Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo nas padobranaca.... Valja sve iscitati.... Samo da kazem da nam je danas 6.mjeseci S obzirom na onu placnu bebu u pocetku, sad smo dobili malu namazanku i smjeskicu koju volimo svi najvise na svijetu!
Evo nas padobranaca.... Valja sve iscitati.... Samo da kazem da nam je danas 6.mjeseci S obzirom na onu placnu bebu u pocetku, sad smo dobili malu namazanku i smjeskicu koju volimo svi najvise na svijetu!
sretan rođendanko! I lijep ti je ovaj post!
Tempirala sam M da se samo jednom budi na obrok, oko 5 i evo vec dvije noci je tako. Slijedece hranjenje bude oko 8 i tad i ostane budan Vidjecemo kako ce se dalje situacija odvijati. Sad lezi u kreveticu i gleda zivotinje dok ja popijem kafu.
uh ja jedva usla sretni zubici i rođendancici K jucer spavao 2 puta po pola sata do pola 2 i onda budan sinoc do pola 10 jedva zaspao i jutros ko vilenjak u 7 stavila sam mu koziji loj na prsa i kupila onaj dr. theiss balzam. Jos mi izvlačim sline sa aspiratorom pa mu bude lakse... Sto se tice posla rekli su mi da dođem na sastanak ove sedmice na razgovor Zamolit cu ih da me sacekaju do 12. novembra jer zena koja ce ga cuvati radi pa neka odradi ovaj mjesec i od 1. nov neka mi dolazi da se mali navikne a svakako ide bajram pa bih pocela iza bajrama ako pristanu a do tad mogu od kuce raditi tako da mi mogu dati mozda punu platu... Ako pristanu i ako se mognemo dogovoriti... Javim vam se opet kasnije stucavko mi stuca
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
wow jedno budjenje palachinko...ja o tome sanjam... doduse sinoc je bila dobra noc...ustajao je u 12, u 3:30 i u 8, tj upravo jede... istina ova tura u pola 4 je trajala min sat i po...nikad ga uspavati, oci ko fildzani...
entinte...dogovori se koliko god duze mozes , ali vjeruj koliko god da produzis bit ce ti isto tesko. Cak nekad mislim da je bolje ranije jer se i beba dok je manja navikne,pa je lakse ostavljati! Ja bih da koja god majka nece da radi nego ostane sa svojom bebom - davala placu i nek ostane koliko zeli!
Dobro jutro,jutros sam pošteđena odlaska u vrtić,mm 3 dana radi u Sa,pa će on.lady,žao mi je zbog cure i želimo da je brzo prođe.helena,znači bolje je Eva,drago mi je.cickolini,sretno na snimanju .taurus,čestitamo zubić.tukice,sretan rođendanko .Jelena i palachinken,dječaci su medeni,a tako je meni dr u 8 mjesecu rekao spustili se testisi,rekoh odakle joj? mersiha,nedaj mu,stavi prst pored usta i pokaži mu da to ne smije,meni je Harun nekoliko puta pokušao kao iz šege da stisne i smije se,ali nisam mu dopustila.entite,sretno s poslom.
wow jedno budjenje palachinko...ja o tome sanjam... doduse sinoc je bila dobra noc...ustajao je u 12, u 3:30 i u 8, tj upravo jede... istina ova tura u pola 4 je trajala min sat i po...nikad ga uspavati, oci ko fildzani...
sretan polurodjendan i sretan zubic
Dobro, vama je jos prerano. Mahdi jest spavao i prije 2 mjeseca kad je bio kao Ajnur, ali je jeo svaka 2 sata i to po sat vremena, on to sve prespava, a ja budna. A on inace nemirno spava, stenje u snu i ja sam se uvijek budila, ko majcinski nagon. Zato ujutru ko sazvakana i pljunuta. Polako se to sredilo, sad brze jede i duze ga drzi, hB, a ni ja ne skacem na svaki zvuk.
I da, mi otisli po drugo misljenje sredinom osmom mjeseca trudnoce (nesto oko obima glave), kaze doktor, eh evo vam fina slika cune za muza, ja se zakovala za onaj krevet! Tako mi Ajsa dobi cunu u trideset__ i nekoj sedmici trudnoce. Trebalo mi je da se naviknem.
< Poruku je uredio palachinken -- 11.10.2011 8:52:03 >
Probaj mu prije podoja malo desni istrljati,to ga svrbe,a nagodna mu dojka da stisne na pravo mjesto.Harun je najviše volio onu glodalicu što izgleda kao četkica,baš zato što je uska i može potrefiti s njom dobro,druge nikako neće.
kod mene karantin...mm bolestan, Nađa bolesna. poludit ću! išla sam u apoteku, kupila Humanu HN, i baby linex. kupila sam i neki sirup za imunitet na bazi meda od bagrema. još joj nisam davala med ali kako jede jaje i pije mlijeko mislim da neće biti alergije. napravila joj kašicu od humane i stavila je da spava. imala je 2 proljeva od jutros i neću da čekam i da se zavlačim kao prošli put. odmah sam joj uključila i linex i dala joj čaj od šipka. trebam otići još da kupim ORS. nadam se da neće dobiti temperaturu. mm imao sinoć 39,5.
Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!
taurus - čestitamooo zubić! a draga lady, što je tebe sastavilo...držim fige da brzo saniraš i da se N. ne pati puno sa proljevom..i da ne ude temperature...a TM je odrastao, on može trpiti :) (al poznajući muške, njima je i slomljen nokat drama) tukice - sretan 6. rođendanko..puno zdravlja, ljubavi i radosti želim! rose - kako S. jutros? Pravo puno djece kuburi sa tim curenjem nosića..valjda zbog vremena, vjetra i sl... cickolini - sretno danas! :* za indijanku našu! entinte - nadam se da će ti ispuniti želju na poslu... palachinken - hehe, prešla Ajša ispod duge :) HAHA - taman si izbjegla hladno jutro :)
Mi smo sinoć ponovo imali dramu sa spavanjem...džaba, dvice mu ne daju mira nikako...taman utvrdi san i počne da se trza, pa non-stop hoće (.) - dozla da su mu 2 mjeseca..bole me bradavice od sinoćnjeg dojenja... i jutros sam mu dala malo čokolina sa mlijekom (kravljim iz tetrapaka - 0,05 dl)...kakva se inače reakcija može očekivati od mlijeka? Da znam ako šta bude :)
< Poruku je uredio Super Beba -- 11.10.2011 9:46:43 >
Jutro! Sto se tice spavanja kod mene malo bolja situacija nego preksinoc ali opet.........Legla je u 21 probudila se u 22 pa u 1:50, 3 pa je bila budna do 4 pa se probudila u 6 pa u pola 8 pa evo i sad spava! A kad se sjetim da je prije 10 dana prespavala noc, il s ebudila na smao jedan obrok kao Mahdi od Placahniknen..........valjda ce biti bolje.......strah me smao da je nesto ne boli......
sad se trebamo spremat na vakcinu, nisam mogla ranije vala, kad je vec spavala i ja sam iskoristila priliku do prije 10 min. Nadam se smao da ce vakcina proci OK.
Mi smo se najeli ... popila je prvo 200 ml na flasicu. Uzela sam joj neko mlijeko za nocno spavanje sto vise zasiti. Prvo se malo igrala sa flasicom pa kad je skontala da je mlijeko popila je bez problema sve. Ona je pojela krisku hljeba sa puterom i popila jos 40 ml mlijeka. Eto zavrsili smo do tri sata. Mislim da nece bas puno biti gladna, ali navikla je jos tr puta da jede do tad pa ocekujem vise da bude nervozna zbog toga, a ne zbog gladi.
Evo drage moje da se i ja javim dok mi se Eminica nije razgalamila, evo je gica se vakat papati...ja vas malo čitala svašta i napišete,nikad stići... Cickolini sretno na pregledu Sretni mali rođendani bebicama!!!!! Što se tiče spavanja mpoja malena se budi negdje oko 4,a naredno buđenje je oko 7-8 sati i pretežno i poslije tog hranjenja opet malo zaspi, ali s tim da neće da zaspi prije pola11-11...dok mi sijelimo i ona, takav mi je i sin-nikad rano nije lijegao,jedino kada se baš baš premori preko dana, pa se obandači. Ali meni to i odgovara jer bar ujutro mogu da nahranim Enisa i smirom poijem kafu... Eto toliko od mene...odoh je hraniti..
Ja sinoc otvorim RR i zaljubih se u ovo palachinkino dijete i napisem drugi post,kad ono nece . Kod mene isto bolnica,Ajna ima upalu grla,Eman grla i uha,juce ih vodila pedijatru i E je sad na sumamedu ,prvi antibiotik i musko . Sinoc je spavao na jastuku u polusjedecem polozaju kod nas u krevetu,ture nemaju hB. Jednom je i povrati,bas obilno ai ima neku rijetku sluzavu stolicu,svijetlo zute boje (sorry na opisu )
Taurus cestitke za zubic. Tukice sretan rodjendanko. Cickolini sretno na pregledu. Nadja,Soraja i Eva vibrice za ozdravljenje. Super bebo nadam se da ce taj zubic vise da izraste. Animagical i sweet,razumijem moj E se jos uvijek budi jako cesto da doji. Mersiha samo ti njemu prst,pa kad ugrize ti izvuvi,tako moju prijateljicu mali,a tek mu 3 mj i krezo je isto. HAHA kako tvoji djecaci,slusaju li ? Entinte sretno s poslom,kaslje li K,kad vam je ono sunet? Jelena,uh draga ne mogu ni zamisliti kako ti je s njih dvoje drekavaca,ali samo neka su zdravi.
SAd mi recite sta bih jos mogla davati E za kasalj
Jutro i moj sin bolestan,ima temperaturu,nadam se samo da nece na curicu preci...
Cickolini sretno danas
Lady curica opet bolesna,ma tako je to sa djecom koja idu u vrtic dok sve bolesti ne odboluje,stalno nesto.Moja kolegica je cak ispisala svoju bebu jer je u 3 mjeseca 5 puta imala temperaturu,dijete se iscrpilo,nadam se da ce joj linex pomoci
Kako vi dajete djeci sirup,moj nece ni na fin,ni ruzan nacin,nema sanse,sav pomodri
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
tablete malalopuza
ne znam koga da pitam pa evo ovdje cu, da li neka od vas ili vasih koristio tablete VALDOXAN ili cymbalta , ak jest gdje ste ih nabavili i koliko kostaju
da (49%) ne (51%)
Broj svih glasova: 37
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!