Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kako se uopste kontrolisu antitijela (nemojte se smijati) Poslije svakog pregleda pitam doktora je li sve ok,on kaze da jeste i ja ne ulazim u detalje,tako da sam totalno neupucena
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
jaaaaaaaaaaaa... haoticna, histericna, hebena.. da mi je se vise poroditi, matere mi... ja kazem, Bog dao da se nosi 9 mj, jer se u 9tom mj vec toliko zena smori i dojadi joj, da samo prizeljkuje porod... e, tako i ja.. i prosli put i sada... em oticem, em me sve zivo boli.. gospodja me razvaljuje najblaze receno, jedva koracam... beba je nesto mirnija, ali zato kad i on navali, rasturi mi utrobu citavu...
u subotu idem na pregled i nek me vala porodi, nemam nista protiv...
kako vi deverate? ziki, mila, jesil ono ti next????
Zdravo zenice, evo da vam se i ja javnem. Ja bila s mamom na pijaci i kupile smo dvije haljine, da jos malo prikrijem ovaj svoj stomak . Kako sam imala losa iskustva ne volim da mi svako zna za trudnocu dok ne bude malo cvrsca jer sam puna tudjih komentara i savjeta. Usput sam to iskoristila da malo prosetamo, otisle smo prije ovih vrucina i taman izbjegle pljusak u zadnji tren .
Malo kad duze stojim osjetim zatezanje pri dnu stomaka valjda je to ok... donekle . Sad smo stavili utrogestan i mirujemo i citamo sta nam pisete.
Zdravo zenice, evo da vam se i ja javnem. Ja bila s mamom na pijaci i kupile smo dvije haljine, da jos malo prikrijem ovaj svoj stomak . Kako sam imala losa iskustva ne volim da mi svako zna za trudnocu dok ne bude malo cvrsca jer sam puna tudjih komentara i savjeta. Usput sam to iskoristila da malo proset_amo, otisle smo prije ovih vrucina i taman izbjegle pljusak u zadnji tren .
Malo kad duze stojim osjetim zatezanje pri dnu stomaka valjda je to ok... donekle . Sad smo stavili utrogestan i mirujemo i citamo sta nam piset_e.
hB ja nisam imala losa iskustva al znam tacno o cemu pricas. Nije da covjek hoce nesto da krije al ne razumijem ljude koji se stvarno petljaju gdje im nije mjesto. Mi isto nismo sirili dok nisam usla u 5. mjesec al je bilo ljudi do neki dan koji nas sretnu na ulici i bukvalno pitaju sto nemamo jos djece, pa neke savjete, pa pitaju da nemate kakav problem????? Ma zini da ti kazem.....
p.s. evo ja popila cijeenu narancu i bebi je samo dva puta kucnula nesto danas nije u elementu
Mi smo vala razglasili svima čim je test pokazao Maltene u novine stavili Danas ljudi lijepe vijesti čuvaju za sebe, a s lošima trče ko s muštulukom. je najljepša vijest na svijetu i ja sam je rado dijelila s ljudima.
Mi smo vala razglasili svima čim je test pokazao Maltene u novine stavili Danas ljudi lijepe vijesti čuvaju za sebe, a s lošima trče ko s muštulukom. je najljepša vijest na svijetu i ja sam je rado dijelila s ljudima.
Ih bio Bajram pa vam bilo lako razglasiti dok ste obisli sve tetke i strine....... eto ga cijela carsija
Vratia se Šime i planiram ostati sa vama najkasnije do 24 juna pa dalje bum vidjeli kad opet budem kod doktora ...A baš me je panika bila uhvatila da me ne pošalje kad hvala Bogu kaže nećemo još tek poslije 24 nekada..........
Ali mi je uključila 4 ampicilina dnevno jer mi je jaka infekcija dole koju ja uopšte ne osjetim nit me pecke,niti svrbi,niti mi je pojačan sekret kad ono Koliko ste vi najviše pile Ampicilina i jeste li uopšte ? JelenaT ???
Zdravo zenice, evo da vam se i ja javnem. Ja bila s mamom na pijaci i kupile smo dvije haljine, da jos malo prikrijem ovaj svoj stomak . Kako sam imala losa iskustva ne volim da mi svako zna za trudnocu dok ne bude malo cvrsca jer sam puna tudjih komentara i savjeta. Usput sam to iskoristila da malo proset_amo, otisle smo prije ovih vrucina i taman izbjegle pljusak u zadnji tren .
Malo kad duze stojim osjetim zatezanje pri dnu stomaka valjda je to ok... donekle . Sad smo stavili utrogestan i mirujemo i citamo sta nam piset_e.
hB ja nisam imala losa iskustva al znam tacno o cemu pricas. Nije da covjek hoce nesto da krije al ne razumijem ljude koji se stvarno petljaju gdje im nije mjesto. Mi isto nismo sirili dok nisam usla u 5. mjesec al je bilo ljudi do neki dan koji nas sretnu na ulici i bukvalno pitaju sto nemamo jos djece, pa neke savjete, pa pitaju da nemate kakav problem????? Ma zini da ti kazem.....
p.s. evo ja popila cijeenu narancu i bebi je samo dva puta kucnula nesto danas nije u elementu
Mi smo isto zbog loseg iskustva prije sa spontanim krili do puna 3 mjeseca, ali djaba nasi ljudi odma primjete ako imas 100 gr vise , odma pitaju sta si se to udebljala, jel bebica
Joooj ja se sve nadam da ce mi na sljedecem pregledu reci jel ili , tada cu biti 17-ta sedmica
Ja jedva cekam da osjetim te pokrete, popila bi litre cijedjene narandze ako treba
A reci ce ti 100%, ona predpostavlja i kad radi nuhalni ali nece da govori dok ne bude sigurna.... nama je uslikala neke tri linije "pucis" li donju usnu kad nesto citas ili razmisljas?
evo padobranca sa jednim pitanjem? jel sedmice trudnoce dr racuna od prvog dana zadnje menstruacije ili na njih doda sedmicu dana??
za sve i
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
I ja sam za da se malo odugovlaci vijest o jer me ubijaju svakojaki komentari,svako ima nesto "pametno" za reci a jezim se na to.. Pola moje porodice jos i ne zna za trudnocu,doduse mi kad smo skontali datum vjencanja poceli smo raditi na i uboli iz prve , tako da je razlog vise sto ne obavjestavam sve redom - izbjegavanje pametnih zakljucaka svih tetkica kako sam se (sram me bilo ) udala trudna ..
A sta znaci to pucenje usne? Meni muz a i prijateljice kazu kako su mi se usne "otelembecile"
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05