|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1096 1097 [1098] 1099 1100   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
9.10.2011 13:17:52   
esmina i bebina mam
Moj je Salko od jutros jednu turu od 3 sata odvalio.sada pravim rucak doci ce mi sestra pa ako on opet bude spavao i ja cu malo user posted image
Moram poslije slagai ormare skloniti ljetno a izbacitit ovo toplije da vidim sa cim raspolazem od garderobe.

OOOOOOOO vidim inavziju pripremamo na temu 1-2 user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 27426
9.10.2011 14:01:35   
Amam
IZVORNA PORUKA: entinte

Evo mm bio vani i ja mu kazem da kupi sirup da imamo veceras ako ne upali ovo kaze rekli mu u apoteci da nemaju nista protiv suhog kaslja za bebu od 6 mj user posted image

U principu ni jedan sirup se ne daje prije god dana,tako pise na njima,ali iz iskustva znam da ped ukljucuju taj holyplant sljez,jer ne sadri alkohol pa mu mozes davati po 1/2 kasicice.
Moj E isto kasljuca i nos mu bali,pa cu mu dati caj od sljeza.

A za ovaj caj od luka i jabuke,ja ne nedajoh od Hanady,ngo na netu i kuha se jabuka i luk narezani na kolutove u 1/2 l vode,ali mi nesto ona voda ispai i ostalo bas malo,pa moram opet

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 27427
9.10.2011 14:02:22   
Amam
Palachinko film sam gledala,bas je user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 27428
9.10.2011 14:09:55   
sweet insanity
Dan i od nas. Kod mene dosli moji baba i djed tj Nelini djed i pradjed , a imaju i moji pa smo se fino naruckili,mama sve spremila-joj kako je lijepo kad su tuuser posted image   Ali, Nela se sonoc 4-5 puta budila. legla oko 23 h i do 2 se 2 puta budila, doce mi da pokusam da je uobrocim al nemam pojma...ona inace jede cesto i kratko, jednostavno je tako, top je 15 min.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 27429
9.10.2011 14:13:25   
animagical
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Dan i od nas. Kod mene dosli moji baba i djed tj Nelini djed i pradjed ,

ovo ne kontamuser posted image kako je tvoja baba nelin djeduser posted image user posted image nemoj se sta naljutiti, pukla me neka luda...sve mi sega...

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 27430
9.10.2011 14:13:53   
Skvo RR
haj zemske..
i emir po noci "horginja"....em je bucan...uma je tiho spavala, on nesto se okrece, "trabunja"....pa onda hranjenje, pa kaki, pa se oko 4-5 ujutro probudi....ali po danu  zato spava....probala sam ga buditi, ali bude kao ovcar nervozan...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 27431
9.10.2011 14:18:56   
Skvo RR
Koliko uopste vase bebe spavaju? Ja nemam sa kim porediti..uma je imala grcice po vas dan..pa je revala radi toga, a nocu je fino spavala..on nema grceve...opali po danu 5h u 2-3 ture...navece spavanje u 19h..i kazem vam oko 5h je vec budan...sa tim da ne place vec malo budan, malo kunjka do 8h..ali dovoljno da ja ne spavam.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27432
9.10.2011 14:22:26   
koka i po

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

haj zemske..
i emir po noci "horginja"....em je bucan...uma je tiho spavala, on nesto se okrece, "trabunja"....pa onda hranjenje, pa kaki, pa se oko 4-5 ujutro probudi....ali po danu  zato spava....probala sam ga buditi, ali bude kao ovcar nervozan...user posted image

nema ti spavanja do godinu dana garant .moj S.je bio isti.nisam spavala ravno godinu i pol.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27433
9.10.2011 14:23:20   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: koka i po

haj zemske..

nema ti spavanja do godinu dana garant .moj S.je bio isti.nisam spavala ravno godinu i pol.

to sam predpostavljala...ali fakat je premirna beba...nema grcica...ali eto uvijek ima nesto....user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 27434
9.10.2011 14:24:20   
koka i po
navikni se na musku bebu user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27435
9.10.2011 14:25:26   
animagical
skvo,jesi ziva? moj spava kako mu je ceifuser posted image a zadnjih par dana nije skoro nikako...samo ako je u rukama ili na (.)...evo kuc-kuc ne ureklo se danas je imao dvije bolje ture, po dva sata...
kakav je emirko? izgleda dobra beba, samo jutarnji tip jeluser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27436
9.10.2011 14:25:35   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: koka i po

navikni se na musku bebu user posted image

user posted image , ali stvarno su u svemu razliciti....nevjerovatno, ali istinito...user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 27437
9.10.2011 14:25:57   
palachinken
Mahdi je u tom periodu imao 6h dnevnog sna, sa jedni budjenjem za hranjenje na tri sata. Navece bi onda zaspao oko 22 i spavao ujutru do 9-10, sa 2-3 budjenja za jelo. Sad je smanjio dnevni san na 3-4h, a nocni je i dalje oko 10 sati.
Doduse, kako je ova promjena vremena, ovih dana ne spava preko dana, ali odvali nocnu turu kvalietno. Danas izgleda nadoknadjuje, jer sve vrijeme spava.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27438
9.10.2011 14:26:21   
koka i po
moji S i I su nebo i zemlja.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27439
9.10.2011 14:26:41   
Skvo RR
hahah..jasta moja animagicaluser posted image ...evo ga drinja od pola 12...user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27440
9.10.2011 14:29:25   
animagical
ma znate sta, moj je izgleda najgoriuser posted image ja od pet jutros ljuljkam...a i to u pet je bilo trece budjenje...po cijelu noc kaki i doji...ali to stvarno nema vise smisla...prepuna pelena...niz nogavice pobjegne...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27441
9.10.2011 14:30:24   
palachinken
MA super su vase bebice, kad se sjetim male od prijateljice, nije prestajala vristati do 4. mjeseca, grcevi. Ona je, kaze, znala cekati muza s posla da mu je preda u ruke da bi u wc otisla, a obrok, izlazak - ma to su bile misaone imenice.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27442
9.10.2011 14:32:46   
palachinken

IZVORNA PORUKA: animagical

ma znate sta, moj je izgleda najgoriuser posted image ja od pet jutros ljuljkam...a i to u pet je bilo trece budjenje...po cijelu noc kaki i doji...ali to stvarno nema vise smisla...prepuna pelena...niz nogavice pobjegne...

Strpi se jos malo, kako raste tako ce duze u komadu spavati.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27443
9.10.2011 14:32:52   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: palachinken

MA super su vase bebice, kad se sjetim male od prijateljice, nije prestajala vristati do 4. mjeseca, grcevi. Ona je, kaze, znala cekati muza s posla da mu je preda u ruke da bi u wc otisla, a obrok, izlazak - ma to su bile misaone imenice.

Ovakva je moja uma bila..nismo nigdje isli, ko nam je dosao pobjegao je..MM me nadje u kuci place ona, placem ja.user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 27444
9.10.2011 14:34:14   
bebacha
Skvo vidjet ces tek kakva je u muski motorika.Alen sad radi ono sto je Ajla s dvije godine a ona se ubrajala u nemirnu djecuuser posted image user posted image pa zamisli kakav je on saduser posted image  
al su lijeni na jezikuuser posted image user posted image u poredenju s Alenom Ajla je u njegovom periodu mogla pricu ispricatuser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 27445
9.10.2011 14:37:56   
Skvo RR
Ja sam primjetila...da je "nemirniji" kaze meni patronazna...kako li ti je u stomaku bilo..a ja pomislih na onu moju nesanicu...znate da sam po 2-3h samo spavala...prije dva dana se obrno sa stomaka na ledja...user posted image ...i to dva puta..ja nisam vjerovala...cak sta vise jos ne vjerujem...user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 27446
9.10.2011 14:38:53   
Selminja
Mamice, izvinite sto upadam ovako trudna user posted image recite mi, jesu li premale ili taman one pelene za newborn, tj od 2-5kg, ja sam kupila one malo vece od 3-6 kg, jer mislim da ce bebica biti preko 3 kg? Sta hocu da kazem user posted image da li da kupim te newborn jer mnogi mi kazu da budu premale ako je bebi preko 3 kg i nesto user posted image
Mahanje i poljubac bebicama i jedva cekamo da vam se pridruzimo user posted image

Neposredna veza do poruke: 27447
9.10.2011 14:39:30   
palachinken

Ja sam primjetila...da je "nemirniji" kaze meni patronazna...kako li ti je u stomaku bilo..a ja pomislih na onu moju nesanicu...znate da sam po 2-3h samo spavala...prije dva dana se obrno sa stomaka na ledja...user posted image ...i to dva puta..ja nisam vjerovala...cak sta vise jos ne vjerujem...user posted image

mashallah! Moj je predebel za taj manevar.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27448
9.10.2011 14:40:41   
bebacha
ja mislim da ce joj ok biti te od 3kg

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 27449
9.10.2011 14:41:30   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Selminja

Mamice, izvinite sto upadam ovako trudna user posted image recite mi, jesu li premale ili taman one pelene za newborn, tj od 2-5kg, ja sam kupila one malo vece od 3-6 kg, jer mislim da ce bebica biti preko 3 kg? Sta hocu da kazem user posted image da li da kupim te newborn jer mnogi mi kazu da budu premale ako je bebi preko 3 kg i nesto user posted image
Mahanje i poljubac bebicama i jedva cekamo da vam se pridruzimo user posted image

Dobit ces u porodilistu uzorke newborn pelena, nama su dijelili pampers i molfix, tako da ces vidjeti - ako bebi odgovara, posaljes muza po br. 1.Mi smo 2 paketa tih najmanjih potrosili prije nego smo presli na br.2

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 27450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1096 1097 [1098] 1099 1100   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1096 1097 [1098] 1099 1100   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Plasticna hirurgija
salmy

Sta mislite o plasticnoj hirurgiji? i da li bi ste se odlucile za taj korak da imate priliku? Tipa nos,silikoni..botox? ne iz zdravstvenih razloga cisto estetika:)

podrzavam (70%)

ne podrzavam (30%)

Broj svih glasova: 110

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *