|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1120 1121 [1122] 1123 1124   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
13.10.2011 15:35:40   
Anoniman
Lady ja te jutros zvah na foxni tm mi se javi, ja se uvijek istraumiram kad se on javi, nemam pojma stouser posted image , a psole te zvah na mob a ti nedostupna.

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 28026
13.10.2011 15:37:10   
Skvo RR
haj zemske..mi bili danas na vakcini...doktorica zadovoljna..uglavnom neka smo se kutarisali.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28027
13.10.2011 15:38:39   
animagical
skvo jel puno plakao? mi idemo iduce sedmice, danas smo zvali da ptamo....  jel ovo vakcina iza koje nema temperature i ne boli? cini mi se da je ona poslije nje ona sto boli....

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 28028
13.10.2011 15:40:23   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lady ja te jutros zvah na foxni tm mi se javi, ja se uvijek istraumiram kad se on javi, nemam pojma stouser posted image , a psole te zvah na mob a ti nedostupna.

kaže sada, neko te zvao ali ne znam kouser posted image  a za mob. nemam ti pojma. uključen je cijelo vrijeme. a nije mi ni ona poruka došla da me neko zvao. N bila u jaslicama a ja zbrisala kod Ašoni na kafu.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28029
13.10.2011 15:41:03   
Skvo RR
skinula ga, vagali ga, pregledali ga...i tek je zaplakao na cini...plakao je jedno 5 minutos..podnosljivo...uma je revala od ove prve stavke, dakle skidanja, tako da smo super prosli.user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28030
13.10.2011 15:43:04   
palachinken
animagical, ovo je ona od koje nema ture ni ne boli plaho, samo mi rekose da bebe budu uspavane poslije i slabije doje, pa postoji rizik od mastitisa :) M nije imao tih problema.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 28031
13.10.2011 15:43:47   
Anoniman
Joj i nama predstoji ta vakcina, zbog Mrsa-e kasnimo, a i Anu moram na onu sa 18 mjeseci, i ona kasni zbog nase Mrse. Nego nikako mm da uganjam jer nema sanse da sama sa njih dvoje idem, to bi bilo veselouser posted image

Lady ja zvala da vidim kako je Nadja, pa kako te ne dobih onda sam upalila RR i vidjela da je u jaslicamauser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 28032
13.10.2011 15:44:33   
animagical
Boga ti koliko beba treba da dobije,onako otprilike ovaj prvi mjesec? ja nemam pojma koliko mi je A tezak, znam samo da su mu pelene male i da smo morali u shoping jer su mu nogavice i rukavi kratki.....ali ja, mozda sto ga stalno gledam, ne mogu da poznam jel bas narastaouser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 28033
13.10.2011 15:44:38   
bebix
Super skvouser posted image , vi ste to pregurali, ja imam tremu, moj I bi trebao sljedece sedmice, jedino sto jedva cekam je da vidim jel izgubio ili dobio na kilazi da znam jel mu dovoljno mekauser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 28034
13.10.2011 15:45:14   
Anoniman
Moja Ana je imala na svaku vakcinu temperaturu, tako da ja njima ne vjerujem kad kazu nema reakcijeuser posted image
Ona je i pored paracetamola koji sam joj dala da ublazi bol uboda cim smo dosli kuci imala temperaturu. A to da budu uspavani nadam se, jer ovaj moj mali sve bi drugo radio, a ne bi spavaouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28035
13.10.2011 15:45:45   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

animagical, ovo je ona od koje nema ture ni ne boli plaho, samo mi rekose da bebe budu uspavane poslije i slabije doje, pa postoji rizik od mastitisa :) M nije imao tih problema.

ziva bila hvala, nek si mi rekla, da obratim paznju, mene to bas hoce...

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 28036
13.10.2011 15:45:56   
Skvo RR
pa emirko je rodjen sa 3500, kalirao 300, a danas je imao 4500...sa 40 dana znaci 1300 je dobio..Uma mi je npr u prvom mjesecu dobila 700gr, a nije nista kalirala.user posted image

Neposredna veza do poruke: 28037
13.10.2011 15:46:09   
Anoniman
Animagical sve preko 600grama za dojencad je dobro da dobijeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28038
13.10.2011 15:46:53   
Skvo RR
sve je to od bebe do bebe.....bar ja mislim.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 28039
13.10.2011 15:48:19   
animagical
IZVORNA PORUKA: bebix

Super skvouser posted image , vi ste to pregurali, ja imam tremu, moj I bi trebao sljedece sedmice, jedino sto jedva cekam je da vidim jel izgubio ili dobio na kilazi da znam jel mu dovoljno mekauser posted image

zvala sam DZ jutros, rekose mi da ne dodjemo tacno na mjesec dana (tj sutra) vec iduce sedmice, 3-4 dana iza punog mjeseca...i nece na tel da kazu kad je koja druser posted image samo da se dodje prijepodne...mi cemo aBd u pon...
a to jel mu dovoljno,jeste..kako mame doje blizance?user posted image

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 28040
13.10.2011 15:49:55   
Anoniman
Moja Ana je na rodjenu tezinu od 3,150 prvi mjesec dobila 1,800kg, ne znam koliko je kalirala, a Luka je na rodjenu kilazu dobio za 45 dana 1700. S tim da je Ana bila na AD, a Luka samo dojio.
Sve je to individualno od djeteta do djeteta, ali znam da pedijatri manje od 600grama smatraju nedovoljno.

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 28041
13.10.2011 15:50:48   
bebix
IZVORNA PORUKA: animagical

Mom Imranu je 19-tog mjesec ja cu zvati u srijedu aBd, ako saznam koja je dr jer cu ja nastojati da ga odvedem kod aide u krajnjem slucaju kod amre a preostalim dvjema ne bi ni ja otislauser posted image  ako saznam javim ti

zvala sam DZ jutros, rekose mi da ne dodjemo tacno na mjesec dana (tj sutra) vec iduce sedmice, 3-4 dana iza punog mjeseca...i nece na tel da kazu kad je koja druser posted image samo da se dodje prijepodne...mi cemo aBd u pon...
a to jel mu dovoljno,jeste..kako mame doje blizance?user posted image

Neposredna veza do poruke: 28042
13.10.2011 15:51:32   
bebix
Animagical valjda ces skontati sta sam napisalauser posted image user posted image

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 28043
13.10.2011 15:53:25   
animagical
ma izbjegavam da ga vagamuser posted image iako poznam da je tezi na ruci, zaboli me zglob cuvajuci ga...vidjecemo sta imamo na stanju kad odemo druser posted image samo mi nekako malo frka da ne kazu da nije dovoljno dobio i predloze dohranuuser posted image   mislim da i ja malo umisljam...al dzaba, luda mama..

Neposredna veza do poruke: 28044
13.10.2011 15:54:14   
animagical

Animagical valjda ces skontati sta sam napisalauser posted image user posted image

skontala...a sto ne bi otisla kod druge dvije? kakve su?

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 28045
13.10.2011 15:56:11   
bebix
Jutros mi dolazila patronazna treci putuser posted image , kaze masala narastao, meni lale iz usijuuser posted image , kaze da bi bebe za 1 mjesec trebale dobiti od 700-1000 grama

Neposredna veza do poruke: 28046
13.10.2011 15:56:55   
ladyblue RR
ja se ne bavim tom kilazom. Od rodjenja vodim racuna da je sita i suha a ostalo kako je zapadne! I super mi je bila 10 mjeseci. Nikada kihnula nije. Sada ima pad imuniteta ali i to je normalno. Krenula je u jaslice,rastu joj zubi,puze pa sve stavlja u usta...jucer sam je nasla sa bratovom tenom u ustima. I kako da bude zdrava?!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28047
13.10.2011 15:57:37   
Anoniman
jao dusa draga, slikaj to zenouser posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 28048
13.10.2011 16:07:07   
ladyblue RR
ma sta slikaj,zlo mi je doslo. Jucer je cijeli dan haos pravila. Na kraju sam je nasla u kupatilu,lezi na plocicama,prst u ustima a glavu naslonila na cuku. Dignem je a ona sva od njegovih dlaka.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28049
13.10.2011 16:16:22   
Cickolini
Doktor me naravno nije nazvao, a ja sam jos danas oko 12h zvala da zamolim sestru da ga napomene. Sad sam zvala ponovo, ali kaze druga sestra da misli da on vise nije tu i stavila da me sutra nazove.

Pa samo ne razumijem ove doktore kako mogu tako bezdusni biti. Pa citav dan strepim i cekam njegov poziv, a on nije u stanju ni to da ispostuje. E pa stvarno cu ga tuzit pa makar da dusi udovoljim.

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1120 1121 [1122] 1123 1124   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1120 1121 [1122] 1123 1124   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *