Anoniman
|
Ivanka,ja i ti smo ko lud,zbunjen normalan niako se skontat heheheh pa ja anela nerazbudjujem uopce ima vise od dva mjeseca,kako ga nedizem da podrigne osim kad je budan prije jesam dizala da podrigne do 3mjes.jer je bio malan a kad nepodrigne PRIJE,, znaci dok je bio manji povrati sada je veliki i skontali smo se dobro uvezi toga,samo me zanimalo jel to o.k a vidim da je.... A.je danas nesnosljiv zaspo oko 2.budio se za 20min.plakajuci tako je i zavrsilo nista ga nezanima,igracke,nosanje moje budalesanje snjim neznam sta nisam radila kenka,valjda se nije naspavao Tako,skoro dva sat me dobroo,izmuci i sebe jedva sam vecerala sreca pa sveki,spremila inace bi mi jeli tko,zna sta nisam od njega mogla nista.A mm imao posla sad da ga cuva. Skoro jeo flasu,,i zaspo nisam se htjela zafrakavt s GH.jer znam da nema mira ,,nervozan nebi sjedio. Pojo flasu i zaspo,danas je imao 5obroka po 150ml inace kad je ovakav ko,danas Gh tesko prolazi,,zato ima flasa a kad je budan ima kasa ;))) Znaci sa vecernjim veceras,obrokom bit ce 6flasa auuuu,malo semo se premasili al sta cu ja nek jede... Idemo sutra ujutro abD.NA kontrolu.
|