iv@ncica
|
pozdrav mame!!! martajay - vidi naše bebice u dan:)))) svim bebama sretni mali rođendani da ne nabrajam , ostale dobrodošle!!! marinči i ostale..pisala sam vam velike postove nekoliko stranica prije kad si se tek javila., ne znam jesi li vidjela...to za kratak podoj ne brini beba jača brže i jače vuče...i mene je to brinulo, ispočetka bi dojili po sat vremena da bi danas bila sretna ako doji 4-5 minuta maximalno brzinski..ali njemu dosta izgleda..ipak mi je lakše kako sam počela sa kašicama pa sam sigurna da još pomalo nešto pojede.. meni prolazi vještica i bebač je odmah puno mirniji, a i ja... i ja sam na FB-u ..javim se nekome od ekipe čim stignem Andrej , jede malo jako malo spava, po noći se još dosta budi, razigran je i veseo, priča..pokušava da puže i baš je živ...:))) sad spava na stomaku..raširio se u krevetiću..i da polako ga po danu pokušavam učiti da sam se uspava , ostavim ga u krevetić bude malo i plača, ali moramo se učiti jer će mi ležaljku uskoro prerasti..veliki moj bebo... hej stavite i moje slikice u album beba 2009!!! Pozdrav i laku noć bez puno buđenja svima! titleAndStar(101,0,0,false,"","")