Anoniman
|
Dobro veče mamite Moj zaspao u 20:15, jedva je i toliko izdržao S sada legla, mm na tenisu a ja pijem kaficu i udarila po čokoladi Jaaaaaa ljepote...... tišina....... djeca spavaju...... čoek ........ valjda na tenisu uglavnom uživam u tišini Eh sutra je mojoj seki djevojačko veče i fakat obećavam sama sebi da ću se opustiti i potruditi isključiti se!!!! Ma jedva čekam, sutra ću se, kao nekad, čitav dan spremati, e bašsam to poželjela ena23, kako sam ?? hm.... umorno mila, zabrinuta, loše spavam, neredovno jedem, u frci-trci stalno, 2 djece, 1 muž , kuća, kućanski poslovi..... ma šta da ti pričam - sve ti se samo kazalo nekad kao mya imam osjećaj da ću pući..... ili možda već jesam a nisam svjesna .... ma ko zna, čut' će se Maštam o vremenu kad će mi djeca porasti i kad ću odspavati ono koliko ja hoću, ma ono da se "ubijem" od spavanja Biće, biće....... sahara, gaće su mrak , ljubimo none slatke dadada garant je od suhog zraka. Tako je meni na poslu, baš je prevruče i uvijek imam problem sa sukrvicom u nosu Ljubac za sve bolesne bebice a i za zdrave naravno
|