|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1097 1098 [1099] 1100 1101   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
9.10.2011 14:41:37   
Skvo RR
Pa umu sam jedva sa 7 mjeseci na podu vjezbala sa njom natjerala na to..kasnila je radi kilica sa svime...iako...znam da je to normalno sa dva -tri mjeseca...ovo mi nesto prerano...bio je ljut..i ja sam ga dva puta vracala da ponovi..sve sam vristala kroz kucu.user posted image user posted image  

< Poruku je uredio Skvo RR -- 9.10.2011 14:42:10 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 27451
9.10.2011 14:42:29   
Skvo RR
Mi smo na cvaji od sedmog dana.user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27452
9.10.2011 14:43:45   
animagical
IZVORNA PORUKA: Selminja

Mamice, izvinite sto upadam ovako trudna user posted image recite mi, jesu li premale ili taman one pelene za newborn, tj od 2-5kg, ja sam kupila one malo vece od 3-6 kg, jer mislim da ce bebica biti preko 3 kg? Sta hocu da kazem user posted image da li da kupim te newborn jer mnogi mi kazu da budu premale ako je bebi preko 3 kg i nesto user posted image
Mahanje i poljubac bebicama i jedva cekamo da vam se pridruzimo user posted image

zavisi...mi smo odmah dvicu pampers, ali su prvih par dana bile fine neke molfix s nekim prorezom za pupak, dosle nam u reklamnom poklonu...sad mu ne bi mogle...jedva zakopcamo i dvicu preko stomakauser posted image

btw koliko se one trakice trebaju blizu zalijepiti?? nama su razmaknute par cm....

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 27453
9.10.2011 14:44:25   
rose
IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Dan i od nas. Kod mene dosli moji baba i djed tj Nelini djed i pradjed ,

ovo ne kontamuser posted image kako je tvoja baba nelin djeduser posted image user posted image nemoj se sta naljutiti, pukla me neka luda...sve mi sega...

baba = babo (otac) user posted image user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27454
9.10.2011 14:44:34   
koka i po
to se haug seko kaze masallah.
moj S. je u stomaku radio dvostruki salto ..doktor se cudio.
od rodjenja samostalno drzao glavu a mi se ibretili.user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27455
9.10.2011 14:44:38   
Skvo RR
predji na trojku animagical, zato vam curi kaka.user posted image

Neposredna veza do poruke: 27456
9.10.2011 14:45:48   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: koka i po

to se haug seko kaze masallah.
moj S. je u stomaku radio dvostruki salto ..doktor se cudio.
od rodjenja samostalno drzao glavu a mi se ibretili.user posted image

hahahha..masallah...jeste....i on fino drzi glavicu..nikada mu nije "pala" glavica....ima da ga uvalim u sling.user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 9.10.2011 14:46:03 >

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 27457
9.10.2011 14:46:09   
Selminja
Hvala palacinka user posted image kod nas u Tz ne dijele nikakve pelene nego ti moras ponijet kad dodjes gore, zato pitam. Kupit cu ja i te newborn, tvoj M je bio masala bebica kad se rodio, a mogle mu  user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27458
9.10.2011 14:47:05   
animagical
ma gdje cu  na trojku...nema on vise od 4.5 kg, nema sanse... stegnu ga na stomaku, ali me strah da ga ne zuljaju oko nogu, ostanu mu cize od one gume? bas mi cudno da su mu male, mozda ja ovo ne znam fino staviti...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27459
9.10.2011 14:48:24   
animagical
IZVORNA PORUKA: rose

ovo ne kontamuser posted image kako je tvoja baba nelin djeduser posted image user posted image nemoj se sta naljutiti, pukla me neka luda...sve mi sega...

ahaaaaaauser posted image user posted image ej, glupa bi umrla da mi nisi objasnilauser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27460
9.10.2011 14:49:15   
Skvo RR
Animagical uzmes pelenu, dobro je rasiris rukama posebno gdje su one gumice, bebu postavis tako da fino obuhvataju ledja i jace zalijepis.

Neposredna veza do poruke: 27461
9.10.2011 14:50:15   
rose
IZVORNA PORUKA: Selminja

Hvala palacinka user posted image kod nas u Tz ne dijele nikakve pelene nego ti moras ponijet kad dodjes gore, zato pitam. Kupit cu ja i te newborn, tvoj M je bio masala bebica kad se rodio, a mogle mu  user posted image

i u sarajevu poneses...mada ne traze bar u vojnoj...imaju svojih...i na odlasku su dijelili violetine poklone...mislim da i u TZ ces dobiti nesto na odlasku

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 27462
9.10.2011 14:51:38   
animagical
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Animagical uzmes pelenu, dobro je rasiris rukama posebno gdje su one gumice, bebu postavis tako da fino obuhvataju ledja i jace zalijepis.

i on udahne i ono se odlijepiuser posted image user posted image moraju biti razmaknute trakice... bas je trbusasta beba...prelijeva mu se trbo sa strane

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27463
9.10.2011 14:52:43   
rose

IZVORNA PORUKA: rose

ahaaaaaauser posted image user posted image ej, glupa bi umrla da mi nisi objasnilauser posted image

a mozda su dosli i baba i djed i otac joj al babu zaboravila pomenuti u objasnjenju...cija je baba a cija prababa user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27464
9.10.2011 14:58:04   
palachinken
animagical, i mi smo presli na broj 3 kad mu je bilo malo manje od mjesec. Ili kupi babylove, one su vece i dublje od pampersa istog broja. Elem, neko meni rece, kod muske djece treba stegnuti pelenu tako da mozes samo 1 prst staviti ispod (na dijeli gdje se lijepe)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27465
9.10.2011 14:58:20   
animagical
da hoce doci sweet da razjasniuser posted image postadoh prava mahalusa kako sam stalno kuci...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27466
9.10.2011 15:02:24   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

animagical, i mi smo presli na broj 3 kad mu je bilo malo manje od mjesec. Ili kupi babylove, one su vece i dublje od pampersa istog broja. Elem, neko meni rece, kod muske djece treba stegnuti pelenu tako da mozes samo 1 prst staviti ispod (na dijeli gdje se lijepe)

ma ja stegnem,ali kad zalijepim kao prije ono se odlijepiuser posted image ...izgleda da je on za trice ipak...ukaki mi  bodi,pidzamu, dekicu, a jednom i mene-dok je ruckaouser posted image jutros je istovremeno pokakio, podrignuo, bljucnuo, pa prdeknuo...mislim, hej njegove deveracije...presmijesni su ovako maliuser posted image

Neposredna veza do poruke: 27467
9.10.2011 15:06:42   
palachinken
Uh, imali smo i mi jutros situaciju, pokakio je i sefa i stanicu i konduktere i putnike. Do kose mu doslo. I onda crče od smijeha! Sad imam novo postovanje prema mojoj mami i inim zenama koje su povijale u pamucne pelene.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 27468
9.10.2011 15:15:28   
animagical
evo, da ga malo izreklamiram...ko da se malo popravio user posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 27469
9.10.2011 15:16:46   
entinte
Selminja u Sa na Jezeru traze pelene i ne dobijes nista od njih bar ja nisam, samo dobila radosnicu od UNICEF-a i to je to... A ti trebas ponijeti za svoju bebicu pelene, i kad dođe sestra po bebu uzme jednu pelenu i ode je presvuci. Moj je imao 3600 gr a ja sam ponijela pampers premium care br.1 user posted image

Skvo pa gdje si ti ne das se vidjeti user posted image sto se tice spavanja moj je super spavao uvijek, od drugog mjeseca mi prespava noc, zaspe oko 8 i ujutro do 7. A preko dana je isto spavao samo zadnja 2-3 mj spava 3 ture po pola sata eventualno da mu je jedna od tih sat i to je to. A i u stomaku je bio mirnica prava. A sto se tice okretanja moj tek sa 5 okrenuo se na stranu i sa leđa na stomak a obratno jos ne zna i to je zbog kila jer je napredan za svoju dob, sa 5,5 je imao 9270 gr. Pa mu to malo koci motoriku iako nije debela beba...

Amam ja sam isto pitala cika googlea za taj sirup ali sam vidjela da ide i med a znam da se bebama do godinu ne daje med pa sam odustala...

< Poruku je uredio entinte -- 9.10.2011 15:18:18 >

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

Neposredna veza do poruke: 27470
9.10.2011 15:17:17   
palachinken
Dobio obraze user posted image Sto bi zene rekle," ti ko da si sebe rodila"user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27471
9.10.2011 15:19:18   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

Dobio obraze user posted image Sto bi zene rekle," ti ko da si sebe rodila"user posted image user posted image

ma najvise je dobio po guzi,al nisam to slikalauser posted image sramota jeuser posted image hehe kazu da lici na mene, opet neki kazu da lici na mm skroz....meni je svejedno

Neposredna veza do poruke: 27472
9.10.2011 15:19:40   
sweet insanity

hahaha ma ja sam pukla, mislila sma Nelin pradjed i prababauser posted image

Neposredna veza do poruke: 27473
9.10.2011 15:21:40   
sweet insanity
Mada imaju i moji tata i mama, tj Nelin djed i naniuser posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 27474
9.10.2011 15:46:56   
HAHA
Dobar dan,evo i mene malo.Nikako da se veša kutarišem,baš je sada morala kiša.Napih se vode u Blagaju neki dan i evo od juče nemam glasa nikako.Harun sve juče negodovao kad mu se obratim,mislio da ga ružim,danas već navikao.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 27475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1097 1098 [1099] 1100 1101   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1097 1098 [1099] 1100 1101   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mucnine u trudnoci
cicy

Jeste li imale mucnine u trudnoci i kojeg su intenziteta bile?

nisam imala mucnine (41%)

ponekad (17%)

samo jutarnje (9%)

svaki dan po cijeli dan (20%)

uzasno jake (13%)

kostalo me trudnoce (0%)

Broj svih glasova: 105

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *