Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.6.2011 13:25:36
m.i.n.a.
Gerberko....mucnine mogu da se ne pojave ili da traju citavu trudnocu..ili da budu jutarnje ili citav dan...rekla sam ti da su se meni pojavljivale svako drugi treci dan i po citav dan..pa nekad zareda...jois malo pa ces kukati da hoce prestati,vidjeces...inace u toku trudnoce bice svakakvih nalaza,bakterija..al za sve ima lijeka,vidjeces...samo se smiri jer najgore je ako si uznemirena...
I mozda cu sad biti gruba ali kad sam ja bila trudna i u nasoj skupini trudnica je bila zena koja se javila uplakana jer se srce nije cula a vec je bila u sedmicama da treba,doktori rekli nema nista od toga ali ond anije odustajala..i za desmicu srce kuca,beba super...djecak sad ima cetiri mjeseca a vjeruj da je citavu trudnocu brinula za nesto...ako te vec strah toliko,otidji privatno kod drugog doktora na uz..ne vrijedi se sekirat u tako lijepo stanju:))
< Poruku je uredio m.i.n.a. -- 22.6.2011 13:29:10 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.6.2011 13:27:43
gerberka
jelena, puno sreće!! mislim na vas!!!
hanice draga, hvala ti puno i svima vam hvala velika, sad sam puno bolja
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.6.2011 13:28:51
gerberka
m.i.n.a upravu si..hvala mila
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.6.2011 14:02:50
Bebica11
IZVORNA PORUKA: gerberka
jelena, puno sreće!! mislim na vas!!!
hanice draga, hvala ti puno i svima vam hvala velika, sad sam puno bolja
ja sam imala JEDNAKO kao ti...par dana traje(i to u ranim sedmicama, ima i moje pitanje na ovoj temi samo sigurno stotinu stranica ispred ) pa prestane pa opet.
sjecam se da mi je animagical odgovorila...eto koliko sam se sekirala cak znam i ko mi je odg
sjecam se da je i DIJAMANT se prije mene zalila na nagli prekid mucnina...njoj skroz od 9 . sedmice
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.6.2011 14:10:23
babilon
IZVORNA PORUKA: Bebica11
cure , da pitam vas ovdje .. molim one koje su imale mucnine da mi odgovore..da li su one redovne do neke sedmice ili su različitog intenziteta?? do jucer sam povracala po 2 - 3 puta, a od jutros nista..fino jela..citala sam negdje kad naglo prestanu da se treba zabrinuti Brinem li se bez potrebe?
vidim da mi niko nije odgovorio..i hvala vam dobila sam odgovor u čekaonici
gerbo, nije mene bilo online, ja bih ti odg
i ja sam se tako sekirala, bude mi par dana pa prestane pa pocne...al to je sve ok
hvala ti mnogo srtce si pravo!!
ja ne bih imala srca ne odgovoriti nekome ko je u strahu, a na odg cu potrositi par sekundi na tipkanje. Ali, nismo svi isti.
hvala ti puno, čekat cu, nadat cu se da će opet biti muka
ljubac veliki
Mogla si se onda i meni koMforno zahvaliti ;)))))))))))))
Zene jeste li vi gotov zaspati ili je do mene??? jos 3h i kuci, aaaaaaaaaaaaa ;D
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.6.2011 14:12:01
Sensia
IZVORNA PORUKA: palachinken
Gdje su ove moje radne sapatnice....žene, još 2 sata
Evo jedne, glOva me nesto zaboli pa otisla da srknem kaficu..... ma cijeli dan pripremam neku prezentaciju za sastanak, em mi muka od kompa em me prpa uhvatila.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.6.2011 14:15:38
babilon
IZVORNA PORUKA: Sensia
Evo jedne, glOva me nesto zaboli pa otisla da srknem kaficu..... ma cijeli dan pripremam neku prezentaciju za sastanak, em mi muka od kompa em me prpa uhvatila.....
Ima li jos ko osim mene da radi do 17h a ne do 16h
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.6.2011 14:16:59
Sensia
joj zeneeee jeste osjetljive
gdje mi je palachinken da mi odgovori da jesu pokreti bebe ona zna sta treba reci
Ama normlano da su pokreti bebice, vjeruj mi velika je rezliak između crijeva i lupkanja bebinog. ne mogu crijeva lupiti jednom sa strane, pa drugi put opet sa druge strane...
Ako razumijes sta sam htjela reci jer ni sama sebe ne razumijem
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.6.2011 14:20:43
Sensia
IZVORNA PORUKA: babilon
A ne pitas kad si dosla na posao? ja sam prije 8 na poslu, jest da mi pauza ulazi u radno vrijeme
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.6.2011 14:21:02
Selma.A.M
Ola žene evo i mene .......
Sanela,hvala što pitaš za mene nešto nemam volje da se javljam,pripremam se na samoću ......Baš mi je drago da je Asja bolje i da nema ture ........
Juče sam pravila sok od višanja i marmeladu od višanja,crkal sam dok smo brali (ja sam samo pomalo ) pa dok sam vadila košpice ,pa dok smo kuhali,valjalo je miješati ali više je muž nego je..Sad sam ga jela i nije mi žao što sam se umorila jučer,kako je ukusan..........
Bila sam na pregledu privatno (malo zbog sebe) bebica je ok,samo je posteljica II/III pa mi je rekla da se mlao pripazim,bez keksa i ostali gluposti ......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.6.2011 14:24:12
babilon
IZVORNA PORUKA: babilon
A ne pitas kad si dosla na posao? ja sam prije 8 na poslu, jest da mi pauza ulazi u radno vrijeme
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.6.2011 14:24:44
Sensia
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Ola žene evo i mene .......
Sanela,hvala što pitaš za mene nešto nemam volje da se javljam,pripremam se na samoću ......Baš mi je drago da je Asja bolje i da nema ture ........
Juče sam pravila sok od višanja i marmeladu od višanja,crkal sam dok smo brali (ja sam samo pomalo ) pa dok sam vadila košpice ,pa dok smo kuhali,valjalo je miješati ali više je muž nego je..Sad sam ga jela i nije mi žao što sam se umorila jučer,kako je ukusan..........
Bila sam na pregledu privatno (malo zbog sebe) bebica je ok,samo je posteljica II/III pa mi je rekla da se mlao pripazim,bez keksa i ostali gluposti ......
Dijamant sretan rođkas
hej Selma bas se pitam gdje si ti i kako si..... mmmmmmm kod tebe se uvijek dobro jelo svaka ti je zlatna a meni zazubce rastu
Ma jos malo se pricuvaj i bice bebi ako Bog da, sad sve cetri u zrak i lagano
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.6.2011 14:29:17
Bebica11
gdje mi je palachinken da mi odgovori da jesu pokreti bebe ona zna sta treba reci
Ama normlano da su pokreti bebice, vjeruj mi velika je rezliak između crijeva i lupkanja bebinog. ne mogu crijeva lupiti jednom sa strane, pa drugi put opet sa druge strane...
pa i ja kontam da bi to moglo biti-to s obzirom da mi je bebac napredniji za 1 sedmicu hB po ultrazvuku inace al posto je prvi nisam nikad imala iskustva s tim pa pitam
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.6.2011 14:35:31
Selma.A.M
Sensia mila hvala puno na pohvalama ..
A sad nešto čitam oko posteljice ovo II / III to ustvari znači starost posteljice (brzina starosti) eh sad zbog čega pojma nemam budem se pazila u svakom slučaju.......
A kak' sam happy sad na FB-u kad ono moja priča objavljena "Prvi dan sa bebom" odmah sam je objavila na svom profilu,pa me društvo malo zeza sa porukicama,kažu da sam im popravila dan i baš mi je drago zbog toga Jest me malo sramota
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.6.2011 14:42:23
Sonja
pa i ja kontam da bi to moglo biti-to s obzirom da mi je bebac napredniji za 1 sedmicu hB po ultrazvuku inace al posto je prvi nisam nikad imala iskustva s tim pa pitam
naravno da je bebara...i ja je redovno osjetim meni je bas skroz drugaciji osjecaj crijeva i bebe tako da ne mogu to nikako pomijesati