Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Zaboravih reći Lady da ona krema za guzu Baby skin ima za kupiti i u Interexu...ja je sinoć našla, al je ne kupih...baš je fino masna, ali mi neodgovara miris! Meni onakve kreme smrde ...na žalost, jer je pravo povoljna!
ona je ustvari bademova krema u kojoj ima lavande. ne miriše ni meni ali me ne intereuje miris, meni je važno da je dobra. nek' si mi rekla da ima u Interexu da kupim kada budem išla.
Ladyblue, kako, s koliko je beba rodena pa joj nisu mogle? Moja smizla rodena sa 3750 pa sve do neki dan koristili te newborn babylove iz dm-a. Sad smo presli na one midi od 4 do 9 kg
moja je rođena sa 4150gr i nisu joj mogle nikako. ja joj stavila te pelene kada smo došle kući a njoj jadnici se sve urezalo oko nogu.
Zaboravih reći Lady da ona krema za guzu Baby skin ima za kupiti i u Interexu...ja je sinoć našla, al je ne kupih...baš je fino masna, ali mi neodgovara miris! Meni onakve kreme smrde ...na žalost, jer je pravo povoljna!
ona je ustvari bademova krema u kojoj ima lavande. ne miriše ni meni ali me ne intereuje miris, meni je važno da je dobra. nek' si mi rekla da ima u Interexu da kupim kada budem išla.
sta vam je tacno to povoljna,da predjem i ja na nju? mi se mazemo bademovom, pharmamed, nije losa,ali se bas tesko razmazuje po guzani...
sta vam je tacno to povoljna,da predjem i ja na nju? mi se mazemo bademovom, pharmamed, nije losa,ali se bas tesko razmazuje po guzani...
ma meni nije cijena igrala nikakvu ulogu. ja ovu kremu koristim zato što je moja sestra koristila sa oboje djece i nikada ni jedno nije imalo osip. to ti je velika kutija kreme, mislim 300 gr i košta 4,5 KM. meni traje po 2 mjeseca. nije "teška" za mazanje a opet je dovoljno i gusta i masna. meni je extra.
ciao zene, samo da vam mahnemo, kasnije cemo citati sta ste vi danas radile Nama je danas mali rodjendanko, cetvrti, ljubi mama princezu svoju .... Evo i jedna fotka eto da se malo predstavimo i ovdje, valjda cu uspjeti da postavim
ciao zene, samo da vam mahnemo, kasnije cemo citati sta ste vi danas radile Nama je danas mali rodjendanko, cetvrti, ljubi mama princezu svoju .... Evo i jedna fotka eto da se malo predstavimo i ovdje, valjda cu uspjeti da postavim
Kono Bambi7 pa sretan rođendanko L nam je preslatka masallah, evo sad i zahladnilo pa kad li cemo se vidjeti Ovaj moj zaspao u 7 a sve se budi, kasalj mu smeta
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
ej sjetih se...mislim da ima od dr theisa neki balzam za kasalj, trazi to u apoteci...da mu namazes prsa i stavis lanenu krpu da se zagrije...meni je tako nekad radjeno i pomagalo mi je...
Palachinken ako sam dobro shvatila znaci i tebe zovu na posao I ja sam u istom belaju uhhhh sigurno ce me sutra nazvati da odem na sastanak da popricamo u 4 oka ja i dir. A ne znam ni kome da dijete ostavim dok odem. Brrrrrrrrrrrrrrr I sto kazes ne znam sto cu im kad ih ima jos koji rade isti posao kao i ja ali i ne onako kao ja u tome je problem izgleda... Hmmmmmmm muka mi je, ja sam trebala ostati do nove godine ali ce me sad zvati da dođem ranije vjerovatno od 1. nov i dec. A jos jedan probjem je taj sto teta koja ce ga cuvati trenutno radi, znaci da ona mora dati otkaz da bi meni dosla rrrrrrrrrrr
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
IZVORNA PORUKA: animagical ej sjetih se...mislim da ima od dr theisa neki balzam za kasalj, trazi to u apoteci...da mu namazes prsa i stavis lanenu krpu da se zagrije...meni je tako nekad radjeno i pomagalo mi je...
Reci cu sutra mm da pita u apoteci, a rece mi i zaova da ce sutra nazvati jednu prijateljicu pedijatricu da je pita sta smije piti pa ce mi reci.
Palachinken ako sam dobro shvatila znaci i tebe zovu na posao I ja sam u istom belaju uhhhh sigurno ce me sutra nazvati da odem na sastanak da popricamo u 4 oka ja i dir. A ne znam ni kome da dijete ostavim dok odem. Brrrrrrrrrrrrrrr I sto kazes ne znam sto cu im kad ih ima jos koji rade isti posao kao i ja ali i ne onako kao ja u tome je problem izgleda... Hmmmmmmm muka mi je, ja sam trebala ostati do nove godine ali ce me sad zvati da dođem ranije vjerovatno od 1. nov i dec. A jos jedan probjem je taj sto teta koja ce ga cuvati trenutno radi, znaci da ona mora dati otkaz da bi meni dosla rrrrrrrrrrr
povedi dijete na sastanak...mozda skontaju da je ipak prerano
IZVORNA PORUKA: animagical ej sjetih se...mislim da ima od dr theisa neki balzam za kasalj, trazi to u apoteci...da mu namazes prsa i stavis lanenu krpu da se zagrije...meni je tako nekad radjeno i pomagalo mi je...
Reci cu sutra mm da pita u apoteci, a rece mi i zaova da ce sutra nazvati jednu prijateljicu pedijatricu da je pita sta smije piti pa ce mi reci.
ja imam taj balzam al ga nisam nikad maloj mazala...ima prejak miris...ja sam recimo kasikucu toga stavljala u vrelu vodu da isparava u sobi
Draga moja rose ko nema dijete ne moze ni znati kako ga je ostaviti i otici na posao i to sa radnim vremenom od 8 do pola 6 i dok dođem kući ma nema me prije 7 malo vidim bebicu i spavanje ma uzas zivi da mi je bar do nove godine da sam sa njim pa tek mu je 6 mj i sa 9 mj je malo ali sta ces bolje nego 2 mj kao sto su mi prvo govorili...
Emirko zaspao oko 7h...mene nesto noge, iza koljena bole.. ..Umi saplela crvenu kapicu..pa sa korpom po kuci glumi crvenkapicu... ...valjda joj nece pasti na pamet da bude catwoman.. Ja koristim za guzu emirku jecoderm u kombinaciji sa mustelom. Iduce sedmice moramo na vakcinu..nismo isli sa mjesec, jer je umce bila prehladjena...
< Poruku je uredio Skvo RR -- 9.10.2011 20:57:07 >
Draga moja rose ko nema dijete ne moze ni znati kako ga je ostaviti i otici na posao i to sa radnim vremenom od 8 do pola 6 i dok dođem kući ma nema me prije 7 malo vidim bebicu i spavanje ma uzas zivi da mi je bar do nove godine da sam sa njim pa tek mu je 6 mj i sa 9 mj je malo ali sta ces bolje nego 2 mj kao sto su mi prvo govorili...
Kada sam ja pocela raditi...od pola 9 do pola 6...ja sam onda "svjesno" umi pomjerila spavanje od 22:00, 22:30h, da budem sa njom. Prije mog posla isla je na spavanje oko 21:00...ali sam onda skontala da nam je to malo da se druzimo...
ja sam svoju ostavila kad joj je bilo 3,5 mjeseca...od pocetka ugovora sam znala koliko mi je porodiljsko i odlucili smo se na dijete...da nije bilo tada ko zna kad bi ...moja je sreca sto mm moze da se dogovara za smjene i on ju je preuzeo i vjeruj radi drugu smjenu (to znaci da nekad dodje kuci i u zoru odspava par sati i prezme brigu o maloj do mog povratka s posla) vec 7 mjeseci i tako ce nam biti dok on ne nadje drugi posao a sada od nedavno je pocela nana i da uskace na koji sat...inace moje radno vrijeme je 8,30-17,30 kuci sam u 6, s mm razmjenim par informacija kad je jela, kakva je bila i on na posao ode i tako 5 dana u sedmici...srecom imam vikende slobodne i blizu mi je posao pa sam do njenih 6 mjeseci izlijetala kuci na pauzu da je dojim...dojila je dok nije otkrila zubice i navikla se na flasicu a onda je krenula da me ujeda
Kada sam ja pocela raditi...od pola 9 do pola 6...ja sam onda "svjesno" umi pomjerila spavanje od 22:00, 22:30h, da budem sa njom. Prije mog posla isla je na spavanje oko 21:00...ali sam onda skontala da nam je to malo da se druzimo...
ma moja ako dobaci do 8 budna to je super...rijetko kad iza 8 a veceras je vec u 7,30 pajkila nema sanse da je pomjerima...pavalica mamina
Pa i ja cu tako najvjerovatnije mislim pomjerati spavnje da budem sto vise sa djetetom ali jos jedan problem je taj sto ima dosta teresnkog posla, ja ga do sad nisam obavljala jer sam dosta stvari u ofisu zavrsavala i cula sam da ce me angazovati i na terenu (imam svoje pticice koje mi javljaju sve) ali kad se na teren ode to je obicno drugi grad i obicno se ostaje prekovremeno e toga je mene najvise strah
Kono Bambi7 pa sretan rođendanko L nam je preslatka masallah, evo sad i zahladnilo pa kad li cemo se vidjeti Ovaj moj zaspao u 7 a sve se budi, kasalj mu smeta
Ma draga nama zima ne smeta, samo da ne puse i ne pada, opet cemo mi u setnju... Mala je skoro kasljala i mama mi poslala lojanicu, pitacu je bas kojim je lojem namazala, ma preporodila se, odmah je proslinila i izbacila onaj slajm na kakicu. al ne smije da ima temperaturu, samo suhi kasalj je bio u pitanju.
Ostalim zenicama hvala na komplimentima, pusica
A, sta ces ....i kod mene je posao...kako bih rekla...na "daljinski" kod mene su opet sluzbena putovanja u druge drzave...traju od dva do sedam dana...eto imali su osjecaja pa sam ostajala nakon sto sam se vratila sa porodiljskog na sluzbenim putovanjima do dva-tri dana.
Pa i ja cu tako najvjerovatnije mislim pomjerati spavnje da budem sto vise sa djetetom ali jos jedan problem je taj sto ima dosta teresnkog posla, ja ga do sad nisam obavljala jer sam dosta stvari u ofisu zavrsavala i cula sam da ce me angazovati i na terenu (imam svoje pticice koje mi javljaju sve) ali kad se na teren ode to je obicno drugi grad i obicno se ostaje prekovremeno e toga je mene najvise strah
joj ja sam to do sada izbjegavala i nemamo puno toga ali u novembru me kaci 4 dana...ako uspijem izmajmunisat 2 dana bit ce super
Skvo pa kod tebe bas bas putovanje ima gore od goreg uvijek sta da se radi, posao je posao treba ga cuvati...
Vi za vi sluzbenih putovanja...kada sam prvi put isla....ovde sam po forumu cmizdrila danima....mm-a nervirala, sa umcetom sam se izljubila kao gluho bilo da me nece biti godinu dana...ma uzas...i odem ja konacno, dosla sa aerodroma u hotel u 19:00h i zaspem u odijelu, ni vecere nicega, nisam ni cula 10X mobitel kada je zvonio, tek oko 23.00h se probudim...vidim propustene pozive....hahahha...brizna mama se komirala...ajme...valjda ono kontam nemam koga provjeravati...pa se mama opustila...kako me je stid bilo...