Nejrica
|
Evo da se malo i mi javimo! Progrijalo sunce,pa mi odmah nekeko ljepsi dan,mada je poceo oko pola 7,pa sam bas nenaspavana.Mali moj misic pava,a i umorio se od jutros,sve se vise sam pusta da hoda,ali ako ga ja cekam s druge strane.Samo sam zabrinuta sto stalno hoda na prsticima (glupa hodalica) ...nadam se da ga to nece usporiti da prohoda. Draga Mya ako je iko sizio oko prehlada i odbijanja,tj.pijenja male kolicine mlijeka,onda sam to ja.Bila sam se bas za sebe zabrinula,na rubu nervnog sloma i samo plakala.To je pocelokad je Kerim imao 8 mjeseci,a faze su se smjenjivale...tako da sam do nedavno bila preeeeesretna ako popije 120ml.Sada je veci,pa i ne treba mu bas mnogo mlijeka,ujutro i navece,tako da sam bar to prosla. Sto se tice prehlada,mi smo sa mjesec dana bili u bolnici zbog upale uha,a tokom prve godine je bio prehladjen nekih 5 puta...jos sam ga taaaako pazila i hladnoce i propuha...ali vjeruj sve to donesu drugi,a dijete najosjetljivije i podlozno svim virusima. Zato se drzi prvenstveno ti,valjda to tako mora,a prodje sve...ne daj se,uz tebe smo!!! Puno poljubaca curici!!!