iv@ncica
|
Večer mame drage!!! Mi smo bili dobri ovih dana , iako se često budimo ponoći, umorna sam, al je bebač bar veseo, probamo malo kašica -ono lickamo po trećinu , nismo još obroke sike zamjenili..ali čisto probamo da znam da hoće još nešto osim sike ( u slučaju nedaj bože da zatreba) jer neće ništa osim sike, ali evo oslačalo mu se malo... MI kapi D3 pijemo od 15-tog dana po 3, a na kontrole u savjevtovalište se ide sa 1 mjesec pa sa 3, pa 6 , pa 9 i po potrebi + vakcine kad te naruče, a kod nas se kukovi snimaju sa 3 mjesaeca i to privatno idemo , pošto ne možemo doć na red na pedijatriji , i reče mi pedijatrica da više ne moramo ići na ko0ntrole- iako nas je privatna doktorica naručila za mjesec dana kao i sve . Sad kome vjerovati, pedijatrica vidjela uredan nalaz i rekla da dečkića ne moramo više voditi na uzv kukova, a ova privatno naručuje te svaki mjesec i po 30 km pljuni za 5 minuta što te brzinski u letu pregleda. Inače vrištimo , vrtimo se, okrećemo, ustajemo , hoće da sjedi ...sve trpa u usta, smije se naglas i vrišti..guguće, i cucla slatko palac od noge sve cokće kako ga oblizuje, ma preživ je, jadna ja dok poskoči još malo, maloprije mi umal nije iskočio iz kadice dok sam ga kupala koliko se migolji i vrti i ustaje...opire se na noge, ma za sve mu je rano....bojim se za njega...ali pogan je na mamu -a liči na tatu.....ma pravi dječak postao..mamina pametnica...ponekad mislim da sve konta i razumije i da gleda i čudi se nama dok s njim blesamo.. Pozdrav svim vršnjacima od nas.. i navijamo da i mi uskoro se bar manje budimo po noći
< Poruku je uredio iv@ncica -- 1.9.2009 21:30:21 >