|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  675 676 [677] 678 679   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
22.6.2011 13:25:36   
m.i.n.a.
Gerberko....mucnine mogu da se ne pojave ili da traju citavu trudnocu..ili da budu jutarnje ili citav dan...rekla sam ti da su se meni pojavljivale svako drugi treci dan i po citav dan..pa nekad zareda...jois malo pa ces kukati da hoce prestati,vidjeces...inace u toku trudnoce bice svakakvih nalaza,bakterija..al za sve ima lijeka,vidjeces...samo se smiri jer najgore je ako si uznemirena...

I mozda cu sad biti gruba ali kad sam ja bila trudna i u nasoj skupini trudnica je bila zena koja se javila uplakana jer se srce nije cula a vec je bila u sedmicama da treba,doktori rekli nema nista od toga ali ond anije odustajala..i za desmicu srce kuca,beba super...djecak sad ima cetiri mjeseca a vjeruj da je citavu trudnocu brinula za nesto...ako te vec strah toliko,otidji privatno kod drugog doktora na uz..ne vrijedi se sekirat u tako lijepo stanju:))

< Poruku je uredio m.i.n.a. -- 22.6.2011 13:29:10 >

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 16901
22.6.2011 13:27:43   
gerberka
jelena, puno sreće!! mislim na vas!!!

hanice draga, hvala ti puno user posted image  i svima vam hvala velika, sad sam puno bolja user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 16902
22.6.2011 13:28:51   
gerberka
m.i.n.a upravu si..hvala mila user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 16903
22.6.2011 13:59:04   
palachinken
Gdje su ove moje radne sapatnice....žene, još 2 sata user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 16904
22.6.2011 14:02:50   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: gerberka

jelena, puno sreće!! mislim na vas!!!

hanice draga, hvala ti puno user posted image  i svima vam hvala velika, sad sam puno bolja user posted image  

ja sam imala JEDNAKO kao ti...par dana traje(i to u ranim sedmicama, ima i moje pitanje na ovoj temi samo sigurno stotinu stranica ispreduser posted image ) pa prestane pa opet.

sjecam se da mi je animagical odgovorila...eto koliko sam se sekirala cak znam i ko mi je odguser posted image

sjecam se da je i DIJAMANT se prije mene zalila na nagli prekid mucnina...njoj skroz od 9 . sedmice

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 16905
22.6.2011 14:05:06   
Bebica11
A ni meni niko ne odgovarauser posted image user posted image user posted image

jucer sam u 6 h ujutro mucila muku da zaspim i osjetila vibrice pa onda opet oko 14h a danas oko 12h..blaaaago 2-3 puta protitra i smiri seuser posted image

inace nemam slicne sa crijevima iako osluskujem 2-3 sedmice vec...jedino ako se graha najedemuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 16906
22.6.2011 14:05:07   
palachinken
Ja vam ništa ne mogu pomoći oko mučnina, mene je sve to zaobišlo, i povraćanje i mučnine i krvarenja, Bogu hvala.
Ali sam zato spavala ko medved zimi.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 16907
22.6.2011 14:06:08   
Silver
Ah radni narode...jos malooo...user posted image user posted image user posted image  ja cu se "ispaliti" vec u 3 i 15 user posted image

plus sam ubjedila muzica da dodje po mene autom...ma milinaa....

Ali me ubija vrucina danas, a i ova moja cista me je potkocila pravo....bas muci...izgleda da bebara raste pa se guraju...user posted image  to me malo brine...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 16908
22.6.2011 14:10:23   
babilon

IZVORNA PORUKA: Bebica11

cureuser posted image user posted image , da pitam vas ovdje .. molim one koje su imale mucnine da mi odgovore..da li su one redovne do neke sedmice ili su različitog intenziteta??
do jucer sam povracala po 2 - 3 puta, a od jutros nista..fino jela..citala sam negdje kad naglo prestanu da se treba zabrinuti user posted image  Brinem li se bez potrebe?

vidim da mi niko nije odgovorio..i hvala vam user posted image
dobila sam odgovor u čekaonici user posted image  

gerbo, nije mene bilo online, ja bih ti odguser posted image

i ja sam se tako sekirala, bude mi par dana pa prestane pa pocne...al to je sve ok

hvala ti mnogo user posted image  srtce si pravo!!

ja ne bih imala srca ne odgovoriti nekome ko je u strahu, a na odg cu potrositi par sekundi na tipkanje. Ali, nismo svi isti.

hvala ti puno, čekat cu, nadat cu se da će opet biti muka user posted image

ljubac veliki

Mogla si se onda i meni koMforno zahvaliti ;)))))))))))))

Zene jeste li vi gotov zaspati ili je do mene??? jos 3h i kuci, aaaaaaaaaaaaa ;D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 16909
22.6.2011 14:12:01   
Sensia
IZVORNA PORUKA: palachinken

Gdje su ove moje radne sapatnice....žene, još 2 sata user posted image user posted image

Evo jedne, glOva me nesto zaboli pa otisla da srknem kaficu.....
ma cijeli dan pripremam neku prezentaciju za sastanak, em mi muka od kompa em me prpa uhvatila.....

Neposredna veza do poruke: 16910
22.6.2011 14:14:41   
Bebica11
joj zeneeee jeste osjetljiveuser posted image

gdje mi je palachinken da mi odgovori da jesu pokreti bebeuser posted image ona zna sta treba reciuser posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 16911
22.6.2011 14:15:38   
babilon
IZVORNA PORUKA: Sensia

ma cijeli dan pripremam neku prezentaciju za sastanak, em mi muka od kompa em me prpa uhvatila.....

Ima li jos ko osim mene da radi do 17h a ne do 16h user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16912
22.6.2011 14:16:59   
Sensia

gdje mi je palachinken da mi odgovori da jesu pokreti bebeuser posted image ona zna sta treba reciuser posted image

Ama normlano da su pokreti bebice, vjeruj mi velika je rezliak između crijeva i lupkanja bebinog. ne mogu crijeva lupiti jednom sa strane, pa drugi put opet sa druge strane...

Ako razumijes sta sam htjela reci jer ni sama sebe ne razumijemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 16913
22.6.2011 14:20:43   
Sensia
IZVORNA PORUKA: babilon

Ima li jos ko osim mene da radi do 17h a ne do 16h user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ne pitas kad si dosla na posao? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam prije 8 na poslu, jest da mi pauza ulazi u radno vrijeme user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 16914
22.6.2011 14:21:02   
Selma.A.M
Ola žene evo i mene .......

Sanela,hvala što pitaš za mene user posted image  nešto nemam volje da se javljam,pripremam se na samoću user posted image ......Baš mi je drago da je Asja bolje user posted image  i da nema ture user posted image ........

Juče sam pravila sok od višanja i marmeladu od višanja,crkal sam dok smo brali (ja sam samo pomalo ) pa dok sam vadila košpice ,pa dok smo kuhali,valjalo je miješati ali više je muž nego je..Sad sam ga jela i nije mi žao što sam se umorila jučer,kako je ukusan..........

Bila sam na pregledu privatno (malo zbog sebe) bebica je ok,samo je posteljica II/III  user posted image pa mi je rekla da se mlao pripazim,bez keksa i ostali gluposti user posted image ......

Dijamant sretan rođkas user posted image user posted image

(odgovor članu Ivanaiva1)
Neposredna veza do poruke: 16915
22.6.2011 14:24:12   
babilon

IZVORNA PORUKA: babilon

A ne pitas kad si dosla na posao? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam prije 8 na poslu, jest da mi pauza ulazi u radno vrijeme user posted image

nista ne pitam :)))))

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16916
22.6.2011 14:24:44   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ola žene evo i mene .......

Sanela,hvala što pitaš za mene user posted image  nešto nemam volje da se javljam,pripremam se na samoću user posted image ......Baš mi je drago da je Asja bolje user posted image  i da nema ture user posted image ........

Juče sam pravila sok od višanja i marmeladu od višanja,crkal sam dok smo brali (ja sam samo pomalo ) pa dok sam vadila košpice ,pa dok smo kuhali,valjalo je miješati ali više je muž nego je..Sad sam ga jela i nije mi žao što sam se umorila jučer,kako je ukusan..........

Bila sam na pregledu privatno (malo zbog sebe) bebica je ok,samo je posteljica II/III  user posted image pa mi je rekla da se mlao pripazim,bez keksa i ostali gluposti user posted image ......

Dijamant sretan rođkas user posted image user posted image

hej Selma bas se pitam gdje si ti i kako si.....
mmmmmmm kod tebe se uvijek dobro jelo user posted image  svaka ti je zlatna a meni zazubce rastu user posted image

Ma jos malo se pricuvaj i bice bebi ako Bog da, sad sve cetri u zrak i lagano

nadam se da te prosla ona nahlada

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 16917
22.6.2011 14:26:32   
Sensia
Babilon mi kad odbrojavamo ti samo dodaj sahatak na to nase user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16918
22.6.2011 14:29:17   
Bebica11

Ama normlano da su pokreti bebice, vjeruj mi velika je rezliak između crijeva i lupkanja bebinog. ne mogu crijeva lupiti jednom sa strane, pa drugi put opet sa druge strane...

Ako razumijes sta sam htjela reci jer ni sama sebe ne razumijemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa i ja kontam da bi to moglo biti-to s obzirom da mi je bebac napredniji za 1 sedmicu hB po ultrazvuku inace al posto je prvi nisam nikad imala iskustva s tim pa pitamuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16919
22.6.2011 14:31:25   
babilon

Babilon mi kad odbrojavamo ti samo dodaj sahatak na to nase user posted image user posted image user posted image user posted image

Dodajem kako ne dodajem, a onda vi razgulite kuci a ja ostanem ;)))))

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16920
22.6.2011 14:35:31   
Selma.A.M
Sensia mila hvala puno na pohvalama user posted image ..

A sad nešto čitam oko posteljice ovo II / III to ustvari znači starost posteljice (brzina starosti) eh sad zbog čega pojma nemam user posted image  budem se pazila u svakom slučaju.......

A kak' sam happy sad na FB-u kad ono moja priča objavljena "Prvi dan sa bebom"  odmah sam je objavila na svom profilu,pa me društvo malo zeza sa porukicama,kažu da sam im popravila dan i baš mi je drago zbog toga user posted image user posted image user posted image  Jest me malo sramota user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 16921
22.6.2011 14:42:23   
Sonja

pa i ja kontam da bi to moglo biti-to s obzirom da mi je bebac napredniji za 1 sedmicu hB po ultrazvuku inace al posto je prvi nisam nikad imala iskustva s tim pa pitamuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
naravno da je bebara...i ja je redovno osjetimuser posted image user posted image
meni je bas skroz drugaciji osjecaj crijeva i bebe tako da ne mogu to nikako pomijesatiuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 16922
22.6.2011 14:42:53   
Bebica11
evo opet osjetim nesto, 3-4 puta kao balonciciuser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 16923
22.6.2011 14:44:06   
palachinken

evo opet osjetim nesto, 3-4 puta kao balonciciuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 16924
22.6.2011 14:45:01   
palachinken
Selma, postade ti popularna, eto te na naslovnoj hehehee

Neposredna veza do poruke: 16925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  675 676 [677] 678 679   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  675 676 [677] 678 679   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *