Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
skvo jel puno plakao? mi idemo iduce sedmice, danas smo zvali da ptamo.... jel ovo vakcina iza koje nema temperature i ne boli? cini mi se da je ona poslije nje ona sto boli....
Lady ja te jutros zvah na foxni tm mi se javi, ja se uvijek istraumiram kad se on javi, nemam pojma sto , a psole te zvah na mob a ti nedostupna.
kaže sada, neko te zvao ali ne znam ko a za mob. nemam ti pojma. uključen je cijelo vrijeme. a nije mi ni ona poruka došla da me neko zvao. N bila u jaslicama a ja zbrisala kod Ašoni na kafu.
Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
animagical, ovo je ona od koje nema ture ni ne boli plaho, samo mi rekose da bebe budu uspavane poslije i slabije doje, pa postoji rizik od mastitisa :) M nije imao tih problema.
Joj i nama predstoji ta vakcina, zbog Mrsa-e kasnimo, a i Anu moram na onu sa 18 mjeseci, i ona kasni zbog nase Mrse. Nego nikako mm da uganjam jer nema sanse da sama sa njih dvoje idem, to bi bilo veselo
Lady ja zvala da vidim kako je Nadja, pa kako te ne dobih onda sam upalila RR i vidjela da je u jaslicama
Boga ti koliko beba treba da dobije,onako otprilike ovaj prvi mjesec? ja nemam pojma koliko mi je A tezak, znam samo da su mu pelene male i da smo morali u shoping jer su mu nogavice i rukavi kratki.....ali ja, mozda sto ga stalno gledam, ne mogu da poznam jel bas narastao
Super skvo , vi ste to pregurali, ja imam tremu, moj I bi trebao sljedece sedmice, jedino sto jedva cekam je da vidim jel izgubio ili dobio na kilazi da znam jel mu dovoljno meka
Moja Ana je imala na svaku vakcinu temperaturu, tako da ja njima ne vjerujem kad kazu nema reakcije Ona je i pored paracetamola koji sam joj dala da ublazi bol uboda cim smo dosli kuci imala temperaturu. A to da budu uspavani nadam se, jer ovaj moj mali sve bi drugo radio, a ne bi spavao
animagical, ovo je ona od koje nema ture ni ne boli plaho, samo mi rekose da bebe budu uspavane poslije i slabije doje, pa postoji rizik od mastitisa :) M nije imao tih problema.
ziva bila hvala, nek si mi rekla, da obratim paznju, mene to bas hoce...
pa emirko je rodjen sa 3500, kalirao 300, a danas je imao 4500...sa 40 dana znaci 1300 je dobio..Uma mi je npr u prvom mjesecu dobila 700gr, a nije nista kalirala.
zvala sam DZ jutros, rekose mi da ne dodjemo tacno na mjesec dana (tj sutra) vec iduce sedmice, 3-4 dana iza punog mjeseca...i nece na tel da kazu kad je koja dr samo da se dodje prijepodne...mi cemo aBd u pon... a to jel mu dovoljno,jeste..kako mame doje blizance?
Moja Ana je na rodjenu tezinu od 3,150 prvi mjesec dobila 1,800kg, ne znam koliko je kalirala, a Luka je na rodjenu kilazu dobio za 45 dana 1700. S tim da je Ana bila na AD, a Luka samo dojio. Sve je to individualno od djeteta do djeteta, ali znam da pedijatri manje od 600grama smatraju nedovoljno.
Super skvo , vi ste to pregurali, ja imam tremu, moj I bi trebao sljedece sedmice, jedino sto jedva cekam je da vidim jel izgubio ili dobio na kilazi da znam jel mu dovoljno meka
Mom Imranu je 19-tog mjesec ja cu zvati u srijedu aBd, ako saznam koja je dr jer cu ja nastojati da ga odvedem kod aide u krajnjem slucaju kod amre a preostalim dvjema ne bi ni ja otisla ako saznam javim ti
zvala sam DZ jutros, rekose mi da ne dodjemo tacno na mjesec dana (tj sutra) vec iduce sedmice, 3-4 dana iza punog mjeseca...i nece na tel da kazu kad je koja dr samo da se dodje prijepodne...mi cemo aBd u pon... a to jel mu dovoljno,jeste..kako mame doje blizance?
ma izbjegavam da ga vagam iako poznam da je tezi na ruci, zaboli me zglob cuvajuci ga...vidjecemo sta imamo na stanju kad odemo dr samo mi nekako malo frka da ne kazu da nije dovoljno dobio i predloze dohranu mislim da i ja malo umisljam...al dzaba, luda mama..
ja se ne bavim tom kilazom. Od rodjenja vodim racuna da je sita i suha a ostalo kako je zapadne! I super mi je bila 10 mjeseci. Nikada kihnula nije. Sada ima pad imuniteta ali i to je normalno. Krenula je u jaslice,rastu joj zubi,puze pa sve stavlja u usta...jucer sam je nasla sa bratovom tenom u ustima. I kako da bude zdrava?!
Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!
Doktor me naravno nije nazvao, a ja sam jos danas oko 12h zvala da zamolim sestru da ga napomene. Sad sam zvala ponovo, ali kaze druga sestra da misli da on vise nije tu i stavila da me sutra nazove.
Pa samo ne razumijem ove doktore kako mogu tako bezdusni biti. Pa citav dan strepim i cekam njegov poziv, a on nije u stanju ni to da ispostuje. E pa stvarno cu ga tuzit pa makar da dusi udovoljim.