|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1098 1099 [1100] 1101 1102   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
9.10.2011 15:49:01   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: Selminja

Hvala palacinka user posted image kod nas u Tz ne dijele nikakve pelene nego ti moras ponijet kad dodjes gore, zato pitam. Kupit cu ja i te newborn, tvoj M je bio masala bebica kad se rodio, a mogle mu  user posted image
ne trebaju ti newborn. Ja ih kupila i nisu joj mogle nikako,odmah u 2 uskocile. Te newborn su za one bebe od 2 kg i nesto.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 27476
9.10.2011 15:50:42   
palachinken

Hvala palacinka user posted image kod nas u Tz ne dijele nikakve pelene nego ti moras ponijet kad dodjes gore, zato pitam. Kupit cu ja i te newborn, tvoj M je bio masala bebica kad se rodio, a mogle mu  user posted image

MA nije on bio masala, on je to postao usput. Izasao iz bolnice sa 3kg i 48cm, pelene br2 mu fkt bile prevelike.

< Poruku je uredio palachinken -- 9.10.2011 15:51:15 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 27477
9.10.2011 16:04:28   
ladyblue RR
joj vremena....mi smo spavale sat i po, rucale i ja bih opet mogla malo prileci ali N je u punom zamahu pravljenja haosa

< Poruku je uredio ladyblue -- 9.10.2011 16:06:36 >

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 27478
   [Obrisana poruka]
9.10.2011 16:30:26   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 27479
9.10.2011 17:05:53   
sanela.asja
Caoo i od mene..Moj Dzordz spava,jede slusa malo ga grcevi muce al njega mama izmasira..
Meni vise dojadilo opet me juce uhvatila tempšeratura i groznica ono bas me je bacilo na ppostelju da nemogu maknut i glava me bolila da nisam mogla oci otvoriti,jutros ko da nista nije samo kad glasnije pricam ili galamim na asju glavobolja se vrati drzi me jedno pola min.i stane,neznam vise od cega mi je ovo da li je imunitet il sta vec hvata me svaki treci dan..Ruzno brate rastjera sve gosteuser posted image user posted image niko nece da mi dodje ko ja malo malo bolesnauser posted image
Animagical ppredji na trojku vidim da nam je djug pravi guzi user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 27480
9.10.2011 17:25:15   
nanika
Sanela asja da li dojis bebu?........., mozda ti je temperatura od toga. Meni se to desavalo, pa kad izdojim mlijeko prodje.

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 27481
   [Obrisana poruka]
9.10.2011 18:25:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanika)
  Neposredna veza do poruke: 27482
9.10.2011 18:30:39   
palachinken
Mahdi jos uvijek spava, nekad danas oko 12 je zaspao, jeo oko 4 i opet u san. Mi se povaljali, pregledali one serije na b92, pa skinuli film Drive, fale ga svi da je predobar, eto pogledasmo ga, nako vala, haman da sam postala previse domaćica za takve hipsterske filmove.

Elem, probala sam da mu dam odmrznuto mlijeko sto sam izdojila nedavno. Neće. Sad sam u brizi. Probacu onaj fol sa zagrijavanjem i Heleninu kasiku keksa u mlijeko kad malo naraste.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 27483
   [Obrisana poruka]
9.10.2011 18:35:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 27484
9.10.2011 18:38:07   
palachinken
KAzu, od Nove godine da se vracam, ali fkt nemaju posla, samo se guzicama da proste djeca sudaraju, ne znam sta cu im - pa ja krenula u pravljenje zimnice mlijeka :) Nije ovaj htio ni iz frizidera, samo jednom kad sam mu frisko izdojeno dala flasicom, pojeo je. Probat cu taj fazon da zagrijem do tacke vrenja i onda u zamrzivac.

Neposredna veza do poruke: 27485
9.10.2011 18:43:37   
animagical
palacinko, sta mislis od kad bi ja mogla ovo svoje smrde da ponudim izdojenim na flasicu? reko da ga sta ne zbunim oko dojenja? kupila aventovu izdajalicu i onaj sterilizator dosao sa 4 njihove bocice, nisu kao ove obicne, nekakve lafo imitiraju dojenje kad se vuce.... slobodna sam do februara,ali onda cu morati na fax... makar na koje vjezbe...pa da mogu ostaviti nani da  mu da....on kad je mrvu gladan nije nikako dobar...

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 27486
   [Obrisana poruka]
9.10.2011 18:53:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 27487
   [Obrisana poruka]
9.10.2011 18:54:41   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 27488
9.10.2011 18:59:45   
animagical
ova u Foci jel? citala sam danas...ja sve nesto kontam da je nesto otisla na zivcima, ne mogu da vjerujem da je svjesno...gluho bilo i daleko...ja nepravde,nekom Bog da dijete pa ga ubije, a neko se godinama trudi pa nista...

moracu probati izdajalicu sve se kanim...ne znam da li da probam po noci, on nocu ne moze da isprazni fino obje, spava duze...

Neposredna veza do poruke: 27489
9.10.2011 19:02:46   
palachinken

IZVORNA PORUKA: animagical

palacinko, sta mislis od kad bi ja mogla ovo svoje smrde da ponudim izdojenim na flasicu? reko da ga sta ne zbunim oko dojenja? kupila aventovu izdajalicu i onaj sterilizator dosao sa 4 njihove bocice, nisu kao ove obicne, nekakve lafo imitiraju dojenje kad se vuce.... slobodna sam do februara,ali onda cu morati na fax... makar na koje vjezbe...pa da mogu ostaviti nani da  mu da....on kad je mrvu gladan nije nikako dobar...

Ma ides po intuiciji - kad sam se uvjerila da dobro vuce, da se voli pomuciti za hranu, onda sam mu ponudila i cuclu a i izdojeno mlijeko, otprilike sa mjesec i po. S tim da nije musterija, ipak je sika glavna. Kontam, mozda mu nisam potrefila temperaturu mlijeka?
Meni izdajanje ide fino, s tim da sam izdajala kad se prepune grudi, ali bas dugo traje.

Neposredna veza do poruke: 27490
   [Obrisana poruka]
9.10.2011 19:04:22   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 27491
9.10.2011 19:07:15   
animagical
ma ne bi ja njemu davala flasicu nikako kad sam kuci a pogotovo po noci...nego,znam da se izdajanje uci, meni malo sporije ide pa reko da se ucim po noci,jer mu je tad viska mlijeka,po danu ne mogu stalno visi na meni,evo i sad...

Neposredna veza do poruke: 27492
9.10.2011 19:09:50   
palachinken
I ja cu izdajati po noci, jer tad jede po jednu, a danu dvije. Ionako sve zivo iscuri po pidjami i posteljini. I svaku noc kazem" Eh veceras, nakon sto on pojede ja cu izdojit" i redovno se samo okrenem i zaspim.Eto, od ponedeljka izdajam hahah

< Poruku je uredio palachinken -- 9.10.2011 19:11:25 >

Neposredna veza do poruke: 27493
   [Obrisana poruka]
9.10.2011 19:10:14   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 27494
9.10.2011 19:14:37   
animagical
iman kako na jednu? nisam to znala user posted image svaka cast...ti mozes na jednu,a koliko zena tvrdi da im je preko noci nestalo mlijeka na obje...
palachinken, meni od mastitisa curi samo lijeva i samo po noci, ona zdrava, a desna jos nije dosla sebi iako nemam grudica...

ovo moje dijete iako podrigne ko kamiondzija stalno bljucka, cim ga spustim...user posted image

Neposredna veza do poruke: 27495
   [Obrisana poruka]
9.10.2011 19:19:04   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 27496
9.10.2011 19:20:08   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: ladyblue

ne trebaju ti newborn. Ja ih kupila i nisu joj mogle nikako,odmah u 2 uskocile. Te newborn su za one bebe od 2 kg i nesto.

Ladyblue, kako, s koliko je beba rodena pa joj nisu mogle? Moja smizla rodena sa 3750 pa sve do neki dan koristili te newborn babylove iz dm-a. Sad smo presli na one midi od 4 do 9 kguser posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 27497
9.10.2011 19:25:11   
animagical
sporty babylove su vece malo od pampersa..a zavisi kako je beba gradjena, neke su iste tezine a duge a neke malo krace pa odmah dodju deblje...moj A kad se rodio bio mrsav ko grana a 3650, noge mu uvrnute bile...dug 54cm...tek se sad popunio...

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 27498
9.10.2011 19:52:06   
mala_sa
Vece i od nas user posted image
moj A zaspao u 6h, i evo jos uvijek spava, tako da se nadam da se ujutro nece nadici u 5 user posted image user posted image
Boza dragi svega na ovom svijetu, sto neko rece i ja mislim da je ova jadnica otisla na psihickoj bazi user posted image user posted image

Animagical- djecacima uvijek trebaju biti malo zategnutije pelene, a i pozeljnije su malo dublje, jer su oni bas spretni pa sve propiske user posted image , mi smo prelazili na veci br. cim prvi put procuri (bilo kaka ili pisaka), sad smo vec na 4+ (i to jedino nam babylove odgovaraju, pampers i huggies uvijek propuste)

Ja sam svom A ponudila izdojeno mlijeko sa njegova 3mj, i on je odmah prihvatio, s tim da sam ga ja uvijek zagrijavala tako sto naspem vodu u serpicu, ukljucim plin, i u tu vodu stavim njegovu staklenu flasicu i zacas se ugrije.

Palachinken- ako nisi sigurna za temp, moze ti pomoci onaj termostat sto se mjeri temp vode za kupanje bebice, samo ga stavi u serpicu pored flasice, pa kad se on ugrije na 40°C, i mlijeko je vjerovatno dobre temp user posted image

Neposredna veza do poruke: 27499
9.10.2011 19:57:02   
bambi7
ciao zene, samo da vam mahnemo, kasnije cemo citati sta ste vi danas radile
Nama je danas mali rodjendanko, cetvrti, ljubi mama princezu svoju ....user posted image
Evo i jedna fotka eto da se malo predstavimo i ovdje, valjda cu uspjeti da postavim

http://imageshack.us/photo/my-images/818/30082011486.jpg/

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 27500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1098 1099 [1100] 1101 1102   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1098 1099 [1100] 1101 1102   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

štrample
marny

da li ste zimi dječacima oblačili štrample?

da (92%)

ne (8%)

Broj svih glasova: 76

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *