|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  608 609 [610] 611 612   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
13.6.2011 23:00:44   
Anoniman
Ma ja nemam problema sa hranom, jedem za troje, ali trcim za Anom za petoro tako da se kilogrami ne lijepe. I dalje sam na 4,5+

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 15226
13.6.2011 23:01:20   
Selma.A.M
Hannice čestitke na 19 nedelji user posted image user posted image  

JelenaT a što ti moraš na carski ako nije tajna user posted image ?

Ja se iskreno premišljam tj svako malo se mislim da zanemarim preporuku od očnog i da zatražim prirodan porođaj user posted image  šta vi mislite da li bi mi dopustili na moj zahtjev ??

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15227
13.6.2011 23:04:59   
Selma.A.M
Evo najnoviji izvještaj user posted image  

Palachinken 39 dana user posted image

Selma.A.M   56 dana user posted image

JelenaT  68 dana user posted image

WOW !!!  user posted image user posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 15228
13.6.2011 23:06:59   
Anoniman
Selma iz istog razloga sto i ti moras, ali ja se nadam da ce se predomisliti jos user posted image . Posto su mi rekli posle tridesete sedmice jos jedan pregled ocnog dna i ocne muskulature, pa tako sta kazu sad na pregledu tako ce i biti. Sa prvom trudnocom me niko nije pitao za vid i niko nista rekao pa mi se vid na lijevom oku sa -13,5 povecao na -17,5.

(odgovor članu Selma.A.M)
  Neposredna veza do poruke: 15229
13.6.2011 23:13:09   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Selma iz istog razloga sto i ti moras, ali ja se nadam da ce se predomisliti jos user posted image . Posto su mi rekli posle tridesete sedmice jos jedan pregled ocnog dna i ocne muskulature, pa tako sta kazu sad na pregledu tako ce i biti. Sa prvom trudnocom me niko nije pitao za vid i niko nista rekao pa mi se vid na lijevom oku sa -13,5 povecao na -17,5.

Ja sam bila sad u 29 + 2 nedelji i dioptrija mi je na ljevom -1.75 a na desnom -15 i opet mi napisala preporuka za CR ......A ni mene nisu ništa pitali  kada sam bila prvi put trudna pa mi je ovo ljevo sa  -1.25 skočilo na -1.75  i nebi kao da ode i to koliko-toliko "zdravo" oko dalje od ove dioptrije user posted image  
Ma ne znam ni sama user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15230
13.6.2011 23:36:04   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Evo najnoviji izvještaj user posted image  

Palachinken 39 dana user posted image

Selma.A.M   56 dana user posted image

JelenaT  68 dana user posted image

WOW !!!  user posted image user posted image user posted image  

POCELO ODBROJAVANJEuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 15231
13.6.2011 23:47:51   
Anoniman
Selma kod mene je na desno oko perfektan vid, a na lijevo aman corava, zato se boje da ne krene i na desno vid to bi onda bilo strasno. Vidjecemo jos, ja bih voljela prirodno bas, ali kako kazu dr. Srece imam dobog oftalmologa pa bas na svaki moguci nacin se trudi da sve objektivno sagleda i pregleda, a ne samo napise CR.

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 15232
14.6.2011 0:17:52   
Selma.A.M
12 sati a meni naumpale hrenovke sa senfom user posted image  i ja Bogami ustala i skuhala sebi dvije,sad dok se ohlade pa lagano navalim na njih user posted image user posted image  ..
A sutra mi valja ustati u 6h user posted image  ali mi muž sad kaže : Vidi koja su doba ?? "Daj Bože kćeri da te beg uzme" .......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15233
14.6.2011 0:35:33   
enči80

12 sati a meni naumpale hrenovke sa senfom user posted image  i ja Bogami ustala i skuhala sebi dvije,sad dok se ohlade pa lagano navalim na njih user posted image user posted image  ..
A sutra mi valja ustati u 6h user posted image  ali mi muž sad kaže : Vidi koja su doba ?? "Daj Bože kćeri da te beg uzme" .......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dje ste žene?
Ja sam večeras bila na rođendanu kod polusestre od mm koja ima 6 godina i samo molim Boga da moji ne budu onakvi.Upuštani,razmaženi,bezobrazniuser posted image mada je i do roditelja koji su već u godinama pa samo govore neke,nekauser posted image

Kako ste vi?
Nadam se da je Ančica boljeuser posted image
Čestitke za nove sedmice!

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 15234
14.6.2011 0:41:54   
animagical
oho enci idu ti trideseteuser posted image user posted image sad to ozbiljno postadeuser posted image jel to jos 77 dana? ja imam jos 86, dzaba bjezis miuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 15235
14.6.2011 0:47:13   
Selma.A.M
Što se Animagical i Enči takmiče user posted image  isto kao ja sa Palachinken ali džabe mi ne mogu je stići pa sam odustala,tako da Animadžikal pomiri se i pusti ženu da fura ispred makar tih 9 dana user posted image user posted image user posted image  ...
Palachinken meni bježi 17 dana pa sam ja i odustala i pomirila se sa tim da će prije mene user posted image user posted image user posted image

Palachinken GO-GO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 15236
14.6.2011 0:56:48   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

oho enci idu ti trideseteuser posted image user posted image sad to ozbiljno postadeuser posted image jel to jos 77 dana? ja imam jos 86, dzaba bjezis miuser posted image

Meni su one već došleuser posted image user posted image user posted image

Meni se izgleda lijeva okrenula glavom a desna nijeuser posted image Ima da se roknem ako mi dr.potvrdi sumnju.Sad ću aBd u subotu kod nje,baš sam se poželjela bebicauser posted image user posted image user posted image jer nisam bila haman mjesec i pol.

Neka te animadžikal bona,da mi ima ko otvoriti temu o porođajuuser posted image user posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 15237
14.6.2011 0:58:36   
enči80

Što se Animagical i Enči takmiče user posted image  isto kao ja sa Palachinken ali džabe mi ne mogu je stići pa sam odustala,tako da Animadžikal pomiri se i pusti ženu da fura ispred makar tih 9 dana user posted image user posted image user posted image  ...
Palachinken meni bježi 17 dana pa sam ja i odustala i pomirila se sa tim da će prije mene user posted image user posted image user posted image

Kontaj ti draga da je tebi druga trudnoća i da možeš prije nje vrlo lahkouser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio enči80 -- 14.6.2011 0:59:27 >

Neposredna veza do poruke: 15238
14.6.2011 1:02:24   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: enči80

Kontaj ti draga da je tebi druga trudnoća i da možeš prije nje vrlo lahkouser posted image user posted image user posted image

Ma volila bi je preteći makar za sedmicu dana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 15239
14.6.2011 1:05:48   
enči80
Zna li neko gdje ima kupiti ona original pavlovićeva mast pošto sam čula da je kao nema u Federaciji?

Evo slikeuser posted image
user posted image

< Poruku je uredio enči80 -- 14.6.2011 1:08:13 >

Neposredna veza do poruke: 15240
14.6.2011 1:51:08   
drznica
Dobro vece drage moje...cestitke na novim  sedmicama...super vi to...samo naprijed.
Ej ovu kremu ja imam, koristim za sebe :) Kupujem je na Dobrinji IV u apoteci. Oko 7KM kosta, ako se nisam sta prebrojala hahaha.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 15241
14.6.2011 7:33:56   
enči80
Hvala na informacijiuser posted image

Jutro žene velike i maleuser posted image Nisam oka sklopila čitavu noć,ja stvarno više ne znam koji položaj da uzmem pa da mogu spavatiuser posted image

Kako god,vama dobro jutro i evo da pristavimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a i da zasladite
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 15242
14.6.2011 7:44:57   
babilon
oooooooooooooooooooj sta je ovoooooooooo, cim udjoh vidjeh bajaderu :))))) nece ovaj dan na dobro :)))
EnciB ubi me na sabahu :)))

Joj zenz ja nisam nikako mogla da spavam, uh uh, danas na pregled kod doktora, joj nemate pojma kako sam sva izgubljena  :D :D :D D

pitanje za Sarajke, koliko dugo se cekaju nalazi za HbsAG AntiHC TPHA TSH? i gdje se radi oovo, posto mi doktorica u ambulanti nije znala reci gdje treba da odem? Vrazova ili DIP>?

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 15243
14.6.2011 8:15:07   
palachinken
IZVORNA PORUKA: enči80

Zna li neko gdje ima kupiti ona original pavlovićeva mast pošto sam čula da je kao nema u Federaciji?

Evo slikeuser posted image
user posted image

cm, 100% juče vidjela

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 15244
14.6.2011 8:23:36   
palachinken
Eh sad da šta napišem user posted image

enči, sretne tridesete, te su najbolje, vjeruj mi user posted image
Selma, ti imaš onih nekoliko raznih termina, kako smo te jelena i ja provalile onda, tako da su velike šanse da budeš prije mene.
babilon, sretno kod čika doktora!!!!

Sad odoh srknut kafu user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 15245
14.6.2011 8:36:01   
Sensia
Jutro

Evo i ja vala bas za jednu kafu spremna....
Jutros stala na vagu i imam sta vidjeti, udebljala se skoro kilu za vikend (bila kod mame sve vrijeme :(

Rekla sam sama sebi jutros idem na animadžikal dijetu, samo pura i kasika pavlake za rucak. Sta je ono ona jos jela?

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 15246
14.6.2011 8:40:34   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Sensia

Jutro

Evo i ja vala bas za jednu kafu spremna....
Jutros stala na vagu i imam sta vidjeti, udebljala se skoro kilu za vikend (bila kod mame sve vrijeme :(

Rekla sam sama sebi jutros idem na animadžikal dijetu, samo pura i kasika pavlake za rucak. Sta je ono ona jos jela?

Ništa user posted image user posted image user posted image zato i jest ko grana jorgovana sa lubenicom ispod majice user posted image Neće se
naljutit što je na jutro prozivamo user posted image

Sensia, jedna dooobra stolica, da izvines, i ta kila ode nizvodno user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15247
14.6.2011 8:45:17   
mea29
jutro!!! ja sam jutros imala napad gladi, nisam mogla ni pricati sa mm u autu, samo sam uletila na posao, i pocela jesti.. zamalo mi nije pozlilo od gladi...jucer sma se samop ujutro javla jer sam imala previse posla  i nisam vise stigla ni citati sta ste pisale...sad cu malo preletiti da budem u toku...

sensia i ja sam se za vikend udebljala 1 kg najmanje...cekam da mi mm sutra ode na put, sedam dana cu biti na puri...nista necu kuhati he he he ustvari mozda neku domacu supu sa povrcem i tonu voca...za vikend sam se ubila jeduci s njim sve i svasta...

babilon ja pojma nemam kakvi su to nalazi...ja to nista nisam vadila ali to je Divanovic, on o svemu vodi racuna, mi koje vodimo trudnocu  u dz propustimo masu tih testova ali valjda ce nam biti sve uredu :)

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15248
14.6.2011 8:49:35   
Sensia
hehhe dobro si, mozda da uzmem i ja "nista" sa purom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma i to za stolicu si u pravu user posted image  kad malo bolje razmislim kad sam ja ono posljednji putuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pura mi ne gine

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 15249
14.6.2011 8:57:13   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29

jutro!!! ja sam jutros imala napad gladi, nisam mogla ni pricati sa mm u autu, samo sam uletila na posao, i pocela jesti.. zamalo mi nije pozlilo od gladi...jucer sma se samop ujutro javla jer sam imala previse posla  i nisam vise stigla ni citati sta ste pisale...sad cu malo preletiti da budem u toku...

Mea tako je meni isto ujutro, ja moram doruckovati do 9 sati, a kasnije jela ne jela isto mi je, ne osjetim tu neku glad u toku dana. Međutim, sklanjajte se kad ujutro ustanem, prva stanica kuhinja....

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 15250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  608 609 [610] 611 612   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  608 609 [610] 611 612   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *