iv@ncica
|
IZVORNA PORUKA: felix Farah I Timur sretan vam rodjendan mi smo zaspali oko 23.jedva uff jutros poraio u 8 nisam se naspavala nista dva put se budio. Evo ga u hodalici malo,ide po parketu mice se tako da sam sve tepisone podizala sad goli parketi ljubimo vas neka neka..za koji dan ces noge cuvat, meni moje modre..koliko me puta udario...cim se naljuti samo se s hoodom zaleti u mene..vidi da me to zaboli, pa veli evo ti sd akd me ne slušaš moj se mazi po potrebi, on se lupa i udara, grebe..a kad te ujede to ti je znak da te voli..brate grub ko traktor, na mamu, a tata mu je njeznica i maza nego vidim vi o planinama i skijanju..zamislite nasu kombinaciju..ja iz hercegovine znam sta je kamen, bura, led i sunce,, muz iz bosne..snijeg, ravnica , skijanje normala..a ja ni čizme za snijeg nemam..niti sam ikad na skije stala...mozda nam mali bude univerzalan za sva podneblja ;)))huja neka i mi lose spavali..valjda nas i vrijeme mori i zubi, i teacher super da je sve ok proslo Farah I Timur - sretni rođendancici