Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Esmica-sa koji sirup dajes antibiotik il vitaminski ? Ja A. dam na spricu i on neda place izvija se ja ga doro scpipim rukama uza se da ne mrda otvorim usta i samo nabrzaka spricnem sta cu kad nemoze drugacije ne pali tako da ode u grlo ....Jesil tako pokusavala
Amam K kaslje jos ali ne puno, a sunet smo odgodili pa cekam da ozdravi i da i to odradimo prije mog posla aBd
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Amam i Emica žao mi je vaših pilića i želim im brzo ozdravljenje.Amam dječaci su dobro hvala što pitaš,a slušanje već druga priča.Ustvari,Hamza baš veliki i samostalan,toliko mu je nedostajalo da ide u vrtić.Harun harambaša pravi,samo gleda šta bi uključio u struju,stavili smo zaštitu,baš prije nego smo grijanje uključili,grijali na el.grijalicu i stoji isključena,uhvatio on utikač i vuče da uključi,naravno bilo mu preteško,kako li se samo naljutio .Superbebo,Harunu se kad sam mu prvi put dala kr.mlijeko isto s čokolinom malo zacrvenilo na vratu,baš sam neki dan probala ponovoi ništa.A zubi,mislim da će njemu već trojke ili četvorke,preksinoć se budio na svaki sat vremena.
Esmica-sa koji sirup dajes antibiotik il vitaminski ? Ja A. dam na spricu i on neda place izvija se ja ga doro scpipim rukama uza se da ne mrda otvorim usta i samo nabrzaka spricnem sta cu kad nemoze drugacije ne pali tako da ode u grlo ....Jesil tako pokusavala
Felix pokusavala sam i sa spricom,ali on nece da proguta,sve izbaci iz usta,bas sam na belaju,ostaje mi samo cepic za temperaturu
Felix pokusavala sam i sa spricom,ali on nece da proguta,sve izbaci iz usta,bas sam na belaju,ostaje mi samo cepic za temperaturu
pokusaj ga staviti u lezeci polozaj nekako da mu nagnes glavu kad spricom das da odma ode direkt u grlo da nema kad ispljuvati a vi to bolesni misa mu ....
pokusaj ga staviti u lezeci polozaj nekako da mu nagnes glavu kad spricom das da odma ode direkt u grlo da nema kad ispljuvati a vi to bolesni misa mu ....
Temperatura nije visoka 38,a nebi rekla da je nesto prehladen posebno,malo nos,ali ne kaslje,jedino ima par dana zali se na zub,pa mislim da mu 5 rastu pa da je od toga temperatura,ali je uzasno kenjkav
Nemoj sirup direktno u grlo da mu "ne ode na stranu", ja sam Lani neki dan na silu utrpala sirup i dijete jedva do daha doslo....a to se i meni desava ovako odrasloj, pogotovo ako je nesto slatko...
< Poruku je uredio Lady26 -- 11.10.2011 11:44:24 >
Ma ja pokusala kroz igru,pa tepala,izigravala majmuna,ma nista,onda naravno kad sam izgubila zivce pokusala sam na foru stavit kasiku ali on je sve pljunuo,pokusat cu ovaj tvoj metod
Nemoj sirup direktno u grlo da mu "ne ode na stranu", ja sam Lani neki dan na silu utrpala sirup i dijete jedva do daha doslo....a to se i meni desava ovako odrasloj, pogotovo ako je nesto slatko...
pa ovako su sve A u bolnici radili . Inace nemoze drugacije al mora paziti da ne ode u kraj grla sa strane vec bas polako direkt grlo zdrijelo da ode ....
Ma ja pokusala kroz igru,pa tepala,izigravala majmuna,ma nista,onda naravno kad sam izgubila zivce pokusala sam na foru stavit kasiku ali on je sve pljunuo,pokusat cu ovaj tvoj metod
Emice...posto sam ja bebiju od 15 dana morala davati sirup sve sam moguce isprobala i bezuspjesno...ali mm je u adaxu nasao cucu koja je predvidjena bas za to...ima rupicu kroz koju ide sirup a sa druge strane ubacis dozu koju treba popiti...eto ako ti nesto znaci...
dolazio mi moler da se dogovorimo oko krečenja i ja mu pokazivala sadolin koji sam kupila, spustim limenku na sto u dnevnoj i odem da ispratim čovjeka, to je trajalo 3 minute, vratim se i imam šta vidjeti gospođica se iz hodalice dovukla do stola, povukla stolnjak i limenka kako je pala otvorila se i kompletna iscurila na vuneni ćilim imala sam bukvalno lokvu smeđeg sadolina u sred dnevne sobe, nisam znala odakle da krenem, dva sata sam provela u čišćenju srećom imala sam razređivač, pa sam sa njim čistila, pa vanish, pa sapuni za fleke iz DM-a i na kraju sam uspijela očistit, mada se još uvijek vidi
mlada dama da bi se izvadila za svoje nedjelo, pojela je pun tanjir graška sa krompirom i piletinom