|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1107 1108 [1109] 1110 1111   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
11.10.2011 10:17:12   
Anoniman
Esmica-sa koji sirup dajes antibiotik il vitaminski ? Ja A. dam na spricu i on neda place izvija se ja ga doro scpipim rukama uza se da ne mrda otvorim usta i samo nabrzaka spricnem sta cu kad nemoze drugacije ne pali tako da ode u grlo ....Jesil tako pokusavala

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 27701
11.10.2011 10:19:55   
ladyblue RR
Cickolini, sretno danas!

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 27702
11.10.2011 10:48:09   
entinte
Hvala svima user posted image

Amam K kaslje jos ali ne puno, a sunet smo odgodili pa cekam da ozdravi i da i to odradimo prije mog posla aBd

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 27703
11.10.2011 10:51:36   
HAHA
Amam i Emica žao mi je vaših pilića i želim im brzo ozdravljenje.Amam dječaci su dobro hvala što pitaš,a slušanje već druga priča.Ustvari,Hamza baš veliki i samostalan,toliko mu je nedostajalo da ide u vrtić.Harun harambaša pravi,samo gleda šta bi uključio u struju,stavili smo zaštitu,baš prije nego smo grijanje uključili,grijali na el.grijalicu i stoji isključena,uhvatio on utikač i vuče da uključi,naravno bilo mu preteško,kako li se samo naljutiouser posted image .Super bebo,Harunu se kad sam mu prvi put dala kr.mlijeko isto s čokolinom malo zacrvenilo na vratu,baš sam neki dan probala ponovoi ništa.A zubi,mislim da će njemu već trojke ili četvorke,preksinoć se budio na svaki sat vremena.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 27704
11.10.2011 11:21:54   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: felix

Esmica-sa koji sirup dajes antibiotik il vitaminski ? Ja A. dam na spricu i on neda place izvija se ja ga doro scpipim rukama uza se da ne mrda otvorim usta i samo nabrzaka spricnem sta cu kad nemoze drugacije ne pali tako da ode u grlo ....Jesil tako pokusavala

Felix pokusavala sam i sa spricom,ali on nece da proguta,sve izbaci iz usta,bas sam na belaju,ostaje mi samo cepic za temperaturuuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27705
11.10.2011 11:26:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Felix pokusavala sam i sa spricom,ali on nece da proguta,sve izbaci iz usta,bas sam na belaju,ostaje mi samo cepic za temperaturuuser posted image
pokusaj ga staviti u lezeci polozaj nekako da mu nagnes glavu kad spricom das da odma ode direkt u grlo da nema kad ispljuvati a vi to bolesniuser posted image misa mu ....
user posted image

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 27706
11.10.2011 11:38:06   
Lady26

Kako vi dajete djeci sirup,moj nece ni na fin,ni ruzan nacin,nema sanse,sav pomodriuser posted image user posted image

stavi sirup u flasicu (ako pije iz flasice) i vrlo malo tekucine, caj, voda...ali samo onoliko koliko si sigurna da ce popiti...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 27707
11.10.2011 11:38:13   
Emica_sa

pokusaj ga staviti u lezeci polozaj nekako da mu nagnes glavu kad spricom das da odma ode direkt u grlo da nema kad ispljuvati a vi to bolesniuser posted image misa mu ....
user posted image

Temperatura nije visoka 38,a nebi rekla da je nesto prehladen posebno,malo nos,ali ne kaslje,jedino ima par dana zali se na zub,pa mislim da mu 5 rastu pa da je od toga temperatura,ali je uzasno kenjkavuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27708
11.10.2011 11:39:15   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: Lady26

Kako vi dajete djeci sirup,moj nece ni na fin,ni ruzan nacin,nema sanse,sav pomodriuser posted image user posted image

stavi sirup u flasicu (ako pije iz flasice) i vrlo malo tekucine, caj, voda...ali samo onoliko koliko si sigurna da ce popiti...

Hvala Lady pokusat cemo i touser posted image user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27709
11.10.2011 11:42:13   
Lady26
Nemoj sirup direktno u grlo da mu "ne ode na stranu", ja sam Lani neki dan na silu utrpala sirup i dijete jedva do daha doslo....a to se i meni desava ovako odrasloj, pogotovo ako je nesto slatko...

< Poruku je uredio Lady26 -- 11.10.2011 11:44:24 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 27710
11.10.2011 11:48:38   
Emica_sa
Ma ja pokusala kroz igru,pa tepala,izigravala majmuna,ma nista,onda naravno kad sam izgubila zivce pokusala sam na foru stavit kasiku ali on je sve pljunuo,pokusat cu ovaj tvoj metoduser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27711
11.10.2011 11:52:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Nemoj sirup direktno u grlo da mu "ne ode na stranu", ja sam Lani neki dan na silu utrpala sirup i dijete jedva do daha doslo....a to se i meni desava ovako odrasloj, pogotovo ako je nesto slatko...
pa ovako su sve A  u bolnici radili user posted image . Inace nemoze drugacije al mora paziti da ne ode u kraj grla sa strane vec bas polako direkt grlo zdrijelo da ode ....

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 27712
11.10.2011 11:52:32   
Daja_sa

Ma ja pokusala kroz igru,pa tepala,izigravala majmuna,ma nista,onda naravno kad sam izgubila zivce pokusala sam na foru stavit kasiku ali on je sve pljunuo,pokusat cu ovaj tvoj metoduser posted image

Emice...posto sam ja bebiju od 15 dana morala davati sirup sve sam moguce isprobala i bezuspjesno...ali mm je u adaxu nasao cucu koja je predvidjena bas za to...ima rupicu kroz koju ide sirup a sa druge strane ubacis dozu koju treba popiti...eto ako ti nesto znaci...

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 27713
11.10.2011 11:54:04   
Cickolini
Mi smo se spremile i evo vam nasa slikica. Mama otkrila da mogu da sjedim dok se cuvam za ogradicu u svojoj igraonici user posted image Niko sretniji od mame user posted image

user posted image " target="_blank">http://user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 27714
11.10.2011 11:55:34   
Anoniman
cickolino medena je user posted image user posted image

(odgovor članu Cickolini)
  Neposredna veza do poruke: 27715
11.10.2011 12:05:53   
vila_7
haahahh ma bas je slatkica i uvijek nasmijana! 

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27716
11.10.2011 12:06:28   
dubravka01
Jedno padobransko mahanje od nas.

Mi smo s Božijom pomoći i prohodali user posted image user posted image , pa mama ništa ne stiže, nema gdje me nema user posted image

Ništa al' baš ništa ne pohvatah nit znam šta se dešava, ako je neko raspoložen za izvještaj,bilo bi super.

Anyway, svim malim bolesnicima da što prije ozdrave,onim zdravim da budu veseli i veliko mahanje mamitama user posted image

P.S: Cickolini, ljubi tu medenu curicu,duša slatka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27717
11.10.2011 12:17:49   
Cickolini
Hvala puuuno ...mi nikako iz kuce da se izvucemo haha

Dubravka cestitam i zelimo vam puuuno sretnih koraka ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 27718
11.10.2011 12:17:50   
bebix
Cickolini, ko med jeuser posted image sretno vam na pregleduuser posted image

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 27719
11.10.2011 12:36:33   
Anoniman
Bolesnoj djecici brzo ozdravljenje zelimo, bas je zavladalo nesto dosta djece bolesno.

Cickolino draga srecno danasuser posted image user posted image user posted image

Ja sam skroz u down-u, djeca mi mozak popise bukvalno, a mm sam otjerala u tri lijepe user posted image . Bjegam evo Luka vec budan, sastavio cijelih 10minutauser posted image

(odgovor članu bebix)
  Neposredna veza do poruke: 27720
11.10.2011 12:45:31   
palachinken
Joj Cickolini, ovo tvoje dijete je baš šega! Lutkica mala, ona crče od smijeha, baš mi popravi dan :)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27721
11.10.2011 12:55:00   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Cickolini

Mi smo se spremile i evo vam nasa slikica. Mama otkrila da mogu da sjedim dok se cuvam za ogradicu u svojoj igraonici user posted image Niko sretniji od mame user posted image

user posted image

Masallah, predivna, predivna....aBd da sve bude u redu i sretno vam user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 27722
11.10.2011 12:58:29   
taurus
jao šta mi je jutros E uradila

dolazio mi moler da se dogovorimo oko krečenja i ja mu pokazivala sadolin koji sam kupila, spustim limenku na sto u dnevnoj i odem da ispratim čovjeka, to je trajalo 3 minute, vratim se i imam šta vidjetiuser posted image
gospođica se iz hodalice dovukla do stola, povukla stolnjak i limenka kako je pala otvorila se i kompletna iscurila na vuneni ćilimuser posted image user posted image user posted image
imala sam bukvalno lokvu smeđeg sadolina u sred dnevne sobe, nisam znala odakle da krenem, dva sata sam provela u čišćenju
srećom imala sam razređivač, pa sam sa njim čistila, pa vanish, pa sapuni za fleke iz DM-a i na kraju sam uspijela očistit, mada se još uvijek vidi user posted image

mlada dama da bi se izvadila za svoje nedjelo, pojela je pun tanjir graška sa krompirom i piletinomuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 27723
11.10.2011 12:59:30   
taurus
cickolino D je preslatkauser posted image
sretno danas i javi nam se

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 27724
11.10.2011 13:01:23   
bebacha
cickolini mala je prreslatka.punooo srece vam zelimo
taurus strasnouser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 27725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1107 1108 [1109] 1110 1111   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1107 1108 [1109] 1110 1111   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Igraonice za rodjendan
anidla

Molim Vas ako imate neki prijedlog u kojoj igraonici slaviti rodjendan. Takodjer molim da navedete cijenu iste ili neki kontakt. Unaprijed zahvalna :)

navedi odgovor (100%)

navedi odgovor (0%)

Broj svih glasova: 92

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *