|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  573 574 [575] 576 577   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
9.6.2011 11:37:44   
ciciban26
Kako se uopste kontrolisu antitijela  (nemojte se smijati)user posted image user posted image user posted image
Poslije svakog pregleda pitam doktora je li sve ok,on kaze da jeste i ja ne ulazim u detalje,tako da sam totalno neupucena user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 14351
9.6.2011 11:38:41   
idacha
gdje ste, zenice.. kako ste sve redom?

jaaaaaaaaaaaa... haoticna, histericna, hebena.. da mi je se vise poroditi, matere mi... user posted image user posted image ja kazem, Bog dao da se nosi 9 mj, jer se u 9tom mj vec toliko zena smori i dojadi joj, da samo prizeljkuje porod... e, tako i ja.. i prosli put i sada...
em oticem, em me sve zivo boli..
gospodja me razvaljuje najblaze receno, jedva koracam...
beba je nesto mirnija, ali zato kad i on navali, rasturi mi utrobu citavu...

u subotu idem na pregled i nek me vala porodi, nemam nista protiv...

kako vi deverate?
ziki, mila, jesil ono ti next????

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 14352
9.6.2011 11:52:26   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: ciciban26

Kako se uopste kontrolisu antitijela  (nemojte se smijati)user posted image user posted image user posted image
Poslije svakog pregleda pitam doktora je li sve ok,on kaze da jeste i ja ne ulazim u detalje,tako da sam totalno neupucena user posted image

Na transfuziologiji izvadiš krv,podigneš nalaz sutra i obično piše RH antitjela -negativna ....

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 14353
9.6.2011 12:16:30   
malena27 RR
ola cure....

evo da vas pocastim, mm je danas rodjendan, a ja ga odmilja zovem hasim user posted image

bujrum

user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 14354
9.6.2011 12:19:44   
palachinken
Jooooooj super ideja za tortu user posted image user posted image user posted image

Hašimu senioru sretan rođendan, da zdrav i prav dočeka Hašima juniora!

< Poruku je uredio palachinken -- 9.6.2011 12:20:42 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 14355
9.6.2011 12:38:02   
Sensia
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

ola cure....

evo da vas pocastim, mm je danas rodjendan, a ja ga odmilja zovem hasim user posted image

bujrum

user posted image

hepy brzdej Hasimuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  , pa eto malo torte malo ........ user posted image  i super poklon  

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 14356
9.6.2011 12:46:13   
palachinken
Kako me leđa bole, ne mogu sjediti duže od 3min
KOntam da zovnem muža da me vozi kući, nikakve koristi od mene.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14357
9.6.2011 12:47:28   
Bebica11
Zdravo zenice, evo da vam se i ja javnem. Ja bila s mamom na pijaci i kupile smo dvije haljine, da jos malo prikrijem ovaj svoj stomakuser posted image . Kako sam imala losa iskustva ne volim da mi svako zna za trudnocu dok ne bude malo cvrsca jer sam puna tudjih komentara i savjeta. Usput sam to iskoristila da malo prosetamo, otisle smo prije ovih vrucina i taman izbjegle pljusak u zadnji trenuser posted image .

Malo kad duze stojim osjetim zatezanje pri dnu stomakauser posted image valjda je to ok... donekleuser posted image . Sad smo stavili utrogestan i mirujemo i citamo sta nam pisete.user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14358
9.6.2011 12:58:46   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Zdravo zenice, evo da vam se i ja javnem. Ja bila s mamom na pijaci i kupile smo dvije haljine, da jos malo prikrijem ovaj svoj stomakuser posted image . Kako sam imala losa iskustva ne volim da mi svako zna za trudnocu dok ne bude malo cvrsca jer sam puna tudjih komentara i savjeta. Usput sam to iskoristila da malo proset_amo, otisle smo prije ovih vrucina i taman izbjegle pljusak u zadnji trenuser posted image .

Malo kad duze stojim osjetim zatezanje pri dnu stomakauser posted image valjda je to ok... donekleuser posted image . Sad smo stavili utrogestan i mirujemo i citamo sta nam piset_e.user posted image

hB ja nisam imala losa iskustva al znam tacno o cemu pricas. Nije da covjek hoce nesto da krije al ne razumijem ljude koji se stvarno petljaju gdje im nije mjesto. Mi isto nismo sirili dok nisam usla u 5. mjesec al je bilo ljudi do neki dan koji nas sretnu na ulici i bukvalno pitaju sto nemamo jos djece, pa neke savjete, pa pitaju da nemate kakav problem????? Ma zini da ti kazem.....

user posted image

p.s. evo ja popila cijeenu narancu i bebi je samo dva puta kucnula user posted image  nesto danas nije u elementu

< Poruku je uredio Sensia -- 9.6.2011 13:00:02 >

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 14359
9.6.2011 13:02:02   
palachinken
Mi smo vala razglasili svima čim je test pokazao user posted image Maltene u novine stavili user posted image user posted image user posted image Danas ljudi lijepe vijesti čuvaju za sebe, a s lošima trče ko s muštulukom. user posted image je najljepša vijest na svijetu i ja sam je rado dijelila s ljudima.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14360
9.6.2011 13:05:12   
Sensia
IZVORNA PORUKA: palachinken

Mi smo vala razglasili svima čim je test pokazao user posted image Maltene u novine stavili user posted image user posted image user posted image Danas ljudi lijepe vijesti čuvaju za sebe, a s lošima trče ko s muštulukom. user posted image je najljepša vijest na svijetu i ja sam je rado dijelila s ljudima.

Ih bio Bajram pa vam bilo lako razglasiti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dok ste obisli sve tetke i strine....... eto ga cijela carsija user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 14361
9.6.2011 13:06:59   
palachinken
Ja sam sve nosala testove sa sobom (tri sam uradila da budem sigurna) i gurala ljudima pod nos user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako je to bio hairli Bajram user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14362
9.6.2011 13:14:06   
Selma.A.M
Vratia se Šime i planiram ostati sa vama najkasnije do 24 juna pa dalje bum vidjeli kad opet budem kod doktora user posted image  ...A baš me je panika bila uhvatila da me ne pošalje kad hvala Bogu kaže nećemo još tek poslije 24 nekada..........

Ali mi je uključila 4 ampicilina dnevno jer mi je jaka infekcija dole koju ja uopšte ne osjetim nit me pecke,niti svrbi,niti mi je pojačan sekret kad ono user posted image
Koliko ste vi najviše pile Ampicilina i jeste li uopšte ? JelenaT ???

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 14363
9.6.2011 13:25:47   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Zdravo zenice, evo da vam se i ja javnem. Ja bila s mamom na pijaci i kupile smo dvije haljine, da jos malo prikrijem ovaj svoj stomakuser posted image . Kako sam imala losa iskustva ne volim da mi svako zna za trudnocu dok ne bude malo cvrsca jer sam puna tudjih komentara i savjeta. Usput sam to iskoristila da malo proset_amo, otisle smo prije ovih vrucina i taman izbjegle pljusak u zadnji trenuser posted image .

Malo kad duze stojim osjetim zatezanje pri dnu stomakauser posted image valjda je to ok... donekleuser posted image . Sad smo stavili utrogestan i mirujemo i citamo sta nam piset_e.user posted image

hB ja nisam imala losa iskustva al znam tacno o cemu pricas. Nije da covjek hoce nesto da krije al ne razumijem ljude koji se stvarno petljaju gdje im nije mjesto. Mi isto nismo sirili dok nisam usla u 5. mjesec al je bilo ljudi do neki dan koji nas sretnu na ulici i bukvalno pitaju sto nemamo jos djece, pa neke savjete, pa pitaju da nemate kakav problem????? Ma zini da ti kazem.....

user posted image

p.s. evo ja popila cijeenu narancu i bebi je samo dva puta kucnula user posted image  nesto danas nije u elementu

Mi smo isto zbog loseg iskustva prije sa spontanim krili do puna 3 mjeseca, ali djaba nasi ljudi odma primjete ako imas 100 gr vise , odma pitaju sta si se to udebljala, jel bebica user posted image

Joooj ja se sve nadam da ce mi na sljedecem pregledu reci jel user posted image ili user posted image , tada cu biti 17-ta sedmica user posted image

Ja jedva cekam da osjetim te pokrete, popila bi litre cijedjene narandze ako treba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14364
9.6.2011 13:42:10   
Sensia
A reci ce ti 100%, ona predpostavlja i kad radi nuhalni ali nece da govori dok ne bude sigurna.... nama je uslikala neke tri linije user posted image
"pucis" li donju usnu kad nesto citas ili razmisljas? user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 14365
9.6.2011 13:47:18   
Anica1
" ne pucim" user posted image ma ja imam neki osjecaj da je pisonja, ne znam sto user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14366
9.6.2011 13:50:52   
Gift
da vam mahnem...pa odo da procitam sta ima nova

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 14367
9.6.2011 13:51:57   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

" ne pucim" user posted image ma ja imam neki osjecaj da je pisonja, ne znam sto user posted image

Imala sam i ja osjecaj pa me prevario, nigdje cune user posted image user posted image user posted image user posted image  ni na mapi 

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 14368
9.6.2011 13:54:55   
gerberka
evo padobranca sa jednim pitanjem?user posted image   jel sedmice trudnoce dr racuna od prvog dana zadnje  menstruacije ili na njih doda sedmicu dana??

user posted image  za sve user posted image  i user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14369
9.6.2011 13:58:31   
Gift
doda 7 dana

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 14370
9.6.2011 13:59:24   
ciciban26
I ja sam za da se malo odugovlaci vijest o user posted image jer me ubijaju svakojaki komentari,svako ima nesto "pametno" za reci a jezim se na to.. Pola moje porodice jos i ne zna za trudnocu,doduse mi kad smo skontali datum vjencanja poceli smo raditi na user posted image i uboli iz prve user posted image user posted image , tako da je razlog vise sto ne obavjestavam sve redom - izbjegavanje pametnih zakljucaka svih tetkica kako sam se (sram me bilo ) udala trudna user posted image user posted image ..

A sta znaci to pucenje usne? Meni muz a i prijateljice kazu kako su mi se usne "otelembecile" user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 14371
9.6.2011 14:00:13   
palachinken
Ma od prvog dana zadnje mestruacije.
Ako je od tog dana npr prošlo 6 sedmica i 3 dana, ti si trudna 6+3, odnosno u sedmoj si sedmici user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 14372
9.6.2011 14:00:40   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

IZVORNA PORUKA: Anica1

Imala sam i ja osjecaj pa me prevario, nigdje cune user posted image user posted image user posted image user posted image  ni na mapi 

Ma neka i mene osjecaj prevari ja se necu buniti user posted image user posted image

Ja kazem mm kad me pita kad ce nam doktorica reci sta je  " Ma neka nam user posted image je ziva i zdrava, pa kad god kaze" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14373
9.6.2011 14:01:18   
vila_7
IZVORNA PORUKA: gerberka

evo padobranca sa jednim pitanjem?user posted image   jel sedmice trudnoce dr racuna od prvog dana zadnje  menstruacije ili na njih doda sedmicu dana??

user posted image  za sve user posted image  i user posted image  

racuna se od prvog dana zadnje M. I doktori i na internetu!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 14374
9.6.2011 14:01:30   
Gift
jel se ko cuo sa Sweet, mob.joj je iskljucen, zna li neko jel vec izasla?

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 14375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  573 574 [575] 576 577   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  573 574 [575] 576 577   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *