|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1105 1106 [1107] 1108 1109   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
10.10.2011 22:59:01   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 27651
   RE: Bebe od 0 -1 godine
10.10.2011 22:59:38   
lejla80
Evo i mene da malo mahnem..vidim aktuelne su teme o zimskoj opremi..Mi regularno izlazimo, malo se toplije obucemo i vanka..Danas sam A obukla prvi put prave cipele,on se tako isplakao,smetaju mu, a jos veca ga histerija uhvatila sto ne moze da ih skine sam..Moracu mu ih svaki dan po malo oblaciti da se navikne..heheh Evo sam mu sad navukla vrecu za spavanje..mogu da zamislim tog placa kad se probudi i shvati da je zarobljen i da ne moze hodati po kreveticu...toliko od mene,odoh i ja pod jorgan,,,pusa svima

2011.
2016.

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 27652
10.10.2011 23:02:23   
rose
od 120 cm duzine krevetica moja S se poprecila u gornjih 30 cm...evo povremeno se zakaslje i zakenjka zbog toga...ima li koja savjet kako da joj olaksam?

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 27653
10.10.2011 23:05:02   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: palachinken

Mi ostavili dijete kod mojih i kao otici cemo bez njeg obaviti neku kupovinu i popiti kafu. Dobro, uspjeli smo kupovinu, kafu nismo stigli, ne zbog bebe, nego ja ko manijak zvjeram na mobitel i srkletim i sebe i muža. A M dobar bio, ukakario se do ušiju i onda dijelio osmijehe.

Ja prvi put kad sam izašla bez Iman, isto u kupovinu, imala sam sjećaj da sam je ostavila samu kući, sve nešto požurila...još u pola Intrexa nečija beba zaplaka, meni mlijeko krenu, ko budala se uzokretala....sva izbezumljena bilauser posted image user posted image user posted image !

Sad je ostavljamo bez problema, i na duže...navikneš se...prvi put je nejgore!

Ma jasta nego cu se naviknuti. Tim bolje i za mene i za njeg. Btw, srela sam i malenu27 i njeno čedo, ustvari dva ogromna oka sto vire ispod dekice u kolicima. Presladak!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 27654
10.10.2011 23:06:02   
animagical
IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: palachinken

Mi ostavili dijete kod mojih i kao otici cemo bez njeg obaviti neku kupovinu i popiti kafu. Dobro, uspjeli smo kupovinu, kafu nismo stigli, ne zbog bebe, nego ja ko manijak zvjeram na mobitel i srkletim i sebe i muža. A M dobar bio, ukakario se do ušiju i onda dijelio osmijehe.

Ja prvi put kad sam izašla bez Iman, isto u kupovinu, imala sam sjećaj da sam je ostavila samu kući, sve nešto požurila...još u pola Intrexa nečija beba zaplaka, meni mlijeko krenu, ko budala se uzokretala....sva izbezumljena bilauser posted image user posted image user posted image !

Sad je ostavljamo bez problema, i na duže...navikneš se...prvi put je nejgore!

uh ja ostavljala a s 15 dana, morala do faxa i neke briseve uraditi..pola grada obisli jos u banku isla i dosli kuci u roku 45min od polaskauser posted image user posted image mislim da sam tad dobila upalu misica trceci prema autu,kad smo posli kuci...jos da ne pricam da sam tad zbog rana jos malo sepala

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 27655
10.10.2011 23:07:25   
palachinken
Evo jedne u pidjami (da pokazemo Jeleni da nema samo njen Luka podbradak user posted image )

user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 27656
10.10.2011 23:20:25   
animagical
lijepi djecakuser posted image kad se sjetim da je on 30 sedmica bio curica...user posted image

Neposredna veza do poruke: 27657
10.10.2011 23:24:39   
Cickolini
Palachinken djecak je ko med masalla ... jeste li zaista 30 sedmica mislili da je curica??? user posted image user posted image user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27658
10.10.2011 23:38:35   
Super Beba
palachinken - momak je user posted image user posted image user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 27659
10.10.2011 23:44:20   
Amam
IZVORNA PORUKA: animagical

lijepi djecakuser posted image kad se sjetim da je on 30 sedmica bio curica...user posted image

Jeste,jeste ja se prijavljivala da mi bude snaha,user posted image

Masallah,kako divan djecak.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27660
11.10.2011 0:05:55   
Anoniman
Mahdi user posted image

Palachinken je li se mi ono dogovorismo...rekoh ja moja Ana voli piletinuuser posted image

Ja tek sada sve pozavrsavala, oko pola deset oboje zaspali, pa onda peglanje, pa supica Ani za sutra, pa vecera nama... ma uglavnom pala sam sa nogu... ako ovako nastavim ili ima da se uhodam na ovaj ritam ili ima da krepam user posted image

Da i popodne sam Luki morala dati flasicu, jer je Ana toliko histerisala i tukla i mene i njega kad bi ga na sisu stavila, pa se otima hoce ona sisu, ma poludila, a on vristi li vristi koliko je gladan, a ona udara glavom od plocice, cak imamo i jednu modricu... postaje polako primjetno ljubomorna na njega.

(odgovor članu Amam)
  Neposredna veza do poruke: 27661
11.10.2011 0:09:55   
Anoniman
Rose je li joj zacepljen nos ili?
Ako je zacepljen najbolje je da isjeckas glavicu crnog luka i stavis joj negdje blizu krevetca ili umotas u gazu i zakacis za krevetac, znam da je gadno i smrdi, ali vjeruj bas pomaze.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 27662
11.10.2011 0:54:32   
rose
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ako je zacepljen najbolje je da isjeckas glavicu crnog luka i stavis joj negdje blizu krevetca ili umotas u gazu i zakacis za krevetac, znam da je gadno i smrdi, ali vjeruj bas pomaze.

nije zacepljen nego curi user posted image od silnih pokusaja da je stavim u krevetic i njenog ustajanja i vriske jedino sto mi pada na pamet da je uspijem drzati na blago povisenom uzglavlju su kolica...trenutno je u kolicima...malo brblja, malo kise a iskreno se nadam da ce joj pomoci da zaspi user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27663
11.10.2011 7:48:32   
taurus
jutrouser posted image

mi juče cijeli dan bili kod mame, vidim pričate o izlascima-mislim da nije još uvijek tako hladno da se ne može barem maloo prošetati, E se je i juče vozila u kolicima

rose šta je sa Suser posted image

sinoć E je pred spavanje bila nervozna, ja ne kontam šta joj je, uzmem calgel da joj namažem desni kad napipam donju jedinicuuser posted image user posted image user posted image
da ste samo vidjeli njenu zahvalnu facu kada sam joj namazala calgelom, samo što mi nije rekla hvala i zaspala je za par minuta

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27664
11.10.2011 7:54:53   
ladyblue RR
ja prva jutros... N mi ponovo bolesna. Izgleda da je pokupila stomacnu virozu od mm-a. Probudila se prije 5 i malo kenjkala ali je zaspala i u 6:15 se probudi place. Ja mislila da je od zacepljenog nosa pa joj malo isisam sline kad skontam ukakila se. Bi mi cudno da tako rano kaki ali presvucem je i vratim u krevet a ona nastavi plakati. Dam joj mlijjeko i odem da se umijem kad cujem opet place i sva soba smrdi. Skinem je kad imam sta i vidjeti, teski proljev, sve joj proslo na body i pidzamu. Nisam je ni odvela u jaslice jer mm ima virozu sa proljevom i temperaturom. Sada cekam da vidim sta ce se desavati. Napravila sam joj caj od sipka pa cu joj pokusati dati pa cu do apoteke po Humanu i Linex.

Rose.kako je S?

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27665
11.10.2011 7:56:24   
vila_7
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: jelenaT

nije zacepljen nego curi user posted image od silnih pokusaja da je stavim u krevetic i njenog ustajanja i vriske jedino sto mi pada na pamet da je uspijem drzati na blago povisenom uzglavlju su kolica...trenutno je u kolicima...malo brblja, malo kise a iskreno se nadam da ce joj pomoci da zaspi user posted image

rose.
..jucer sam ja pisala da Evi samo curi nos-al joj smeta jer joj se slijeva u grlo pa je gusi, i sinoc sam nasjekla luka i stavla na tanjiric pored kreveta i mnogo bolje je spavala - valjda je pomoglo. Mojoj samo curi nosic-i to je to,tvojoj?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27666
11.10.2011 7:57:00   
ladyblue RR
taurus, cestitamo zubicuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 27667
11.10.2011 7:57:45   
vila_7
taurus user posted image user posted image user posted image za zubic maji!

Lady....a hebemu vise pa ona jadna bas ucestala sa proljevima user posted image

palachinken i Jele....ma djecaci su vam stvarno prelijepi,al ono bas lijepo musko dijete! user posted image

cickolini
....ma ne mogu ni zamisliti kako si se prepala-sreca pa si snalazljiva. Moja sve jede,al joj ne dam jos koricu, i nikad joj svjezu mrkvu necu dati.

< Poruku je uredio helena_7 -- 11.10.2011 8:00:26 >

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 27668
11.10.2011 7:59:47   
Cickolini
Juuuuutro .... jeste li se naspavale??? Kako su nam bebice???

Mi danas idemo na MRI. Od 09h ne smijemo nista jesti. U 15h nam je MRI, ali moramo ranije doci u bolnicu oko 13h. Ne znam kako ce izdrzati. Moze ona dugo da ne jede, ali u 12h uvijek spava i prije toga jede pa mislim da ce tad da pocne da dreci.

Kontala sam sad da joj dam krisku hljeba i napravit cu joj AD flasicu da je duze drzi. Sta vi mislite???

Evo jedna kafica dok ne dodje Helena :)

[link]user posted image [/url][/link]

Rose kako je Soraja spavala??? Je li bolje??? Ljuuubimo vas

< Poruku je uredio Cickolini -- 11.10.2011 8:00:21 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27669
11.10.2011 8:01:51   
vila_7
ma daj joj nesto kaloricno da se bas najede , i probaj je bas zabavljati necim ne bi li malo manje mislila na papanje!
sretno vam danas! hoce li odmah nalazi biti?

Neposredna veza do poruke: 27670
11.10.2011 8:04:20   
Cickolini
Taurus cestitamo zubic user posted image user posted image user posted image

Lady pa vas bas nece da popusti ... nadam se da ce makar ovaj put krace trajati. Ljuuubi N puuuno od nas

Helena ja kafu pristavila reko dok ti ne dodjes, a ti jos i prije mene user posted image user posted image user posted image Sta ima jos kaloricnije. Ja ovo sto sam smislila je beas kaloricno hahaha Imas ti kakvih ideja??? U princpu bi nam mogli usmeno reci stanje, ali ne vjerujem. U NL je pricanje umaranje oni to prosljede nakucanje nalaza jer nemoj nista da bude brzo kod njih. Najmanje 7 dana cekanja haha

< Poruku je uredio Cickolini -- 11.10.2011 8:06:27 >

Neposredna veza do poruke: 27671
11.10.2011 8:05:57   
taurus
lady pa kud sad i stomačna viroza, miša muuser posted image
ima li temperaturuuser posted image

cickolino ja bih joj dala da se dobro najede, kako će izdržati cijeli dan

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 27672
11.10.2011 8:08:44   
vila_7
pa jesi joj jos nesto uz kruh inace davala - puter ili tako nesto-npr.puter sa đemom i onda jos i AD!

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 27673
11.10.2011 8:10:21   
mersiha 77
jutro zenice mah,mah

cickolini sretno danas na MRI,da aBd bude sto vise napredka,a bice bog je veliki i sve vidiuser posted image

joj zene vi koje dojite jel vam se desavalo da vas dijete tako ujede da vristite iako nema zubice
uh sto to boli,a on crce od smijeha
a jak je kao beton,sam se podize skoro u sjedeci,uhhh majko mojauser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 27674
11.10.2011 8:10:54   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: helena_7

pa jesi joj jos nesto uz kruh inace davala - puter ili tako nesto-npr.puter sa đemom i onda jos i AD!

Tako sam nesto kontala samo ne znam bi li joj dala prvo mlijeko pa hljeb ili obrnuto. Brz odgovor jer moram poceti sa hranjenjem hahaha

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 27675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1105 1106 [1107] 1108 1109   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1105 1106 [1107] 1108 1109   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

RR pobjednik ovaj put

Sta mislite da li cemo i ovaj put pobjediti?

Da, boricemo se svim silama (86%)

Ne znam, ne da mi se kao prosli put (8%)

Mozda, dacu sve od sebe, ali...ne zna se to (6%)

Broj svih glasova: 72

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *