|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1103 1104 [1105] 1106 1107   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
10.10.2011 14:08:34   
palachinken

IZVORNA PORUKA: bebacha

Palacinken skafander pamucni.da si mi malo blize,ja ima jedan,mislim da bi mu super odg,bjeli

Posalji mi postom, placam pouzecem :)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 27601
10.10.2011 14:11:28   
bebacha
sljem ti pp u toku dana

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 27602
10.10.2011 14:13:10   
HAHA
helena,šta ćeš kad sam ga iztraumatiziralauser posted image .Patronažne znaju biti da Bog sačuva,kad sam rodila Hamzu došla mi jedna,svekrva joj otvorila, upala u sobu i digla pokrivač sa nas,a mm bio u gaćama.Onda mene stavila ispred prozora golu do pojasa,a prozor na prometnu ulicu gleda.Što se izvođenja tiče,mi uvijek izlazimo,po kiši,snijegu,suncu,samo kad je baš bura jaka ne.Prošlu zimu Harun imao negdje oko 2 mjeseca,iznijela ga van,kad on samo žmirka user posted image .Nikad nije bio bolestan.Sada ujutro u 8 pješice idemo do vrtića mislim negdje oko 2 kilometra u oba pravca ima.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27603
10.10.2011 14:13:11   
animagical
IZVORNA PORUKA: bebacha

Palacinken skafander pamucni.da si mi malo blize,ja ima jedan,mislim da bi mu super odg,bjeli

gdje da takvo  nesto nadjem? mozda u azelu?

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 27604
10.10.2011 14:41:33   
vila_7
IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja sam malo u nedoumici kako obuci bebu od 2ipo mjeseca za setnju. Trebaju mu neke tople nehodalice, strample?, trenerka ili neke hlace, gore nesto u slojevima, neka jaknica, kapa na glavu....joj moram u šoping ali pod hitno. Helena, eto me tebi u firmu ovih dana :))

bujrum bujrum ... ma sto jest,stvarno ima previse izbora i cijena od skupog do najjeftinijeg! ja sam zadovoljna i uvijek se na kraju ovdje vracam!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 27605
10.10.2011 14:42:53   
sweet insanity
Tacno, gdje s emoze naci takav skafander. Ja imam zimski, i imam doduse za sada termo chicco.vu jaknu pa kontam moze to i dole strample, hlace i pape. Kapica trebam nabaviti,imam jendu koja joj moze mada ima i na jakni pa uz trakicu.....

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27606
10.10.2011 14:44:06   
sweet insanity
Zaboravih, mazete li vi bebama lice kremom za zastitu ,vidim ima to nesto kao za zastitu koze od hladnoce i vjetra?

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 27607
10.10.2011 14:46:26   
bambi7
Mi smo vala setale jutros, jest da sam se smrzla, al sam šice utoplila obje i laganini. Meni je samo bitno da ne puse da ne pada i da nije magla. Ma prvi snijeg kad padne mi picimo na planinu
Jelenat i moj je svekar na Borackom u stvari malo iza u Glavaticevuuser posted image
Animagical, ma ti su skafanderi pamucni meni bezze, nemamo mi vise u Sa tih prelaznih perioda kao sto je prije bilo u jesen i proljece, sad je ili hladno ili toplo. Sad je dovoljno jaknicu i neke malo toplije šunje jer beba ne hoda da joj nije nogicama hladno.A skafander bolje za zimu uzmi onaj deblji taj se bas iskoristi.
Entinte kako nam je jaran K, jel ga popustio kasalj?
bebacha, nama zajedno rodjendanuser posted image
Palachinken, vjeruj da sam ponosna i to koliko, al bogme imas i ti na koga biti, bice to zavodnik i po!

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

Neposredna veza do poruke: 27608
10.10.2011 15:04:29   
animagical
zimska skafandera imamo dva, i imamo jednu kao mont jaknicu br 62user posted image kontam jos mi treba strampli za njega, ali ne znam gdje da nadjem a ne bih bas da trazim tri sata po gradu, nije mi zgodno, on cesto doji? i trebalo bi mi nekih toplijih hlacica, farmerkica...nesto bas ususkano i toplo, a ni nehodalice nemamo tople, samo tene i starkice duboke, nisu bas nesto tople... 

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 27609
10.10.2011 15:09:48   
rose
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

mi se hranile,igrale pa  je opet evo hranile.Malaje luda za gummy bear pjesmicom na Engl,odvali se smijatuser posted image Tako da smo cesto na you tube, i kad place to kad vidi u smijeh pada.
Palacinko, znaci nis od wrapa?

hehe a nama je nuki nuki bio spas...i sasda kad drami ja pocnem pjevati nuki nuki i ona se umiri user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 27610
10.10.2011 15:11:13   
bebix
Animagical ja sam dobila hlacice od samta unutra postavljene pamukom, prekrasne iz lindexa u importane centru, i super tople carapice, kazu ima super bebecih stvari, mi idemo cim pocnemo izlaziti, tm te moze cekati u autu sa bebom a ti mozes fino prosvrljati po radnjiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 27611
10.10.2011 15:14:38   
bambi7
meni vala uglavnom bodija fali, a pantalone i majice toplije kupujemo u hodu. samo jos one papice da naletim ustopane odozdo one su mi super budu do koljena i nema sanse da ih svuce.
vidjela sam i na ebay one ko cizmice za bebe isto nehodajuce, cine mi se praaaavo tople, pa ako naletimo ovdje negdje uzecemo, ako ne narucicemo eto onako da se malo foliramo, bas ima ono fenci-smensi.
Ne mogu sad da nadjem cini mi se da su se ove cizme i na forumu pominjale, ne znam jel ih ko od vas vidio ovdje

< Poruku je uredio bambi7 -- 10.10.2011 15:15:38 >

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

Neposredna veza do poruke: 27612
10.10.2011 15:17:12   
Anoniman
Mi imamo te cizmice, dobili iz Amerike, a imaju da se kupe u Bingu u Hadžicima, juce vidjeh. Samo mislim da nema skroz malih brojeva, npr 23 broj sam vidjela da ima.

(odgovor članu bambi7)
  Neposredna veza do poruke: 27613
10.10.2011 15:19:45   
bambi7
U cetvrtak cemo u bingo pa cemo da pJobamo! user posted image user posted image user posted image

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27614
10.10.2011 15:23:20   
palachinken
SPominjala sam ja te cizmice, trebam ih narucit
user posted image
Juce sam neke pape osvojila na aukciji, kostale me citav dolar, a dostava brsplatno. JA bezze klinknula, kad eto, sad ih cekamo :)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 27615
10.10.2011 15:25:32   
bebix
Palacinken preslatke suuuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27616
10.10.2011 15:28:02   
Anoniman
Evo Aninih cizmica...

user posted image

Animagical evo patikica, jos su medenije na nogama user posted image

user posted image

A evo jedne novije slike maminog razbojnika malog user posted image

user posted image

(odgovor članu bambi7)
  Neposredna veza do poruke: 27617
10.10.2011 15:28:58   
Anoniman
Palachinken mi imamo takve identicne smedje, nezgodne su za nositi, spadaju cim beba pomjeri nogicu, jer su nekako gore oko clanka siroke, a inace su premedene.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 27618
10.10.2011 15:29:21   
sporty mamaa
Palachinken sto je ovo slatko. I ja bi jedne takve ali ne znam gdje da ih nadem. A ako je iko izvodio dijete vani po hladnom onda sam to ja i to po ovoj hercegovackoj buri, pa nikad bolesna nije bila. Ja ne volim one zene da ih nazovem "peke" a znam ih takvih, kojima sve smeta, ako je pala kap kise ne moze se vani, ako je oblacno, i to smeta, ako ima mrvica vjetra, dijete ce se razbolit odmah. Mene su blijedo gledali kad sam setala s bebom od dva mjeseca u kolicima, a ja je fino utoplim, pokrijem, nema sanse da je djetetu hladno. I ovu sam bebu 15. dan izvodila, doduse toplo je bilo, ovih dana je jaka bura, a ja bas ludim u kuci, jedva cekam da bar mjesec napuni pa cemo u skitnjuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 27619
10.10.2011 15:29:36   
Lady26
Jelo, gdje nadje ove mimice? Medene su
A Luka.... masallah... za pojesti... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27620
10.10.2011 15:30:47   
Anoniman
Lady one sto smo od tebe dobili jos su nam velike, pa smo neki dan kupili ove u TL, ja sam se odusevila user posted image

Kad vas ocekujemo, pozeljeli smo Lanuuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 27621
10.10.2011 15:33:39   
bebacha
Jelena jesul ove Anine za hodanje

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27622
10.10.2011 15:33:51   
Lady26
Mislila sam na Anine, za moju curu user posted image
ABd cim prije...ja mogu poslijepodne, tj oko 6 (mozda je kasno) ili vikendom

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27623
10.10.2011 15:34:52   
palachinken
Jelena, koliko sam ja skontala po slikama, mogu se one i odvrnuti pa budu malo dublje. A i nisu nesto skupe, dodju oko 8$, nek mu budu dok spava u kolicima, ja sretna.

A momak je krasan! Ko bi rekao da te ove oke toliko zezaju :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27624
10.10.2011 15:37:05   
palachinken
A inace, sve ove bebe su mi presmjesne s ovim gušama, hahahha, ja ovom svom tepam da je isti ono telence s podravkinog gulaša u konzervi

Neposredna veza do poruke: 27625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1103 1104 [1105] 1106 1107   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1103 1104 [1105] 1106 1107   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

kupanje bebe
vila_7

Koliko cesto kupate bebu? (ne mislim na novorođenče)

svaki dan (52%)

svaki drugi,treci,... (48%)

Broj svih glasova: 143

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *