Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
nije ni Nađa još krenula da pravi korake. stoji, zna se i putiti i prilično dugo stajati bez da se čuva za nešto ali još nije krenula da hoda. ona će to vjerovatno brzo početi jer u jaslicama sva djeca hodaju osim nje (doduše i najmlađa je) pa će ona gledajući njih samo krenuti jedan dan.
Heeeej .... ima li sta novo ... mene RR od jutros zeza nisam ni temu mogla pogledati. Mi evo standardno vjezbamo i malo se nerviramo. Ja sam upravo pojela cokolino Daanijin. Kad djete ne voli moram da se ne baci Sad sam prvi put skontala da cokolino ima mjeru. Kako je rijetko po mjeri ... zato ja sebi napravim bas ko sebi hahaha
Mi smo jucer iznajmili onaj "usisivac" nesto kao Kirby i ocistili sve kauce i cilime (citaj ocistio muz) i sva se kuca blista. Kad bi bar mogla ostati ovakva bar jednu sedmicu. Odoh citati da vidim sta ste sarale jutros.
Super bebo nije nikakav problem za stvari. Svakako cemo organizovati kaficu da se vidimo. RR me zeza pa ti ne mogu poslati privatnu poruku. Mi smo dobro, ali ja sam vec preumorna. Kako ste mi vas dvoje???
Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim
Cickolini - ne daj se...haj hB imaš vrijednog muža, pa ti barem on kol'ko-tol'ko oko kuće devera...mada vjerujem da je kuća zadnja na spisku prioriteta :) a za čokolino - ja sam se u trudnoći ubijala njime za doručak, dok mi dr. nije rekla da ohanem malo, jer je on pravo kaloričan...a ja sva - kontam da je za bebe, pa da je blag :)) helena - hvala :) Ma mali nema živa mira - njemu motor u guzici radi 24h...njega da se pita - on bi sad trčao u 16..al jbg, ne mere sve odjednom :)) odoh se sad spremati :) dok nije šta zapadalo...
mora ti vratiti pare jer ce ti u suprotnom vratiti e-bay a njemu zabraniti prodaju. Ja jos cekam cipelice. Doduse,proslo je tek 7 dana kako ih je poslao. Vazno je da je haljinica tu a cipele manje-vise iako se nadam da ce i one stici.
mi se hranile,igrale pa je opet evo hranile.Malaje luda za gummy bear pjesmicom na Engl,odvali se smijat Tako da smo cesto na you tube, i kad place to kad vidi u smijeh pada. Palacinko, znaci nis od wrapa?
Mi bile vani, ma ledaraaaaaa, smrzle se.Al nismo juce nikako pa danas bar sahatak. Palachinken mali ti je šećerko, sav je onako za maziti, ko med, a i torte su uh.... odoh peglati, bar do 6tog mj.pa cu vala prestati, samo po potrebi, a i ne iznosim ves vani mislim da i nema potrebe.
bambi, tvoje cure su krasne, mogu mislit kako si ponosna :)
< Poruku je uredio palachinken -- 10.10.2011 13:22:00 >
Da vas pitam hocete vi izvoditi vase vani po ovoj zimi ? Vidim bambi je malo izvela dijete, ne znam bili izlazila u setnju s malom po ovako hladnom vremenu, meni nesto bezveze da sjedimo u kuci ili samo da setamo po centrima, nekad sam davno citala da je negdje pisalo dijete izvoditi samo ako je iznad 15 stepeni, ali ne sjecam se gdje sam citala, sta vi mislite ?
Ne mogu uci sa komp na rr pa tipkam sa tel, sitno mi da iscitavam sve pa cu kasnije, sad me zvala kolegica da me spoji sa dir ali mi bebi spava pa sam rekla da kasnije nazovu. Javim vam sta je bilo.
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
canim, vi makar imate centre, u pluralu. Kod nas jedan centar i samo mu prizemlje aktivno. Zavrtice mi se od kruzenja. Ne znam vala, ja sam kontala bebu izvoditi i kad je hladno, samo nek ne pada. Danas i juce smo u kuci i ucrvah se.
Emice ja sam vec pukla tako da sledeca faza mi je Jagomir . Ana je super da ne ureknem, ali Luka, ovo majka meni se cini ne radja vise ovakvo, dijete ili jede ili vristi, a posto me mozak boli od vristanja on non stop jede
Što se izlaska tiče, to vam je ko i sa dohranom, onaj ko izvodi ima zadnju riječ. I ja sam čitala da se sa bebama može i na minus, samo se odječa i vrijeme trajanja šetnje prilagodi uslovima.
A centri su najnezdravije okruženje, zatvoreni, puni kihanja i kašljanja. Radije nek se 10 minuta nosić smrzne nego da pokupi gripu u nekom centru.
< Poruku je uredio Lejla Ka -- 10.10.2011 13:45:19 >
Ja sam malo u nedoumici kako obuci bebu od 2ipo mjeseca za setnju. Trebaju mu neke tople nehodalice, strample?, trenerka ili neke hlace, gore nesto u slojevima, neka jaknica, kapa na glavu....joj moram u šoping ali pod hitno. Helena, eto me tebi u firmu ovih dana :))
Lejla to si upravu... Ja znam kad se Ana rodila bilo -8. Meni tada pedijatrica rekla ovo za 15 stepeni, ali iskreno ja je nisam poslusala, nepuni mjesec imala i minus je opet bio i mi izasle jer bih ja poludila u kuci , A sa Lukom sam jedanaesti dan od rodjenja izasla i to odmah otisli posjetu svekru na Boračko jezero i cijeli dan bio vani na zraku
Jelena ja znam da sam citala nesto 15 stepeni i izvodjenje vani ali se ne sjecam sta eh hvala na objasnjenju, ako nebude padalo ici cemo svaki dan po malo setati, kao i do sad. Nadam se da ce se Luka malo popraviti u ponasanju inace ce ti biti veselo a mogu zamisliti sto je veselo komsiji
Palacinko to si upravu ako imamo cega onda imamo centara
Palachinken ja nosim Luki strample kad smo vani, preko sam mu npr jutros obukla tregerslus termo, nesto kao tanji skafander i gore je imao bodi i jaknicu, da i kapa, s tim da sam ga i u kolicima prekrila toplijom dekicom jer je bas bilo hladno.
Ma meni su najgori kad su ovako mali, niti ga sta zanima, niti sta konta... ja sam se iskreno preporodila kako je Ana prohodala, ona je relativno kasno prohodala pa je vec bila velika za uticnice, kablove i ostalo, to je izgustala dok nije na noge stala . Nego moja mala seljancica se pocela bojati auta, jutros u setnji kako auto nadje ona place da je uzmem i nosim
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Trbušnjaci. пеперутка16
Jedna moja poznanica je bila trudna 3 mjeseca i radila je trbušnjake i znala je da je trudna. Da li ste radili trbušnjake kada ste bili trudni ili sada dok ste bili trudni?
Da. (0%) Da, dok nisam saznala, da sam trudna. (0%) Ne. (0%) Nije mi palo na pamet. (100%)
Broj svih glasova: 2
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!