Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: malena_t Jutrica svima Nama je proteklih dana bilo . U ponedjeljak smo sunetili Benjamina. Strašno, strašno, strašno... Ne mogu vam opisati kako je izgledao, duša mamina, kad nam ga je doktor vratio. Skupio se, glava i bodi mokri od znoja, plač kakav dosad nismo čuli... Plakali smo oboje cijeli dan, mm bio kao lud, dijete prespavalo na meni tu prvu noć, ćuna kao da je petarda pukla u njoj... ma katastrofa. Ne ponovilo se Iskreno, pokajali smo se mnogo što smo to uradili, a uradili smo iz tzv. higijenskih razloga. Mamice drage, koje planirate sunetiti svoje dječake, molim vas uradite to što prije. U ponedjeljak nam je bilo punih šest mjeseci, ali eto proslavismo ih u suzama...Na svu frku oko ćune sastavila se i prehlada. Dva dana je imao povišenu temperaturu, a sad samo nosić curi i kao malo kašlje. Dobra vijest je da imamo još jedan zubić I to nam je nikao isti dan kad smo ćunu "skratili" Šaljemo vam svima veeeeeeeeeliku pusu i čestitamo male rođendane bas mi je zao malenog ,al proslo je eto hb.da je sve uredu zarast ce cuna malena. ja imam brigu kako cu svog,malenog osunetit,njemu ce sad 3mjes.abd.nemislim jos za mjesec -dva. I cestitke za prvi zubic
|