sporty mamaa
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Moja cura stigla , mama presrecna, ali istovremeno i premorena. Veceras ja sama sa njima, kupaj jedno drugo vristi, pa okupaj drugo ovo prvo vristi, onda Ana trazi da jede, a Luka doji, pa doji Luku i istovremeno pravi Ani da jede, pa onda i dalje doji Luku i hrani Anu. Ljuljaj Luku da zaspi, taman zaspi Ana vrisne ion se probudi, konacno Luka zaspao, ja uzela da ugrijem Ani mlijeko, cujem nju guguce nesto, pogledam ona usla u sobu izvadila Luki cuclu iz usta i opet mu je gura, a on budan , opet supavljuj njega, pa onda sat uspavljivala Anu, toliko je plakala da je to za ne povjerovati. Sad evo stavila da se pravi rucak za sutra jer ako mi bude ovakav dan sutra necu ni u wc stici otici Ovaj post kao da sam ja pisala samo sa izmjenjenim likovima. I da uz jos jednu scenu: Ja otisla u wc, ostavila bebu u u suto sjedalici i cujem ja kako pocinje plakati. Govorim starijoj da je samo malo proljulja da se umiri. Eto me minut. Cujem ja usutilo se dijete. Kad sam usla u dnevni imam sta i vidjet, kad me srce nije strefilo. Ona je fino izvadila iz auto sjedalice i nosa je oko stola. Ja pojma nemam kako je uspjela uzet, beba ima 4 kile i nesto i jos govori ma nije mi teska. Kontam sta nije, ja se izgubila, uzela dijete, ma nesmijem je sekundu ostavit vise. Cak cu i u wc morat vodit bebu. Ona je nju fino uzela oko struka, sreca pa dijete naslonilo glavu na njeno rame, kad se sjetim sta je sve moglo bit uh uh, Bogu hvala pa sve prode dobro. A i mi smo veceras imali epizodu grceva i vriske od 9 do evo maloprije. Dojila po sto puta, nek oprosti, al i to mi nekad dosadi Posebno sto jelena kaze, ova doji, druga trazi da jede, rovi po frizideru, pravi nered po kuci. a tesko je kad ti nema ko pomoci, al sta cemo mora se izdrzat
|