|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  316 317 [318] 319 320   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
15.11.2009 13:15:28   
Anoniman
niki83, ma samo uzivaj, u tom periodu su tako slatki, a poslije su jos sladji ali su male lopuze pa zezaju koga stignuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niki83)
  Neposredna veza do poruke: 7926
15.11.2009 13:28:01   
niki83
ehehehe bas tako lopuze male..svaki dan mama ima neku novu brigu..ali znam da je sve to sastavni dio rodjenja i odrastanja..ma neka su nam samo zdrave nase bebice hvala Boguuser posted image user posted image user posted image

N&N

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7927
15.11.2009 13:52:05   
Anoniman
Sahara,ljubi mi Ajnicu od mene i Anela
Marinci,jesam naspavala sam se samo tako,,,Anel eno spava od jutros skoro malo se samo budio kupala ga i spava.Cudo nepamtim kad je u dani tako fino spavao......
Kako si mi ti jestel spavali??

(odgovor članu niki83)
  Neposredna veza do poruke: 7928
15.11.2009 14:31:55   
Sonja
zdravo drage mame i bebe
nije me dugo bilo tako da ne mogu sve citati
cestitam rodjendane zubice i sve ostalo...

adin je jako bolestan vec 5 dana...dobio je gripu a i zubici gornji izgleda hoce pa se sve sastalouser posted image
nosic zacepljen temperatura ..on samo place i kmeci..slabo spava..
bili smo kod doktora ...nista posebno..dala nam amibos sirup...
bali strasno...ne mogu se namjenjat siperaka i majica...sve mokro..

uglavnom nadrljala sam pravo..

3. smo bili na vakcini...
adi ima 8 600kg a dug je 67
dobro je podnio vakcinu..nije puno plakao..
ponovo tek za 6mj. kad napuni godinu

ljubim vas sve punoooo
ne znam kad cu se opet javitiuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7929
15.11.2009 14:44:19   
Pretty mamma
Dobar dan drage moje.
Za početak Sari sretan roćkas!!!!user posted image
Niki83 dobrodošla, tu smo ako treba šta.
Evo da se i ja pohvalim, poslala sam Laurine slike u časopis mame i bebe i dobila je nagradu!!! Jeeeee!!!  Dijele se Hippovi paketi (vidjela sam da ima siperak, majica,igračka i nekoliko paketa hrane i kašica) i Chicco poklon. E sada ja ne znam što je iz Chicca, mi smo dobili Hipp, mislim da joj je sada to i potrebnije.
Eto, baš sam velesla, ma znala sam ja da je ona meni prekrasna, sad ima to i napismeno user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7930
15.11.2009 14:49:23   
Hanady RR
e drage moje pozdrav svima....za bolesne želimo brzo ozdravljenje za sve što treba čestitati to činima uz puno poljubaca a mi...MAMA HOĆE DA SPAVA.

Pa ja nema šanse da više mogu izdržat ove zubiće...jutros od 3 sam budna ona spava al kraj mene i sa sikom il u ustim il u rukama. Baš se sjetim kako mi je pedijatrica rekla da to što je stavim kraj mene da spava da bi ona bolje dojila i nije najbolj rješenj ni za nju ni za mene...i sad sam shvatila žena je bila u pravu. Ama ova je opsjednuta sa mnom. Ojjjjjjjjjj...al sve je dobro dok je zdrava eto zubi muče al to nije bolest.

Eto imala sam želju da dans odme iza 16,00h na kaficu sa kolegicom al mislim da ću mm zamolit da pripazi ove curke jer ja spavat moram.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 7931
15.11.2009 14:53:41   
marinčii
IZVORNA PORUKA: felix

Kako si mi ti jestel spavali??

i mi smo super spavali dvaput se budio jeo i nastavio do 7 jutros..a zaspo u 8 sinoć

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7932
15.11.2009 14:54:11   
Anoniman
Aaaaa, vidi ti Laure takmicarke, mama, mama pa sto si se usutila, ma cestitam a i neka bas ima napismenouser posted image user posted image , ljepotica nego stauser posted image
felix, sreco i mi vas ljubimouser posted image user posted image user posted image
Sonjice, bas mi je zao malenog Adina, bas ga krenulouser posted image , ali bice on dobro, saljemo mu topli zagrljajuser posted image user posted image
Danas ova kisa i oblaci, nismo nigdje setaleuser posted image

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 7933
15.11.2009 15:00:54   
Pretty mamma
Sahara,
novine tek izašle, mm kupio odmah i javio mi. Ja još nisam ni vidjela (osim slike na mobu). Prošli mjesec je bilo 111 bebica, mislim 15 nagrada. Bap mi je drago ra malene. Zove me sveki sada i umjesto da kaže moje ime na tel, kaže:" Halo Laura!" Haha, još se nije počela javljati na tel, sveki se toliko uzbudila radi novina da se spetljala skroz.
I mi šaljemo Adinu pusice da što prije ozdravi!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7934
15.11.2009 15:33:40   
Anoniman
P. mamma, super za svekiuser posted image user posted image user posted image user posted image , sta ce zena kad je uzbudjenauser posted image , ljubi nam ljepoticuuser posted image

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 7935
15.11.2009 17:30:09   
Ella_H
Poz mamice i bebice kako ste mi?
Evo i ja i bebi ustali babo i drugi sin su vanka hehe
uplodirala sam neke slicice da vam pokazem koliko je bebeji porastao
ma ko da grah jede svaki dan  a ne mlijeko hehe

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7936
15.11.2009 17:33:36   
Ella_H
ev jos
user posted image

evo i dva brata Murata haha

user posted image

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 7937
15.11.2009 17:38:49   
sheri
masalah, neka bebe rastuuser posted image user posted image user posted image
ja sam smorena, imam upalu misica od onog nintenda, al sta cuuser posted image user posted image
bila sam i vrijedna, cijeli dan kuhala, a sad uzivam uz kaficu i virim sta ima ovdje

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 7938
15.11.2009 17:44:23   
škorpija
Mašalah, preslatki su obojica, a Ammar je baš bebelindži kao i moj, ma nek su živi i zdraviuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7939
15.11.2009 17:49:53   
Anoniman
Sheri, dosta vise tih igricauser posted image , ja jutros poslala kod za nagradu i kaze vec je iskoristen kao pokusajte to i to,bla bla blauser posted image , nisu normalni pa ko je mogao viriti u zatvorenu vrecicu, ma bezzze su user posted image
Ella, djeca su super i mali Ammar je bas masala, jos da su slicice vece da se bolje vidi, pooozzzzz

< Poruku je uredio sahara -- 15.11.2009 17:50:08 >

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 7940
15.11.2009 17:54:02   
Anoniman
Ella...djeca su ti medoviuser posted image ali sto sahara rece DEDER uvecaj slikeuser posted image

jeste li vi davale vec mladi siruser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7941
15.11.2009 17:59:10   
Anoniman
Ja osim voca i povrca i nekih rizinih pahuljica nisam nissss davala, ali morat cu uskoro, pa ti mozes, Andreju ce sad punih 8 mjeseci i moze sir i jogurtuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7942
15.11.2009 18:02:11   
Ella_H
piff jeste smotane kliknite na sliku i bit ce vas PovElkO
hehe
Ammar je pravi benbeli samo nek su zivi i zdravi
volim sve nase bebice a curke pogotovo

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7943
15.11.2009 18:03:32   
Anoniman
a i ja sam jako "inteligentna"...prvo dam djetetu ribu a onda pitam smije li mladi siruser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7944
15.11.2009 18:03:50   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je li tebe stid dadadauser posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 7945
15.11.2009 18:05:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ella_H

piff jeste smotane kliknite na sliku i bit ce vas PovElkO
hehe
Ammar je pravi benbeli samo nek su zivi i zdravi
volim sve nase bebice a curke pogotovo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nek' si nam reklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ma medovi praviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 7946
15.11.2009 18:06:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je li tebe stid dadadauser posted image

suti bonauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7947
15.11.2009 18:11:48   
Anoniman
Idem kupati Ajnu, same smo pa valjda cemo se snaciuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7948
15.11.2009 18:21:33   
Anoniman
kuc,kuc user posted image user posted image user posted image imal koga.
Anel zaspo al nece dugo,pa da virnem mahaluse heheh sta mi rade.
Ella-H maleni je medek pravi,masalah debeljuceuser posted image user posted image user posted image

Pretty mamma ljubi Lauricu ljepoticu
Sonja Ajdinu zelimo,da nam brzoooo ozdraviuser posted image user posted image ,i da nikne zubiciuser posted image user posted image da se vise nepati.....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7949
15.11.2009 18:33:14   
cicana
Evo da se opet zahvalim na cestitkama i poklonima svim mamicama. UH pravo sam se danas umorila imala sam neke goste i kada sam ih ispratila odem sa sekom do DM-a da kupim pelene i neke stvarcice a Saru ostavim sa njenim tatom a on za 15 min. zove dooollazii kuci dijete neslusa, place.. oj ovi muski su stvarno Boze sacuvaj.. smijem se zaklet da je malena slusala ali nije on mogao od nje da igra igricauser posted image user posted image user posted image .

..jer vidis sve te vise volim,
svakog dana, svakog jutra ,
danas vise nego juce, mnogo manje nego sutra...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  316 317 [318] 319 320   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  316 317 [318] 319 320   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

imena
amaniamanic

Ova mi se naj dopadaju.vec sam postavljala ovu anketu.Al bih ponovo cula vase odgovore i nadam se da ce ih biti vise:)

amani (20%)

hened (3%)

esma (13%)

hena (9%)

aisa (5%)

ajsa (49%)

Broj svih glasova: 188

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *