|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  360 361 [362] 363 364   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
23.11.2009 11:55:46   
reallove
dobro jutro..evo i nas nismo se dugo javljali...jucer smo dobili bocu,ture nema hB,vagali se imamo 7 kg.,spavanje se popravilo hB..pozz za sve

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu cicana)
Neposredna veza do poruke: 9026
23.11.2009 12:50:28   
Anoniman
pozdrav
Mi smo jutros bili na bocu,uff jesmo se nacekali dzaba sto smo poranili guzva bila puno.Vagali smo se imamo 7.200gruser posted image user posted image kaze da fino,napredujemo...Kad ga je htjela pregledat pa ga uzela preko ruke pa ce na to reci  uh,uh bolje da ga spustim u lezeci polozaj da ga pregleda jaki,je i zivuser posted image user posted image nemiran pravo  ko tesko joj,,heheh ....Sto se tice jela na snu,sama sam ga tako navikla al odviknut ce se kad bude malo veci abd.
Smijem mu svasta davat po malo,juce je jeo supicu svidja mu seuser posted image user posted image i cjedila sok od mrkvice.
Danas je jeo kasicu pojeo je jedno pola solje.
Poslije dala flasu pojeo 100ml.dosta ja zadovoljno.
Malo je plakao na bocu,dvi je dobio .Iduca nam je abd.za dva mjeseca tj.u januaru.
pussa svima

< Poruku je uredio felix -- 23.11.2009 12:57:29 >

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 9027
23.11.2009 13:00:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala mu

dobro jutro i od nasuser posted image ....uh kako noć brzo prođe a user posted image u 6h budan kao da je podneuser posted image .
e marinčii ja kad god uđem na forum ti si se prva javilauser posted image user posted image pa spavaš li ba bona ikako,il' je to ovako svako jutro buđenje u zoruuser posted image ...
i moj malac skontao kako se vrišti pa nam sada sve pokazuje da nije zaboravio,cijeli dan,i naveče i ujutro i sve tako...user posted image user posted image user posted image
uglavnom je dobar,sutra bi trebali na bocuuser posted image pa vidjet ćemo šta će biti..

user posted image user posted image user posted image ej,bona zeno pa sto nerece prije da se sretnemo heheh mozda sam te vidila i pricale a neznamo,da se znamouser posted image user posted image (sto ovo dobro ispade heh)
jesil bila jutros???
Ja jesam ,,bila je guzva al mi smo poranili i kasno dosli??
Kako Ahmed sad napreduje,spaval slusal??

(odgovor članu mala mu)
  Neposredna veza do poruke: 9028
23.11.2009 13:08:11   
gvendolina
sad sam Ajdinu na desnima primjetila bijelu tackicu,kao da se zagnojilouser posted image ima dvije donje jedinice i to mu se pojavilo gdje bi trebali ocnjaci niciuser posted image znam da je neko spominjao da je od neceg bijelog mislio da su zubici,pa me zanima je li to tako izgledalo? ne znam sta bi to moglo biti???user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9029
23.11.2009 13:48:04   
Anoniman
jedno pitanje,molim ako moze tko odg.jutros me jetrva zove pa nesto pametuje oko hape kao Od ove hape vjestacke djeca su samo napuhana ,,kao ona je dojila pa ovo ko nije zdravo tako mi zivce digla.Briga je jel napuhan ili ne,nabija na nos uvezi dojenja hb.ona imala mlijeka pa sad nesto ona pripucava svoje.
Doslo mi je da spustim slusalicu.
Pa krivo joj sto meni mm.pomaze oko Anela pravi hape,ko je njoj kriv dabude i njen muz njoj pravio.Ispada mm.papakuser posted image user posted image
rekla sam vise nikad ju necu naz.niti se javit na tel.jer nezelim slusat njene price "pametovanja".
Anel je dobar hb.kako se rano rodio,samo neka je zdrav a sta jede i kako moja briga......

(odgovor članu gvendolina)
  Neposredna veza do poruke: 9030
23.11.2009 13:54:39   
Pretty mamma
Pitanjce...vidim da sve mame govore da će stavljati bebe u hodalice jer ne mogu stići ništa i boje se da se bebe ne udare/padnu. Zar nema drugog načina? Tipa vrtić? Mislim ona ogradica sa mrežama?

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 9031
23.11.2009 13:55:58   
Pretty mamma

Felix,
a koje je pitanje?user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 9032
23.11.2009 13:58:24   
Anoniman
user posted image user posted image pitanje??
Dali su bebe od vjestacke hape vise napuhane kao sto veli jetrva ili ne???Odnosno ono sto su udebljane da nije debljina vec napuhanostuser posted image ,,kao kad pocne jest ostalu hapu ispuhat ce svasta!!!

Neposredna veza do poruke: 9033
23.11.2009 14:00:13   
Pretty mamma
Hahaha, iskreno meni je to idijotarijauser posted image  Kakve li gluposti...(mada nisam kompetentna)
Samo ti po svome, ne slušaj jetrvu.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9034
23.11.2009 14:00:47   
marinčii
pretty mamma pa da mi smo dobili i vrtić tako ad ćemo najvjerovatnije preskočit hodalicu..felix draga ma nemoj da te sekira pa bože moj ti e dojiš i eto koda je to sad nešto tako strašno ni prva ni zadnja..a što ti tm pomaže to je za pohvalu i mm meni baš pomaže u svemu i presvlači ga i čuva i otkad se rodio on se svaku noć digne donese mi ga u krevet i ja ga samo podojim a on ga vrati u krevetić...ma nije zato papak nego super i dobar muž a ko misli drugačije briga me njegov problem

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 9035
23.11.2009 14:01:43   
Emina85
koliko samo ja propustim lijepih razgovora, ali fakat nemam vremena sjesti za komp. a i sada kako sam odselila od sveki nemam internet pa nisam u toku...user posted image

Draga felix, ma prst u uho i šta te briga šta priča ta žena. Ti i tm se brinete šta će  vaše dijete jesti, piti,kad će spavati, ko će ga presvlačiti.... I mm brine oko našeg sina, presvlači ga, kupa samnom, čuva ga, napravi ručak ako ja pazim malenog, itd. a i moja sveki tvrdi da je to nenormalno ali ni on ni ja to ne uzimamo na dušu. Na jedno  ušlo na drugo  izašlo.
što se dojenja tiče, pa ne doje sve žene pa im djeca budu zdrava hB.
hB da je tvoja bebica zdrava i ti češ prva vidjeti paše li mu neka hapica ili ne!
Stoga, uživaj sa svojom bebicom! pusti priče ljubomornih...

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!
Najljepši osjećaj na svijetu!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9036
23.11.2009 14:02:47   
Emina85
IZVORNA PORUKA: marinčii

pretty mamma pa da mi smo dobili i vrtić tako ad ćemo najvjerovatnije preskočit hodalicu..felix draga ma nemoj da te sekira pa bože moj ti e dojiš i eto koda je to sad nešto tako strašno ni prva ni zadnja..a što ti tm pomaže to je za pohvalu i mm meni baš pomaže u svemu i presvlači ga i čuva i otkad se rodio on se svaku noć digne donese mi ga u krevet i ja ga samo podojim a on ga vrati u krevetić...ma nije zato papak nego super i dobar muž a ko misli drugačije briga me njegov problem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!
Najljepši osjećaj na svijetu!!!!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9037
23.11.2009 14:03:02   
Anoniman
ma stalno,nabija te price a sto put sam rekla briga te,za hapu i dal je napuhan ili salo moja briga.
Nije niko isti,ako si ti dojila sad nesto drzis pricu nekome sta je bolje a sta ne...
A to sto misli da je mm.papak sto sve al sve pomaze oko Anela ima da se jede od zavisti........
user posted image user posted image i da jos tim se slaze samo moj svekar,al rekla sam ti i svekar pod ruku i mozete ici do vraga zajedno.
Imate kad tacajte,tebe moj zivot i moj muz nezanimaju.
Heheh ,,ko ih sisa sto oni nisu imali pomoc kao ja hb...
Marinci kako je Matej.
Anel zaspo dala parecetamol oblogicu i sad odmara nema ture al rece mi da mu dam ipak.

< Poruku je uredio felix -- 23.11.2009 14:05:47 >

Neposredna veza do poruke: 9038
23.11.2009 14:03:57   
marinčii
ne mora biti da od te hapice se bebice  pušuuser posted image čuj gluposti napuhaneuser posted image evo moja sestra svoju malu nije dojila nego je pila ad mlijeko ..i uvik je bila pomršavna....a evo od rodice mi mali doji a pravi debeljuco..mislm da to zavisi od bebice i od genetike ..mada možda sam u krivuuser posted image

< Poruku je uredio marinčii -- 23.11.2009 14:04:10 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9039
23.11.2009 14:06:05   
marinčii
pa emina di si ti ...kako maleni napreduje?jel počeo šta papit osim mlijeka?
felix evo i matej pajki pa ja malo na rr pa idem ručak spremat,znači dobro podnio bocu ajde super i i smo ovaj put dali paracetamol i nije bilo nervoze ko prvi put..hvala bogu

< Poruku je uredio marinčii -- 23.11.2009 14:11:18 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9040
23.11.2009 14:08:30   
Anoniman
Danas smo dobili 2 boceuser posted image malo plakali al nema do janura vise (sledece godine )user posted image
Taman tako sam mislila oko tog vremena ga sunetit uh,imam brigu unaprijed al prezivjet cemo i to jos nam ostalo ono najgore.

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 9041
23.11.2009 14:09:09   
Anoniman
e pa fakat ste mahaluseuser posted image , jedva iscitah, mi smo imali cudan ritam, necu spiominjati bnocno dojenje jer je skoro pa svaka 2 sata, a danju kako jedemo i kasice onda je veci razmakuser posted image , nemam vremena pisati jer ne mogu od nje, dira komp i da ne govorim da idem za njom i bacam jastuke kad padauser posted image
Pusa z abebe koje su primile boceuser posted image
dadada,e neka i tebe neko zauser posted image ava, nek nisam samauser posted image , i cestitam mu na novim forama, zao mi je za pad(bas je morala i piti kafuuser posted image user posted image user posted image ), a skulpture dijete doradjujeuser posted image
pusa svima koliko vas imauser posted image

(odgovor članu Emina85)
  Neposredna veza do poruke: 9042
23.11.2009 15:19:41   
noaa

IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Pitanjce...vidim da sve mame govore da će stavljati bebe u hodalice jer ne mogu stići ništa i boje se da se bebe ne udare/padnu. Zar nema drugog načina? Tipa vrtić? Mislim ona ogradica sa mrežama?

P.mama necu je stavljati u hodalicu zbog sebe,vec zbog nje po nekih 15-ak minuta dnevno cisto da malo promjeni polozaj,mislim da joj to ne moze naskoditi.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

Neposredna veza do poruke: 9043
23.11.2009 15:26:31   
Hanady RR
nama taj vrtić služi za ukras već godinama...on mojoj djeci baš ko zatvor dođe čim ih ubaciš oni plaču. tako mi je i starija sad i mlađa...valjda im to skučeno mjesto nemogu do svega što bi htejel da istraže. nama vrtić pun igračaka bio do ponedeljak al smo ih oprale i poslale klincima na bjelave.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 9044
23.11.2009 15:31:20   
mojbebac
nama je taj kako ga zovete vrtic, ili kavez ili krevetac super, anja obozava dabude i unjemu, dnevno tri cetiri sata provede u njemu, tako da nam je za sada super .... mada ona sad voli i na stomacicu da lezi, evo je na podu upravo , lezi na stomaku i gleda crtane na minimaxu ... a sto se tice hodalice, ja licno nisam za to, tako da je necemo ni koristiti, ali naravno svako ima pravo na svoje misljenje ....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 9045
23.11.2009 15:37:28   
Hanady RR
ja sam stariju odgojila u hodalici i nežalim zbog toga. meni je mala razlika među djecom i ja sam sa radom svoga mm u poziciji da sve moram sama sa njima biti a uz takav ritam teško se može i u WC otići a da nemoram komšinicu zvat da pripazi da starija mlađu ne povrijedi. A još uz to moja farah je sa 5 mjeseci počela da se penje uz stolić i uz komodu na kojoj je Tv nema snage da stoji al se propinje i onda lupi glavu od ćočak i kraj priče. zato meni hodalica omogućava da ona mirno šeta po kući za mamom, starija se igra i nedira je a mama u Wc ide sretna jer beba je čeka pred vratima.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 9046
23.11.2009 16:18:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

e pa fakat ste mahaluseuser posted image , jedva iscitah, mi smo imali cudan ritam, necu spiominjati bnocno dojenje jer je skoro pa svaka 2 sata, a danju kako jedemo i kasice onda je veci razmakuser posted image , nemam vremena pisati jer ne mogu od nje, dira komp i da ne govorim da idem za njom i bacam jastuke kad padauser posted image
dadada,e neka i tebe neko zauser posted image ava, nek nisam samauser posted image , i cestitam mu na novim forama, zao mi je za pad(bas je morala i piti kafuuser posted image user posted image user posted image ), a skulpture dijete doradjujeuser posted image

drago tebiuser posted image ...jel'user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dooooooooooooooobro...to sto 8 godina mog rada ode u helacuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9047
23.11.2009 16:27:20   
Mya_81 RR
Samo da prijavim da smo promukli user posted image

E, baš nisam razmišljala da je i to moguće....

Idemo sad praviti ručak, kasni ručak jer smo bili u šetnjici user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9048
23.11.2009 16:29:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: sahara

drago tebiuser posted image ...jel'user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dooooooooooooooobro...to sto 8 godina mog rada ode u helacuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ofaj, ma nisam mislila tako, drago mi sto dijete skace user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9049
23.11.2009 16:34:46   
Anoniman
Mya, ljubac za Minju, da nije pila hladan sokicuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 9050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  360 361 [362] 363 364   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  360 361 [362] 363 364   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

mala pomoc

Koje ime bi vi meni preporucili

Hajdar (18%)

Haris (82%)

Broj svih glasova: 82

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *