|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  704 705 [706] 707 708   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
27.6.2011 23:14:50   
Hannica
Ne pijem.Do sada sam pila samo heferol i pregnacare a sad moram i ovaj antibiotik i brusnicu zbog upale. Sad sam bas u dilemi.Ona brusnica u filter vrecicama i nije neka brusnica,mislim da zadrzi bas mali postotak brusnice.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 17626
27.6.2011 23:14:58   
idacha
gdje steeeeeeeeee...

kakvo nam je stanje sa trecom smjenom?!?!?! haman nigdje nikoga :(
uh, ja evo da se javim pred sutrasnji D-day user posted image
sutra vam se aBd javljam sa svojim bebijem u narucju..inshallah...
danas citav dan kontrakcije imam... ko da su se bebi i dr dogovorili :) bas kazem mami, imam osjecaj da kihnem samo da bi izletio ko cep.. nadam se da ce tako i biti...
evo, tek sada hocu da idem da se puparim i pripremam za sutra... nesto imam osjecaj da ce ovo biti duga noc :) jos plus napravila sebi sada jednu nesicu, pa orilo gorilo... :)

sta ima kod vas?

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 17627
27.6.2011 23:17:32   
Hannica
Sretno draga.user posted image aBd da sve prodje dobro.saljemo vam punooo user posted image user posted image user posted image .

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 17628
27.6.2011 23:18:09   
Anoniman
Idachaaaaaaaaaaaaaa draga ima li treme? je li ti dragi dosao? Joj dusice da sve prodje kako treba i da sto brze i bezbolnije prodje. Htjela sam te zvati, ali reko da ti ja jos ne smetam user posted image

Bebice nisam ti ja govorila, ja se nisam mazala, mislim da je palachinken, ali nisam sigurna.

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 17629
27.6.2011 23:19:25   
idacha
hvalaaaaaaaaaaaa, mila moja...
evo, bas sada citam vase novostiuser posted image user posted image user posted image user posted image
super da je sve ok.... naravno, da i ostane do kraja akoBogda...
super i za odmor, nadam se da cete se lijepo odmoriti i nauzivati..
kako je H?
Jel proslo sto se udaila?
citala sam neki dan i bas mi je zao bilo... nadam se da je sada sve ok...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 17630
27.6.2011 23:21:53   
idacha
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Idachaaaaaaaaaaaaaa draga ima li treme? je li ti dragi dosao? Joj dusice da sve prodje kako treba i da sto brze i bezbolnije prodje. Htjela sam te zvati, ali reko da ti ja jos ne smetam user posted image

Bebice nisam ti ja govorila, ja se nisam mazala, mislim da je palachinken, ali nisam sigurna.

heeeeeeeeeeeeeeeej, kako su moje cure????
tremeeeeeeee.... pa i ima i nema, ne znam ni sama... malo me uhvati strah, pa uzbudjenje, pa sve tako na smjenu.. kad me uhvate kontrakcije i kad pogledam svoje noge, ne mogu da docekam da svane...
ali opet vjeruj da mi je najgore sto imija ostavljam., pa dan, dan...
sta ima kod vas, kako ste vi? kako ancica, bebi?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17631
27.6.2011 23:22:07   
Hannica

Bebice i ja mislim da je palachinken spominjala bademovo ulje kupljeno u DM-u na snizenju.user posted image Ja preporucujem HIPP puter,bas je dobar.Ne znam koliko je ucinkovit kad su strije u pitanju ali koza bude bas lijepai njezna  poslije nanosenja (sve do slijedeceg puta) user posted image ,a lijepo i mirisisi.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17632
27.6.2011 23:25:16   
idacha
joj, ja u prvoj trudnoci nijedne jedine strije nisam dobila... mazala se sa onim baby love uljem, a poslije sa hipp uljem za trudnice...
sada isto sve, isto mazanje pa sam i pored toga dobila 3-4 groooooooooooozne strije po duzini cijelog stomakauser posted image user posted image user posted image
jeste da mi je i stomak buknuo bukvalno poljednjih 15ak dana, ali se nisam nadala ovim strijama nikako...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 17633
27.6.2011 23:25:34   
Hannica
IZVORNA PORUKA: idacha

hvalaaaaaaaaaaaa, mila moja...
evo, bas sada citam vase novostiuser posted image user posted image user posted image user posted image
super da je sve ok.... naravno, da i ostane do kraja akoBogda...
super i za odmor, nadam se da cete se lijepo odmoriti i nauzivati..
kako je H?
Jel proslo sto se udaila?
citala sam neki dan i bas mi je zao bilo... nadam se da je sada sve ok...

Danas je isla na prvijanje,danas je tek 4 dan od incidenta,nisu joj jos ni konce poskidali.Nadamo se da ce biti ok.Ali kad skontam kako se udarila blizu okai da je moglo biti gore...uh,ma ovo je nista.
a sto se odmora tice,to tek za 20-ak dana,cekamo Hanin pasos.

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 17634
27.6.2011 23:26:33   
Anoniman
Idacha saljem ti pp.
Ja se mazem samo garnier mlijekom za tijelo za suhu kozu jer njega uvijek koristim, kupila sam i dm-ovo ulje i Hipp ulje za trudnice, jednom se namazala i eno stoji, nemam navike nikako.

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 17635
27.6.2011 23:27:04   
Hannica
IZVORNA PORUKA: idacha

joj, ja u prvoj trudnoci nijedne jedine strije nisam dobila... mazala se sa onim baby love uljem, a poslije sa hipp uljem za trudnice...
sada isto sve, isto mazanje pa sam i pored toga dobila 3-4 groooooooooooozne strije po duzini cijelog stomakauser posted image user posted image user posted image
jeste da mi je i stomak buknuo bukvalno poljednjih 15ak dana, ali se nisam nadala ovim strijama nikako...

Ma nije to tako strasno,izblijedit ce,nece se ni primjetiti.

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 17636
27.6.2011 23:27:06   
idacha
dusa lijepa... hajde, dobro je opet kako je moglo biti.. uh, stresem se odmah...
ma, nema se sta, djeca su djeca, sekunde su u pitanju kad se hoce belaj...ali, opet...dobro je, hB...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 17637
27.6.2011 23:30:42   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Hannica

Bebice i ja mislim da je palachinken spominjala bademovo ulje kupljeno u DM-u na snizenju.user posted image Ja preporucujem HIPP puter,bas je dobar.Ne znam koliko je ucinkovit kad su strije u pitanju ali koza bude bas lijepai njezna  poslije nanosenja (sve do slijedeceg puta) user posted image ,a lijepo i mirisisi.user posted image

ma Hannice zurila sam kuci zbog mm, ima nekog posla od kuce, k'o informaticar pa evo patim pored njega, on jedan laptop a ja drugiuser posted image , a i kad mi je rekla DA MORAM LEZATI samo sam svratila do dvije apoteke...jedna nije imala nista za mazanje za trudnice a druga je imala nesto za strije s mentomuser posted image i meni naumpade bademovo ulje da je neko spominjao i uzmem bademovo...sto je sigurno, sigurno je...prirodno je i nema hemikalija a CICE mi natekle pravo...ispucale malo ispod bradavicauser posted image , pa evo mazem cice i tibu, malo i noge...malo sam se razveselila a bila sam praaavo down

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 17638
27.6.2011 23:33:23   
idacha
jelena user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 17639
27.6.2011 23:34:22   
Bebica11
idacha sretno sutra, da i mi aBd brzo docekamo taj danuser posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 17640
27.6.2011 23:37:03   
idacha
hvala, bebice...
evo, sada sam bas citala i tvoj post.. bas mi je zao zbog kontrakcija, ali ne sikiraj se, sve ce to aBd biti ok... slusaj doktora i miruj, i docekaces i brze nego sto mislis.. :)
ja prosto ne mogu da vjerujem da sam ovdje gdje jesam hB... :)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 17641
27.6.2011 23:37:13   
Anoniman
Idacha ja ocekujem sms, da trazim ovdje po rr mustuluk user posted image . Joj draga sa jedne strane zavidim ti, sutra ces aBd drzati malenog ljepotana u narucju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hannice super za pregleduser posted image , a sve hocu da napisem da mi je zao malene i da zelimo brzo ozdravljenje, uh sva sam se najezila kad sam citala...jos ova moja malena pocela da se penje gdje stigne pa samo trcim za njom i strahujem.

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 17642
27.6.2011 23:37:56   
idacha
odoh da se okupam na brzakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
meni ovo ko vic dodje... da bilo sta odradim na brzakauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 17643
27.6.2011 23:39:10   
idacha
jelena, da se druge zenice ne ljute, ali naravno da tebi prvoj sms ide.... od pocetka do kraja :)

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 17644
27.6.2011 23:40:26   
Anoniman
Ima da se ne odvajam od telefona user posted image , joj vjeruj mi sve u meni nesto titra kao da mi se sestra poradja, ma kao da se ja poradjamuser posted image , draga od srca puno sreceuser posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 17645
27.6.2011 23:58:03   
enči80
Idacha sretno,sve da bude hajirliuser posted image

Bebiceuser posted image a dobro ti je to bademovo ulje a ovaj od hippa maslac za tijelo je super,baš je koža mehka od njega.

Hannice drago mi je za bebu A i bebu Buser posted image user posted image (ja ih zovem desna i lijeva) a za čaj od brusnice ja ti kupim onu brusnicu po kg,operem npr.šaku na termosku od 0.75l,stavim brusnicu u termosku i prelijem vrelom vodom.Ostavim nkih 2 sata da odstoji i pijem poslije a brusnice pojedem.Ako ti ne zaboji dobro ,stavi malo više brusnice jer su po kvaliteti različite,pa nikad n znam kakva je dok ne probam.

Večeras sam bila malo u kupovini i dobila sam takve kontrakcija u leđa i donji dio stomaka da sam mislila da ću se poroditi na sred Interexa.Došla jedva kući ,malo se smirila i popustilo me hB ali me pravo zabrinulouser posted image .

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17646
28.6.2011 0:01:06   
Anoniman
Enci ja ti neki dan rekoh da moze poci porod i pod serklazom, pa da pojasnimuser posted image
Kod mene je sveki sa mm imala serklaz i lezala cijelu trudnocu u bolnici i prvi dan kad je usla u deveti puste je kuci, bio petak ujutru, ona u petak vece dobila bolove, kad se uvece vratila u bolnicu dr mislio da nije ni izasla, kao pa ja sam te otpustio sta radis tu user posted image i evo ga klipan(mm) ziv i zdrav i sve ok proslouser posted image . Nego hocu sve da te pitam odakle si ti?

(odgovor članu enči80)
  Neposredna veza do poruke: 17647
28.6.2011 0:10:47   
enči80
Trenutno sam u Donjem Vakufu,a mm iz Jajcauser posted image pa tu i planiramo da selimo dok djeca malo 'odskoče'user posted image

Ma.samo da mi se izvuči iz ovoga osmoga mjeseca a ne bih se ljutila da me zadesi sudbina tvoje svekrveuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17648
28.6.2011 0:11:57   
Anoniman
Enci gdje si to onda po Interexu skitala, a?

ma draga rekla sam ja da ces ti prije meneuser posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
  Neposredna veza do poruke: 17649
28.6.2011 0:15:26   
idacha
uh, jesam brza, bravo jauser posted image user posted image user posted image user posted image jos samo ovu kosurinu da osusimuser posted image
enci, draga, hvalaaaaaa... iako mi je ovo drugi porod, opet mi sva podrska znaciuser posted image user posted image user posted image hocu sve da ti kazem da su ti i avatar i potpis extra... potpis me odusevi svaki putuser posted image user posted image user posted image uspori malko ako te hvataju kontrakcije...
jelena, user posted image user posted image user posted image ma, zaista i jeste tako...bas smo se nekako svi ovdje zblizili, pa fakat sve zajedno prozivljavamo... ma, ja samo cekam aBd da mi onu kafu popijemo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  704 705 [706] 707 708   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  704 705 [706] 707 708   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *