Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dobile smo ih tako da ne znam koja je cijena. I ove su tipa ugg-sica. Ima slicnih ovakvih u BINGU bar kod nas, juce vidjeh, ima i kao pokucnice i kao zicmice za vana, ali za suvo vrijeme.
Ja sto ste se raspisale ... ne moze vas covjek upratiti haha
Moram vam pisati da mi se jutros D sa hljebom zadavila. Djete pomodrilo. Kad umrla nisam. Ja je uhvatila za noge i okrenula naoacke i udarala po ledjima. Da me je ko vidio zvao bi socijalni rad haha Ispao joj komad i ja ga jos prstom izvuka iz usta i dala joj vode. Kad se sve zavrsilo ona suti ne zna sta je snaslo hahaha
Drage moje mi dolazimo 20-tog u BiH aBd pa ako neko ima nekih zelja da kupimo nesto nema nikakvih problema samo pisite...
Jelena Luka je med medeni sad sam slike komentarisal na FB.
Mm izveo N malo napolje, ja evo rucala pa hocu malo da pospremim sta, kao da mi je bomba u stan pala. Sredim i za dan haos, mogu mislit kako ce bit kad ona jos pocne da puze/hoda. A tako da mi je da odspavam al ne d ami se na 45 min, bit cu jos gora nego cu se nadat da ce veceras bolje spavat.
Da vas pitam hocete vi izvoditi vase vani po ovoj zimi ? Vidim bambi je malo izvela dijete, ne znam bili izlazila u setnju s malom po ovako hladnom vremenu, meni nesto bezveze da sjedimo u kuci ili samo da setamo po centrima, nekad sam davno citala da je negdje pisalo dijete izvoditi samo ako je iznad 15 stepeni, ali ne sjecam se gdje sam citala, sta vi mislite ?
dijete NE izvoditi na nize od -10
meni vala uglavnom bodija fali, a pantalone i majice toplije kupujemo u hodu. samo jos one papice da naletim ustopane odozdo one su mi super budu do koljena i nema sanse da ih svuce. vidjela sam i na ebay one ko cizmice za bebe isto nehodajuce, cine mi se praaaavo tople, pa ako naletimo ovdje negdje uzecemo, ako ne narucicemo eto onako da se malo foliramo, bas ima ono fenci-smensi. Ne mogu sad da nadjem cini mi se da su se ove cizme i na forumu pominjale, ne znam jel ih ko od vas vidio ovdje
ja na siranu danas kupila 2 postavljene samtane hlacice na gumu, onako vrecaste taman za bebelu guzu i kupila 4 para termo carapioca a te postavljene kao skajem su im isto dosle...mi imamo dvoje od prije pa to nisam ni uzimala sada
jelena sta je ovo ovako slatko mislim na fensi smensi frajera tene imamo skoro iste, ali mi nekako plitke,ko da bi puhalo...problem je sto nemamo strampli evo sad kontam jel nam prevelik poduhvat otici gdje pa mu kupiti stvari...danas cijeli dan spava i jede, ne da mi se vaditi (.) u sred binga...
Ja sto ste se raspisale ... ne moze vas covjek upratiti haha
Moram vam pisati da mi se jutros D sa hljebom zadavila. Djete pomodrilo. Kad umrla nisam. Ja je uhvatila za noge i okrenula naoacke i udarala po ledjima. Da me je ko vidio zvao bi socijalni rad haha Ispao joj komad i ja ga jos prstom izvuka iz usta i dala joj vode. Kad se sve zavrsilo ona suti ne zna sta je snaslo hahaha
Drage moje mi dolazimo 20-tog u BiH aBd pa ako neko ima nekih zelja da kupimo nesto nema nikakvih problema samo pisite...
Jelena Luka je med medeni sad sam slike komentarisal na FB.
uf...moja S je skoro tako krenula da se gusi...panika je spoapala i ja joj dam vode da smeksa i dignem je iz hrnilice i krenem lupkat po ledjima ali iskreno ne bih smjela da je za noge uzmem, mislim da bi mi ispala
rose - i ja danas bi na siranu, uzela termo čarapica dokoljenica... ja živa ne znam kako ću malom navući štrample, jer je haos živi kad ga oblačim, pogotovo majicu i jaknu..a za kapu ni da čuje..ha je stavim na glavu, on je povuče...i u plač :( lady - ja gdje god vidim čarape, ti mi naumpadneš zbog onih bijelih :)) Helem, i njim imaš na siranu (baš za bebe/djecu) cickolini - uh, mogu misliti panike...dobro si reagovala, hB pa je ispao komad...zato ja sve odugovlačim da dajem mu komade hljeba...i kad mi plazmu jede, ja nadgledam, upravo zbog tih situacija...a čim budeš slobodna kad dođeš u Sa, ide kafa :) jelena - luka je
a za izlaske - ma vala, i kad bude minusa, ima skafandera, toplih jakni i sl..pa kad gore u Skandinaviji tek rođene bebe stavljaju da se "sunčaju" na minusima, ne vidim zašto kod nas mora biti drugačije....zato su kod nas i djeca masovno hastali zimi, jer ih roditelji ne navikavaju na hladnoću...
jelena sta je ovo ovako slatko mislim na fensi smensi frajera tene imamo skoro iste, ali mi nekako plitke,ko da bi puhalo...problem je sto nemamo strampli evo sad kontam jel nam prevelik poduhvat otici gdje pa mu kupiti stvari...danas cijeli dan spava i jede, ne da mi se vaditi (.) u sred binga...
mi smo bas i bingo u hadzice isle prvi put u kupovinu. dzaba i mm i sestre i mama al dok ja to sama ne odradim nista. fino joj dala u autu (.) i u AS je stavili u kolica i ljepota. ma nije se javila! Imala je oko 40tak dana.Mi smo pocele sa 15tak pomalo izlaziti, a sa mjesec smo isle u mahalu:)
Jelena, bebenzi je pravi frajer, bas je slatkica.
ova moja krenula da drami i na flasicu... ...jedva je veceras prihvatila...e sad da joj mozda nije bila ublizu s obrokom (kasicom) koju sam joj dala...ali i mm mi kaze da joj je pravio malu u podne jer je plakala i nije mogla da se uspava i da je i tu jedva prihvatil
ja ne znam sto drami a i ne znam je uspavati...do sada se sama uspavljivala s flasicom
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Aaaaaa zena, sta ste se to ušutile. Hja reko da baČim look sta se zbivalo, kad imam sta da vidim, u stvari nemam sta da vidim Entinte, nadam se da je jaran ozdravio... Odoh malo citati ove recepte ziva ne znam vise sta da kuham, grrrr
moze biti svasta a caj i sok ne odbija evo sad je sok zagrijan...nosic joj procurio i gusi je sekret...nisam je ovoliko smirivala i nosala ne pamtim...koliko je vristala u jednom momentu da je pocela jecati,,,evo je opet kenka upalila sam joj radio da svira i usuti odmah
Mi ostavili dijete kod mojih i kao otici cemo bez njeg obaviti neku kupovinu i popiti kafu. Dobro, uspjeli smo kupovinu, kafu nismo stigli, ne zbog bebe, nego ja ko manijak zvjeram na mobitel i srkletim i sebe i muža. A M dobar bio, ukakario se do ušiju i onda dijelio osmijehe.