutka user posted image sretno user posted image
Taurus kad se suhne cilim opet ponovi to ciscenje, vjerujem da ce izvuci fleku

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 27726
11.10.2011 13:04:52   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: taurus

jao šta mi je jutros E uradila

dolazio mi moler da se dogovorimo oko krečenja i ja mu pokazivala sadolin koji sam kupila, spustim limenku na sto u dnevnoj i odem da ispratim čovjeka, to je trajalo 3 minute, vratim se i imam šta vidjetiuser posted image
gospođica se iz hodalice dovukla do stola, povukla stolnjak i limenka kako je pala otvorila se i kompletna iscurila na vuneni ćilimuser posted image user posted image user posted image
imala sam bukvalno lokvu smeđeg sadolina u sred dnevne sobe, nisam znala odakle da krenem, dva sata sam provela u čišćenju
srećom imala sam razređivač, pa sam sa njim čistila, pa vanish, pa sapuni za fleke iz DM-a i na kraju sam uspijela očistit, mada se još uvijek vidi user posted image

mlada dama da bi se izvadila za svoje nedjelo, pojela je pun tanjir graška sa krompirom i piletinomuser posted image

Kad na ovako nešto naiđeš, prvo što treba da uradiš je da uzmeš foto aparat i da uslikaš user posted image

Znam da ti nije u opće do šege.

Cickolina sve naj naj!

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 27727
11.10.2011 13:11:02   
sweet insanity
Cickolina, sretno! malena je medic,

Lady, nadamo se da ce tm i Nađa ubrzo ozdraviti.
Cestitamo i prve korake, zaboravih kome,  dubravka???

Vidim, nite vidjeli da smo otisli na vakcinu. Uglavnom dosli smo, dala joj sirup i stavila obloge i evo je spava. Nadamo se da nece biti ture. Teski smo 7.500 kg, a dugi navodno 66, malo mi cudno jer je rodjena sa 56 pa da naraste 10 cm za 4 mjeseca, no eto okvirno je tako. (kuc-kuc)!

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 27728
11.10.2011 13:20:17   
Anoniman
Sweet kod mene je Ana 8cm narasla za mjesec, a Luka 7, tako da je sve to moguce. Ja misam vjerovala kad su mi rekli, pa ja kuci jos deset puta mjerila, ali kad sam pocela odlagati gardarobu koja je omanjala shvatila sam da jesu toliko porasliuser posted image

(odgovor članu sweet insanity)
  Neposredna veza do poruke: 27729
11.10.2011 13:23:35   
palachinken
Mahdi je 12cm narastao za dva mjeseca, k'o sto Jelena kaze, samo odlazem okracalu odjecu.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27730
11.10.2011 13:23:42   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Sweet kod mene je Ana 8cm narasla za mjesec, a Luka 7, tako da je sve to moguce. Ja misam vjerovala kad su mi rekli, pa ja kuci jos deset puta mjerila, ali kad sam pocela odlagati gardarobu koja je omanjala shvatila sam da jesu toliko porasliuser posted image

Znaci ipak mozda i mjere kako trebauser posted image Prije 3 i pol sed§ic ebila je 61,a sad 66, no eto kazu djeca najvise rastu prve godineuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27731
11.10.2011 13:27:06   
taurus
lejla ka u pravu si tačno sam trebala likati jer je to bila scena koa iz filmovauser posted image user posted image user posted image

entinte probaću još jednom da očistim, mada sam već na izmaku snageuser posted image

Neposredna veza do poruke: 27732
11.10.2011 13:34:19   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: taurus

lejla ka u pravu si tačno sam trebala likati jer je to bila scena koa iz filmovauser posted image user posted image user posted image

entinte probaću još jednom da očistim, mada sam već na izmaku snageuser posted image

moja mama koristi oxy iz konzuma, kaze skida sve !

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 27733
11.10.2011 13:40:06   
bebix
mame jesu li vas bebe u periodu do mjesec dana imale sitne kao bubuljice po licu, ne mislim na one bijele nego jos sitnije i moj I ih ima u dijelu gdje su zalisci i po usimauser posted image , jucer sam ga okupala hipermanganom pa kao da je boljeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 27734
11.10.2011 13:42:22   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: bebix

mame jesu li vas bebe u periodu do mjesec dana imale sitne kao bubuljice po licu, ne mislim na one bijele nego jos sitnije i moj I ih ima u dijelu gdje su zalisci i po usimauser posted image , jucer sam ga okupala hipermanganom pa kao da je boljeuser posted image

Da, ja sma isto koristila hipermangan par puta mejdutim pocela joj se isusivati puno koza od nj. i pustila sma da smao prodje i proslo je. Njoj je to trjalao od mozda 15. dana pa do nekih mjesec i pol ako ne i vise.

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 27735
11.10.2011 13:44:13   
bebacha
oprez s hipermanganomuser posted image user posted image
ja i Alen smoj jedne prilike bili crniuser posted image user posted image   plakla sam od straha i mukeuser posted image
samo malo stavit,skroz malo

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 27736
11.10.2011 13:44:58   
bebix
Jeste i njemu se pojavilo poslije 15 dana, znaci da ne pretjerujem sa hipermanganom, a bas je ruzno jos kad place one kao da su izrazenijeuser posted image
Ali samo da prodje, odmah je podnosljivije kad znas da je prolazno, ja pomislila da nisam sta pojela da mu nije odgovaralouser posted image

Neposredna veza do poruke: 27737
11.10.2011 13:46:49   
bebix
IZVORNA PORUKA: bebacha

oprez s hipermanganomuser posted image user posted image
ja i Alen smoj jedne prilike bili crniuser posted image user posted image   plakla sam od straha i mukeuser posted image
samo malo stavit,skroz malo

Ja se inace bas bojim hipermangana, cula sam da moze izazvati opekotine ako se previse staviuser posted image user posted image  a i neprakticno je pakovanje ona kutijica bas bezveze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 27738
11.10.2011 13:47:18   
sweet insanity

Jeste i njemu se pojavilo poslije 15 dana, znaci da ne pretjerujem sa hipermanganom, a bas je ruzno jos kad place one kao da su izrazenijeuser posted image
Ali samo da prodje, odmah je podnosljivije kad znas da je prolazno, ja pomislila da nisam sta pojela da mu nije odgovaralouser posted image

Proci ce samo od sebe, tako je i mojoj bilo.

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 27739
11.10.2011 13:48:37   
bebix
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Proci ce samo od sebe, tako je i mojoj bilo.

Hvala ti sweetuser posted image user posted image obradovala si meuser posted image  

Neposredna veza do poruke: 27740
11.10.2011 13:51:01   
ladyblue RR
bebix, mani se hipermangana i bilo čega drugog. to će samo od sebe proći. sve bebe to imaju.

sweet, bravo za curu. raste, raste...za čas će ti se dići i neće više biti beba.

taurus, E pravi zijane k'o i moja N. neki dan je prosula cukinu vodu, sjela u to i uzela njegovu hranu iz zdjelice i stavlja sebi u usta. užas!

Cickolini, ljub za našu drugaricu!

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 27741
11.10.2011 14:21:47   
mersiha 77
Cickolini mislimo na vas i drzimo vam figeuser posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 27742
11.10.2011 14:22:21   
mersiha 77
Lady kako je tm i Nadja?

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 27743
11.10.2011 14:58:35   
rose
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Mi smo se spremile i evo vam nasa slikica. Mama otkrila da mogu da sjedim dok se cuvam za ogradicu u svojoj igraonici user posted image Niko sretniji od mame user posted image

user posted image " target="_blank">http://user posted image

masala cura slatka, jubim obaze user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 27744
11.10.2011 15:01:18   
animagical
prekrasna jeuser posted image user posted image sretno na mri...aBd da bude sve ok

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27745
11.10.2011 15:06:38   
rose
evo zene da se i ja javim namjenski bez da citiram nekog...nama je noc bila zanimljiva...takva da sam na posao otisla crvenih beonjaca...pa ni u mladosti kad sam se znala dobro zapiti nisu mi bile takve oci...elem moju S sinoc mucio nosic i sekret koji se slijeva u grlo, pa se zakaslje, to je probudi pa plac, cika, vriska, jecanje do sitnih sati...onda zaspala u kolicima jer je to bio jedini nacin da joj malo podignem glavu a da ne upada u jastuk...tu je zaspala oko 1.20 bila sat vremena i vriska u pola 3...nosala je umirivala koliko je vristala ko da je tucem..onda je stavim pored sebe i prvi put odlucim da ce spavati sa mnom u krevetu jer ne znam vise sta da radim...ja se potklocala s dva jastuka u polusijedeci polozaj, nju naslonila na svoje rame i tako smo spavale (ja sam vise kunjala nego spavala al hajd)...do 6 se budila 3 puta valjda je i ja malo pomjerim kako se pomjerim jer sam se sva ukocila pa je to uznemiri..elem mm je dosao kucu u 3.30 a nju uzeo i stavio na svoja prsa u 6 i tako kunjao...sto je meni dalo mogucnost da odspavam do 7 i da se spremim za posao...jutros ustanem, njih dvoje pajke jedno pored drugog da znam da nije prehladjena to bi mi bila najsladja fotka ikad...elem oko 8 se ona probudila, sva u goloj vodi valjda se i od mm-a ugrijala, presvucem, izmjerim turu, dam hapu i odem na posao...spavala je do 12 kad sam dosla na pauzu, ja je presvukla, nahranila, malo nosic cistili udruzenim snagama mm i ja, mjerila joj turu blago povisena a opet u sobi je bilo bas vruce kad sam dosla i dala mm zadatak da je prati...kupila joj prospan i dala joj da popije jednu mjericu i valjda ce nam veceras biti laksa noc...sinoc smo se sve troje izmucili dobro user posted image

< Poruku je uredio rose -- 11.10.2011 15:09:47 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27746
11.10.2011 15:15:22   
palachinken
Draga rose, ti se bas napati, a vidim ni kod lady nije plaho bolje. Cim je sunce zaslo, sve nam se bebe porazboljevase, ccc

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27747
11.10.2011 15:17:43   
animagical
bas mi je zao repica malog, njima je bas tesko kad ne znaju iskasljatiuser posted image da joj das i malo caja od sljeza? on razjedjuje mukus pa bi joj mozda lakse islo niz grlo... 

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27748
11.10.2011 15:42:36   
rose
ma nisam sigurna da cu znati napraviti to od sljeza

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27749
11.10.2011 15:54:12   
sweet insanity
joj hajd sto sesinoc budila 5 puta minimalno neg sad vristi dal je od vakcine il ne, pojma nemamuser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1108 1109 [1110] 1111 1112   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1108 1109 [1110] 1111 1112   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

U laži su kratke noge
M kao Mama

Mislite li da neke članice imaju "kratke" noge. Uhvatite li ih ponekad u laži, meni je ponekad prosto žao pojedinih kako se same u laži uhvate.

Da, vrlo često (71%)

Da, ali ne tako često (8%)

Ne obračam pažnju na takve stvari (22%)

Broj svih glasova: 146

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *