Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
skontala...a sto ne bi otisla kod druge dvije? kakve su?
Ma jedna cita iz knjiga kad propisuje recept za sirup, to me nervira valjda bi trebalo da ima iskustva ali eto ona je ko i podnosljiva a ova druga s njom sam imala lose iskustvo zove se lejla kad mi je din imao upalu pluca sa tri godine ona je i pored nalaza pulmologa iz tada koseva tvrdila da on nema upalu, ma luda prepotentna, jednostavno mi se nesvidja, a znam i po drugim mamama da nisu zadovoljne sa njima, ali ako nam se potrefe sta cemo eto meni su uvijek prije preko telefona govorili koja je dr u smjeni sa zdravom djecom
Cickolini - e jbg...fakat kreten od čovjeka..a mogu misliti vašeg iščekivanja...sutra ga odmah ujutro zovi..ne čekaj da on zove tebe.. lejla80 - važi, mada sam skeptik, al vidjećemo :))
Ja usla da vidim za rezultate kad ono e Boze sacuvaj stvarno je covjek bezobrazan, Cickolini ljubci za tebe i nasu princezu, mi malo bili u gostima vratili se M u krevticu igra se ja sad trebam veceru praviti a ne znam sta bih a nesto mi se i ne pravi Ivana, Ciciban dobrodosle
mali mi se dočepao mobitela, kasno ga skontah...izbalavio ga čitavog..a mob sa touch screen-om, sad mi ne rade "tipke"...valjda proradi kad se osuši :) a danas je čitav dan pospan, al spavao samo 2x po pola sata, nikako duže da odvali...
K je danas pravi nervozko, mozda zubici Zvala sam endokrinologiju, gotovi su nalazi pa su nam rekli da odemo u utorak u 11 na kontrolu i da vidimo nalaze. nista nisu preko tel rekli... pozzzz za sve vas
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Lady, imali smo i mi jednu slicno gadnu epizodu u subotu... Bili kod drugarice i ona se igrala sa T. kojoj je sada 13 mj., slagale neke knjige, bacale ih isl. u jednom trenu samo skontam da su se ušutile, vidim nema ih, odmah sam znala da je neki belaj posrijedi... Ja na hodnik, one uzele Esmine gumene cizme, blatnjave, jedna jednu, druga drugu i ližu i đonove! Kad ne povratih Tačno mi je došlo da uslikam taj đon i sa 16 im pokažem šta su lizale , sad nema načina da joj objasnim koliko je to uzasno...
Što se pričanja tiče to je individualno totalno... Ja sam sa 13 sklapala rečenice, a za brata su vec pomislili da ne cuje najbolje jer do 2. god nije nikako pricao nista... Esma je sada naglo progovorila i svasta prica, samo ima momenata sto kaze Jele kad se sita isprica, a niko je nista ne konta
Cickolino... Bas mi je zao... Mislim takvi su ljudi... Ja sam ti tako imala dogovoren pregled kod neurohirurga u Zg. jednom, preputovala cijelu noc da ujutro budem tamo... I cekala ga cijeli dan da bi mi sestra na kraju dana rekla da eto nije se covjek uopste pojavio na poslu... Bukvalno cijeli dan presjedila. A divan, krasan svi ga hvale i na ovom forumu... Ja trebala na operaciju, cujem koliko je genijalan i put zagreba, mislim on mi rekao da dođem u osam ujutro i cijeli dan se nije pojavio... Kad na kraju. j***š ti njegovu genijalnost kad mu je humanost na tom nivou
< Poruku je uredio Leena -- 13.10.2011 17:54:49 >
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Zene drage znam da nisam aktivna na ovom chatu i ako bih to zeljela al jednostavno nisam htjela da se javljam jer ne stizem! Elem imam dvije curice, 4 god i druga beba od 6 mjeseci.Sve hvala Bogu ok bilo od poroda i neki dan odemo na vakcinu redovnu ali nismo mogli jer joj se pojavila gnojna bubuljica i jos par na genitalijama i uradimo bris i nalaz je staphylococcus aureus! Doktorica nam dala preporucila plivasept i kapi za nos gentokulin, pa Vas molim za vasa misljenja o ovoj bakteriji i dali je neko imao.Jeli prenosiva jer me strah zbog druge curice.Za 5 dana opet radimo bris da vidimo rezultate! Hvala Vam puno i obecavam da cu biti aktivnija na chatu, koliko mi dozvole djece, posao, kuca.
babina beba - koliko znam, ima nekoliko forumašica koje su se nažalost susrele s tom bajom, pa će ti se one vjerovatno javit...ja koliko znam da je prenosiva i da svi, koji su bili u dodiru za "zaraženom" osobom, moraju nosit bris na kontrolu..i naravno, želim da je se što prije kutarišete!
< Poruku je uredio Super Beba -- 13.10.2011 20:01:36 >
Zene drage znam da nisam aktivna na ovom chatu i ako bih to zeljela al jednostavno nisam htjela da se javljam jer ne stizem! Elem imam dvije curice, 4 god i druga beba od 6 mjeseci.Sve hvala Bogu ok bilo od poroda i neki dan odemo na vakcinu redovnu ali nismo mogli jer joj se pojavila gnojna bubuljica i jos par na genitalijama i uradimo bris i nalaz je staphylococcus aureus! Doktorica nam dala preporucila plivasept i kapi za nos gentokulin, pa Vas molim za vasa misljenja o ovoj bakteriji i dali je neko imao.Jeli prenosiva jer me strah zbog druge curice.Za 5 dana opet radimo bris da vidimo rezultate! Hvala Vam puno i obecavam da cu biti aktivnija na chatu, koliko mi dozvole djece, posao, kuca.
ja sam imala tu bakteriju u nosu prije poroda i gentakulinom sam je rijesila...uradim kontrolni bris na dan poroda i kazem mm da mi podigne nalaz kad smo dosli kuci i nalaz bio ok...mazi gentakulinom i proci ce
nego kako vi mame velikih beba koje sjede kupate svoje bebe...ja svoju S veceras stavila u kadicu da je okupam...u kadici je vec bilo nesto vode i kad sam joj tijelo oprala uzmem tus da joj kosicu skvasim i operem medjutim ona krenu bjezat od tusa, nage se naprijed i valjda je dosla nosom do vode i udahnula je i zakasljala se..elem prepala se i sad meni drama kako cu slijedeci put ako se boji preteska mi je da je drzim da stoji a i ne bih je tako uspjela nikako nasapunjati i saprati vec samo obletiti tusem ...jedino sto mi pada na pamet da kadicu ne punim vodom i da ce se ista malo napuniti dok joj kosu operem pa onda tijelo elem veceras je okupah ko ni sebi ni svom, ne znam ni sta sam saprala ni sta nisam jer se ona prepala
a što će ti kadica kad je ona već velika i sjedi bez problema? ja samo u tuš kabinu naspem vode i nju spustim unutra. imam neke ribice koje ubacim u vodu i na se s njima igra dok ja operem kosu i ostalo. saperem je tušem, nekada se buni, nekada ne ali me ne interesuje njeno raspoloženje. saperem je kako meni odgovara a ne kako njoj odgovara. ubaci joj nešto u vodu da se igra pa je tako zabaviš. ako bude dramila oko tuša, uzmeš bokal, naspeš vodu iz tuša i tako je sapereš. eto....vidiš kako sam ja praktična?!
< Poruku je uredio ladyblue -- 13.10.2011 20:43:43 >
ja sam imala tu bakteriju u nosu prije poroda i gentakulinom sam je rijesila...uradim kontrolni bris na dan poroda i kazem mm da mi podigne nalaz kad smo dosli kuci i nalaz bio ok...mazi gentakulinom i proci ce
ti si se lako riješila jer je bila u nosu ali MRSA koja je na koži sporije ide. vidiš kako se Jelena ispeglala dok se kutarisala?!
Pozdrav mladim mamama...malo je OT ali imam jednu molbu... Pripremala sam se za prirodni porod, ali mi se beba nije okrenula pa cu najvjerovatnije na carski....zanima me ima li na ovoj temi neka "friska" mama sa carskog reza koji je radila u Drzavnoj bolnici da mi na pp napise samo par stvari da znam sta me ceka...koliko se ostaje, sta se nosi u bolnicu,kad donesu bebu, kakva je situacija sa dojenjem nakon CR...Hvala unaprijed..
Evo mi se vratili sa sunecenja... Nego imam pitanje za zenice koje su sunetile djecake:
Kada ste vi stavili prvi put pelenu poslije sunneta???? Nama je doktor rekao kad skinemo gazu da ostane go, i da mu prvu pelenu stavimo tek sutra, ali ja ne znam onda ni kako da ga uzmem, nit kako da ga drzim Smijem li ja njemu odmah sad namazati kremu i staviti pelenu samo je necu puno zalijepiti
< Poruku je uredio mala_sa -- 13.10.2011 20:51:33 >
a što će ti kadica kad je ona već velika i sjedi bez problema? ja samo u tuš kabinu naspem vode i nju spustim unutra. imam neke ribice koje ubacim u vodu i na se s njima igra dok ja operem kosu i ostalo. saperem je tušem, nekada se buni, nekada ne ali me ne interesuje njeno raspoloženje. saperem je kako meni odgovara a ne kako njoj odgovara. ubaci joj nešto u vodu da se igra pa je tako zabaviš. ako bude dramila oko tuša, uzmeš bokal, naspeš vodu iz tuša i tako je sapereš. eto....vidiš kako sam ja praktična?!
ja nemam tus kabinu vec neku neprakticnu duboku kadu tako da ja njenu kadicu stavim u tu kadu...i stavim i igracke al jedino da u tu kadicu naspem 1 cm vode prije kupanja ...ne znam kako drugacije