Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
helena,šta ćeš kad sam ga iztraumatizirala .Patronažne znaju biti da Bog sačuva,kad sam rodila Hamzu došla mi jedna,svekrva joj otvorila, upala u sobu i digla pokrivač sa nas,a mm bio u gaćama.Onda mene stavila ispred prozora golu do pojasa,a prozor na prometnu ulicu gleda.Što se izvođenja tiče,mi uvijek izlazimo,po kiši,snijegu,suncu,samo kad je baš bura jaka ne.Prošlu zimu Harun imao negdje oko 2 mjeseca,iznijela ga van,kad on samo žmirka .Nikad nije bio bolestan.Sada ujutro u 8 pješice idemo do vrtića mislim negdje oko 2 kilometra u oba pravca ima.
Ja sam malo u nedoumici kako obuci bebu od 2ipo mjeseca za setnju. Trebaju mu neke tople nehodalice, strample?, trenerka ili neke hlace, gore nesto u slojevima, neka jaknica, kapa na glavu....joj moram u šoping ali pod hitno. Helena, eto me tebi u firmu ovih dana :))
bujrum bujrum ... ma sto jest,stvarno ima previse izbora i cijena od skupog do najjeftinijeg! ja sam zadovoljna i uvijek se na kraju ovdje vracam!
Tacno, gdje s emoze naci takav skafander. Ja imam zimski, i imam doduse za sada termo chicco.vu jaknu pa kontam moze to i dole strample, hlace i pape. Kapica trebam nabaviti,imam jendu koja joj moze mada ima i na jakni pa uz trakicu.....
Mi smo vala setale jutros, jest da sam se smrzla, al sam šice utoplila obje i laganini. Meni je samo bitno da ne puse da ne pada i da nije magla. Ma prvi snijeg kad padne mi picimo na planinu Jelenat i moj je svekar na Borackom u stvari malo iza u Glavaticevu Animagical, ma ti su skafanderi pamucni meni bezze, nemamo mi vise u Sa tih prelaznih perioda kao sto je prije bilo u jesen i proljece, sad je ili hladno ili toplo. Sad je dovoljno jaknicu i neke malo toplije šunje jer beba ne hoda da joj nije nogicama hladno.A skafander bolje za zimu uzmi onaj deblji taj se bas iskoristi. Entinte kako nam je jaran K, jel ga popustio kasalj? bebacha, nama zajedno rodjendan Palachinken, vjeruj da sam ponosna i to koliko, al bogme imas i ti na koga biti, bice to zavodnik i po!
zimska skafandera imamo dva, i imamo jednu kao mont jaknicu br 62 kontam jos mi treba strampli za njega, ali ne znam gdje da nadjem a ne bih bas da trazim tri sata po gradu, nije mi zgodno, on cesto doji? i trebalo bi mi nekih toplijih hlacica, farmerkica...nesto bas ususkano i toplo, a ni nehodalice nemamo tople, samo tene i starkice duboke, nisu bas nesto tople...
mi se hranile,igrale pa je opet evo hranile.Malaje luda za gummy bear pjesmicom na Engl,odvali se smijat Tako da smo cesto na you tube, i kad place to kad vidi u smijeh pada. Palacinko, znaci nis od wrapa?
hehe a nama je nuki nuki bio spas...i sasda kad drami ja pocnem pjevati nuki nuki i ona se umiri
Animagical ja sam dobila hlacice od samta unutra postavljene pamukom, prekrasne iz lindexa u importane centru, i super tople carapice, kazu ima super bebecih stvari, mi idemo cim pocnemo izlaziti, tm te moze cekati u autu sa bebom a ti mozes fino prosvrljati po radnji
meni vala uglavnom bodija fali, a pantalone i majice toplije kupujemo u hodu. samo jos one papice da naletim ustopane odozdo one su mi super budu do koljena i nema sanse da ih svuce. vidjela sam i na ebay one ko cizmice za bebe isto nehodajuce, cine mi se praaaavo tople, pa ako naletimo ovdje negdje uzecemo, ako ne narucicemo eto onako da se malo foliramo, bas ima ono fenci-smensi. Ne mogu sad da nadjem cini mi se da su se ove cizme i na forumu pominjale, ne znam jel ih ko od vas vidio ovdje
< Poruku je uredio bambi7 -- 10.10.2011 15:15:38 >
SPominjala sam ja te cizmice, trebam ih narucit Juce sam neke pape osvojila na aukciji, kostale me citav dolar, a dostava brsplatno. JA bezze klinknula, kad eto, sad ih cekamo :)
Palachinken sto je ovo slatko. I ja bi jedne takve ali ne znam gdje da ih nadem. A ako je iko izvodio dijete vani po hladnom onda sam to ja i to po ovoj hercegovackoj buri, pa nikad bolesna nije bila. Ja ne volim one zene da ih nazovem "peke" a znam ih takvih, kojima sve smeta, ako je pala kap kise ne moze se vani, ako je oblacno, i to smeta, ako ima mrvica vjetra, dijete ce se razbolit odmah. Mene su blijedo gledali kad sam setala s bebom od dva mjeseca u kolicima, a ja je fino utoplim, pokrijem, nema sanse da je djetetu hladno. I ovu sam bebu 15. dan izvodila, doduse toplo je bilo, ovih dana je jaka bura, a ja bas ludim u kuci, jedva cekam da bar mjesec napuni pa cemo u skitnju
Jelena, koliko sam ja skontala po slikama, mogu se one i odvrnuti pa budu malo dublje. A i nisu nesto skupe, dodju oko 8$, nek mu budu dok spava u kolicima, ja sretna.
A momak je krasan! Ko bi rekao da te ove oke toliko zezaju :)