Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ma ja nemam nesto puno cilima al ova dva trenutno sto imam vuna -svila i bas mi se ne da da ih perem u autoparonici jer je moraju posebno prati (nila, opal itd.....) a i oni ih presaviju i slome....
dosad samo ih mm i ja ribali na vikendici a od sad ce samo mm a ja cu da navijam pored i evenutlano da ih sapiram
postajem gluha,glupa i corava...sreca pa trudnoca ne traje duze
VJERUJ kao da si mene opisala u trudnoci
Jutro zenice, danas mi dolazi nana, tetka, tetic sa zenom i djeca( ovo sam juce provalila..dolaze sa 2 djece, jedno 3 godine a jedno u pubi ), a mozda mi dodje i naj drugarica da malo procaskamo i da mi pomogne a necu nista spremati...iako mi je tetka strasno pedantna i svi njeni, osjecace se ovdje kao u stali al boli me briga. Najbitniji je bebi.
Anice ja i ti cemo pravo dugo da se druzimo na ovoj ringeraji aBd a mozda i u bolnici zajedno budemo
Sweet tebi ce beba izgleda na termin ,al neka te jos sa nama
Gift opusti se sto se tice lijekova, i ja sam promijenila doktoricu jer mi uvijek drugacije propise nego oni iz bolnice, zato sam sad odabrala dr koja radi u bolnici da se usaglase vise i da nemam taj ruzni osjecaj-a sto mi je ova manje propisala, koga da poslusam i slicno. Evo svi smo se nakljukali tableta, dzaba valjda svi stresovi sto su nas pratili od djetinjstva nije ni cudo sto nismo ok, a i sta smo jeli samo dragi Bog zna. A ja moju mamu zezam posto me nije dojila-to je zato sto si ti mene hranila slovenackim mlijekom (nekim iz apoteke bio u taj vakat) pa sam ti kilava kad me pocne zapitkivati sto ovo sto ono pijem. NAJBITNIJE je da se opustis psihicki i za kontrakcije i ZATVARANJE grlica sam citala a i sama se uvjerila da mi bol trenutacno nestaje je MAGNEZIJ. Popij i smiri na lijevom boku, to je prirodno i ne steti. Vjeruj da djeluje u roku par minuta, barem je meni tako.
Gift jos nesto, popij malo cesce caj od kamilice. Time je mama mene ubjedjivala da zamijenim apaurine . Ima neku knjigu o biljkama i lijecenjem s biljkama i zaista tamo pise da kamilica umiruje kontrakcije u trudnoci. A ja sam to samo dodala svojoj terapiji.
evo jos jedna ako nije uspjela prva da vas razbudi ;)))
ja sam jutros jedva ustala, sta je ovo ovako, hem mi nekakva noc bila bljak, isplakala se nesto, isto kreten, i onda na DIP da vadim nalaze, medjutmi ne mozes ti od onih penzionera ni pitati nista a kamoil doci na red... te se fino okrenem i u pon cu fino poraniti u 7h pa prva biti... vadila danas krv da vidim za krvnu grupu i rh, hihi ;D
da se konsultujem, u mojoj djecijioj sobici, tj sobica koja je planirala da bude djecija, a trenutno je shok soba :))), ima jedan radijator koji nije dovojlan da ugrije, a avla ni prozori nesto ne dihtuju previse, znate i same kako je to u stanovima... kontala sams da stavim itison fino u sobu da ima topline, ali sam cula da ne valjaju itisoni pogotovo u djecijoj sobici zbog astme i ne znams ta sve ne... pa nisam pametna, da li da uzmem veci tepih pa da prekrijem sto vise ili... hm?
Vidim, sweet, jos 2u1 ;:D gledam bas tvoj ticker pise jos 4 daana, jooooj kako je to blizu ;))) bas se radujem zbog tebe!
Animgaical sta se desava, jesi bolje? nadam se da se bolje osjecas!
Ostale? Sve dobro? Zdravo? Mlataraju li bebache ;D ja svoju pooooonekad osjetim da proleti ko ribica ;))
evo jos jedna ako nije uspjela prva da vas razbudi ;)))
ja sam jutros jedva ustala, sta je ovo ovako, hem mi nekakva noc bila bljak, isplakala se nesto, isto kreten, i onda na DIP da vadim nalaze, medjutmi ne mozes ti od onih penzionera ni pitati nista a kamoil doci na red... te se fino okrenem i u pon cu fino poraniti u 7h pa prva biti... vadila danas krv da vidim za krvnu grupu i rh, hihi ;D
da se konsultujem, u mojoj djecijioj sobici, tj sobica koja je planirala da bude djecija, a trenutno je shok soba :))), ima jedan radijator koji nije dovojlan da ugrije, a avla ni prozori nesto ne dihtuju previse, znate i same kako je to u stanovima... kontala sams da stavim itison fino u sobu da ima topline, ali sam cula da ne valjaju itisoni pogotovo u djecijoj sobici zbog astme i ne znams ta sve ne... pa nisam pametna, da li da uzmem veci tepih pa da prekrijem sto vise ili... hm?
Vidim, sweet, jos 2u1 ;:D gledam bas tvoj ticker pise jos 4 daana, jooooj kako je to blizu ;))) bas se radujem zbog tebe!
Animgaical sta se desava, jesi bolje? nadam se da se bolje osjecas!
Ostale? Sve dobro? Zdravo? Mlataraju li bebache ;D ja svoju pooooonekad osjetim da proleti ko ribica ;))
veliiiiiki za sve
Da, da, sve smo blizi. Eto aBd idemo prekosutra na kontrolu spakovani pa ako bude potrebe tj ako bude sansi za porod ostavit ce me, a ako ne vratit ce me kuci
Evo i nas... jutros nema temperature i nadam se da se nece vracati. Dosao nam tajo pa uzivali jutros sa njim, ode neke papire da povadi Ani za obdaniste, a ja uzela da peglam. Popodne idem da vidim svog , joj kako sam ga samo pozeljela .
Sto se tice kirbija ja ga imam i meni je odlican. On nema vodu i ne kvasi tepihe palachinken, on ne radi na principu vode. On je za dubinsko ciscenje odlican, a sad za ciscenje tepiha i nije.
drage moje zene...sta ima?..nemam kad da citam a vidm da ste napisale barem 100 stranica dok me nije bilo...sweet se nje porodila kako vidim, a nisam upratila sta je s leonorom i ziki...neise, ja sam malo preko reda otisla neplanirano...porodila se 29.05 tj u nedjelju, pa reko da vam javim...dobila sam predivnog sina koji evo lezi na mom stomaku dok vam ovo tipkam, pa sori na greskama u pisanju, kucsm samo jednom rukom ;)..porod nije biobas lak, ali nije dugo trajao, ali o tome cu vam drugom prilikom...sve u svemu, ljubim vas puno pa se kucamo, namjeravam vas ja jos malkice pratiti na ovoj temi...ljubie pupe
drage moje zene...sta ima?..nemam kad da citam a vidm da ste napisale barem 100 stranica dok me nije bilo...sweet se nje porodila kako vidim, a nisam upratila sta je s leonorom i ziki...neise, ja sam malo preko reda otisla neplanirano...porodila se 29.05 tj u nedjelju, pa reko da vam javim...dobila sam predivnog sina koji evo lezi na mom stomaku dok vam ovo tipkam, pa sori na greskama u pisanju, kucsm samo jednom rukom ;)..porod nije biobas lak, ali nije dugo trajao, ali o tome cu vam drugom prilikom...sve u svemu, ljubim vas puno pa se kucamo, namjeravam vas ja jos malkice pratiti na ovoj temi...ljubie pupe
Stvaaaarno! Čestitke! Super vijest!
mene bolovi nikako ne popustaju..koji im je vrag ..pijem i Mg i kamilicu..a ufatila me depresija samo placem...kuca mi je haus..tona neispeglanog vesa..a zao mi vise i mm i on se slomio dok sam bila u bolnici..sad sam kontala sjedeci sta popeglat.. mislim da sam osjetila bebu, nisam bas sigurna onako ko neki baloncici, a mozda su i crijeva..
Stefania cestitam sve najbolje i tebi i malom princu Evo i mene jutros sam ko popisana da izvinete ustala oko pola 10 neznam gdje sam ...Asjina mi soba smrdi na mokracu sinoc je prevarilo upiskila se do gole koze otvorila sam prozor da se zraci,al onaj dusek smrdi ubij boze znal ko kako da izvucem taj smrad cistila sam ga i omeksivacem al nista pet mi smrdi......
Stefania cestitam sve najbolje i tebi i malom princu Evo i mene jutros sam ko popisana da izvinete ustala oko pola 10 neznam gdje sam ...Asjina mi soba smrdi na mokracu sinoc je prevarilo upiskila se do gole koze otvorila sam prozor da se zraci,al onaj dusek smrdi ubij boze znal ko kako da izvucem taj smrad cistila sam ga i omeksivacem al nista pet mi smrdi......
Sanela imas u DM-u kupiti onaj osvjezivac za namjestaj. Ja bih ga prvo dobro oprala, sto rece da si vec uradila, stavila na balkon da se izlufta i osusi i onda ovim DM-ovim naprskala.
Stefanija cestitke i od mene..maloj bebici da ima najsretnije djetinjstvo...
mene bolovi nikako ne popustaju..koji im je vrag ..pijem i Mg i kamilicu..a ufatila me depresija samo placem...kuca mi je haus..tona neispeglanog vesa..a zao mi vise i mm i on se slomio dok sam bila u bolnici..sad sam kontala sjedeci sta popeglat.. mislim da sam osjetila bebu, nisam bas sigurna onako ko neki baloncici, a mozda su i crijeva..
Gift, to je 99% beba je ri meni je tka bilo, kao mjehurici i onda odjednom kao malo se pomjeri Nemoj biti depresivna, mada znam tesko je pogotov jos kad je ovakvo vrijeme uz to sve...... i tebe znaci boli jos uvijek, fakat mi to nije jasno pored toliko lijekova Mene puno manje boli od Amnio a i smedji isjedak je prosao ali imala sma sinoc blage kontrakcije , a i sad blage bolove ali ipak moja bebi izgleda nece jos.
Vrjeme je bas za spavanja, mene zvala drugarica da izadjemo napolje i ja njoj reko dodji ti do mene pa je evo cekam, bas mi se ne da hodat po ovakvom.
Stefaniaaaa CESTITKEEEEE i od meneeeeee :D Sve najbolje vam zelim od srca....pa da aBd jedna po jedna redom donosimo fine vijesti kao sto si nam donijela ti danas :D Bas si mi uljepsala ovaj tmurniiiiiiiiiiiii dan...
Stefaniaaaa CESTITKEEEEE i od meneeeeee :D Sve najbolje vam zelim od srca....pa da aBd jedna po jedna redom donosimo fine vijesti kao sto si nam donijela ti danas :D Bas si mi uljepsala ovaj tmurniiiiiiiiiiiii dan...
Sweet ti si na redu :D
Hihihi, ma neka se bebe radjaju I ja se nadam uskoro ali vidis da se ne gleda ko je na redu, kako to zacas iznenadi....
Sanela imas u DM-u kupiti onaj osvjezivac za namjestaj. Ja bih ga prvo dobro oprala, sto rece da si vec uradila, stavila na balkon da se izlufta i osusi i onda ovim DM-ovim naprskala.
Ma luftiro se cjelu noc odma sam ga sinoc iznjela jutros ocistila i spakovala u sobu ma kakvi opet smdi il se to mani vise u nos uvuklo ..Hvala Jelena bas cu kupit pa da probam i to.. Gift ako imas bolova ti ljepo lezi pusti se pegle zavsices to kad ti bude bolje..popij solju toplog mljeka sa medom da se malo opustis