|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  749 750 [751] 752 753   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
14.7.2011 9:04:34   
vila_7
esmina,pa jel vam crnjak da se uputite na nepoznato pa tamo nadjete smjestaj,jer ima ih dosta koji iznajmljuju ali ne daju oglase

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 18751
14.7.2011 9:05:11   
vila_7
pika pika pa ti non stop virkas...kad nam se mislis prikljuciti? user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 18752
14.7.2011 9:15:34   
lejla80
Jutro i od mene...mislim meni je jutro a vidim nekima je davno bilo user posted image ..Ja pijem kahvu i piskaram a A gleda Bumbu i ne trepće dijete...

Medi leti zubaru što prije to bolje, prijećeš se muka riješit..

HAHA ti zorom se igraš..joj ja ne mogu na oči tad da gledam..sreća pa je i A haman na mene po tom pitanju pa voli odspavat...

Helena jesil spakovala kofere i koliko dugo te neće bituser posted image

Jelenauser posted image user posted image pojela bi je

Esmina nađel šta? Ja sam danima tako rovila po internetu, oči memoje zabolile al na kraju sam skontala odoh lično da nađem

Cickolini pošalji i nama malo te kiše..joj kako bi mi godila uhhh...izašla bi ispred kuće i hodala po njoj da pokisnem..taman da mi komšinica ima šta radituser posted image A što se tiče friza već sam pisala da sam A ošišala naćelavo neki danjer mi se njegov friz nije sviđao

2011.
2016.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 18753
14.7.2011 9:20:34   
Super Beba
samo da mahnem za dobro jutro...ne mogu kucati, mali u krilu, pa lupa po kompjuteru k'o mahnit...današnjoj djeci samo tehnika interesantna :) te daljinski, te mob, te laptop..odoh kafu spravit, pa eto me :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 18754
14.7.2011 9:24:59   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: helena_7

esmina,pa jel vam crnjak da se uputite na nepoznato pa tamo nadjete smjestaj,jer ima ih dosta koji iznajmljuju ali ne daju oglase

Ma imamo jos mjesec do polaska valjda cemo sta pronaci do tada user posted image
A nije meni crnjak krtenuti onako nego ti je noj MM panika ziva kao sa djecom gdje cemo tako,a kad smo bili u vezi nema gdje nismo spavali i kakav smjestaj user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 18755
14.7.2011 10:29:25   
vila_7
lejla nema me do subote ali vama se mogu javiti tek u ponedjeljak 25.na poslu! Ma znam da cete plakati za mnom al sta bi covjek! user posted image   Nego nemojte nista zanimljivo pricati dok se ja ne vratim! user posted image

super beba.....i moja obozava tipkovnicu, i kod roditelja ima jedna sto je ne koriste i dam joj ,al đaba njoj zanimljiva ona na kojoj mi tipkamo! user posted image

Esmina
...hajde sta bi kad se brine,mislim sto jest jest bolje je kad si siguran u smjestaj al ako ne nadjete,krenite,morate negdje naci-bar pecinicu kakvu! user posted image A gledala sam ti slike-bebac presladak , al cerkica ti je prelijepa-prava cura!

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 18756
14.7.2011 10:35:07   
Anoniman
Helena povedi i mene na moreee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj drage moje ja sam isto kao da me neko vrelom vodom polio, nocas do pola tri montirali Aninu sobu i nismo ni do pola stigli, cura se budila svako pola sata, i jutros kad je kao pjevac zakukurikala malo prije sest doslo mi da skocim kroz prozor user posted image . Meni pritisak opet skroz nizak pa sam kao zombi.

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 18757
   [Obrisana poruka]
14.7.2011 10:44:40   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18758
14.7.2011 10:54:12   
HAHA
Lejla80,da znaš da bih i ja da počne padati izašla da mi malo ove vene rashladi.Iman samo vi ćeifite kad volite,dok možete,moći ćete i kad budeš radila zato se nađe vremena,ali eto.Nego,znate li imali šta da se smije uzeti za bolove kad se doji,osim paracetamola,menstruacija me slomi,ne pamtim otkad ovako nije bilo?

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 18759
14.7.2011 10:57:58   
Anoniman
Meni su rekli panadol extra da smije, mada je i on na bazi paracetamola, ali ej dosta laksi i analgin. Baru su meni tako rekli posle poroda da mogu za ranu za bolove da pijem kad sam izlazila iz bolnice, a tad sam dojila...tj uspostavljala laktaciju.

(odgovor članu HAHA)
  Neposredna veza do poruke: 18760
14.7.2011 10:59:29   
vila_7
HAHA ja uzmem LEKADOL al i on je po sastavu maltene samo paracetamol,i mislila sma da mi ne moze uminuti bol,al vjeruj brze me prestane boljeti nego nekad prije kad sam tablete za bolove pila

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 18761
14.7.2011 11:04:41   
HAHA
Ma,jutros uzela parac.ništa mi nije olakšao.Prije prvog porođaja sam uvijek imala bolne menstruacije,a evo ovo vruće,a imala sam velikih stresova u zadnje vrijeme,pa mislim da je zbog togauser posted image .

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 18762
14.7.2011 11:17:01   
vila_7
HAHA ne znam onda stvarno sta bi jos smjela-ja sam prije koristila KETONAL čepiće, pa sam se naoruzala i poslije poroda s njima ako Paracetamol ne upali. Oni kao mogu a pogotovo u obliku cepica (i inace su cepici zdraviji jer ne ostecuju probavni trakt) - tako je meni rodica farmaceut rekla jer sam puno kafetina trosila pa mi preporucila ove cepice.

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 18763
14.7.2011 11:18:06   
ladyblue RR
HAHA, popij Analgin. smiješ ga piti a puno je jači od Paracetamola.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 18764
14.7.2011 11:20:12   
ladyblue RR
mi smo opet jutros izašle iz kuće prije 8h. svašta nešto obavile, popile par kafa i došle kući prije pola sata. ja sam crkla načisto od ove vrućine. N zaspala, jedva je do kuće dobacila.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 18765
14.7.2011 11:21:17   
HAHA
Ja sam koristila voltaren čepiće,a nerijetko sam na injekcijama završavala,valjda neće biti tako.Probaću malo čaja i pozitivne energije,možda prođe.Hvala vam user posted image .

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 18766
14.7.2011 11:22:43   
HAHA
IZVORNA PORUKA: ladyblue

Ma vala što kažeš,a mogu malo i pauzirati sa dojenjem do večeras,sad je dojio i zaspao.

Neposredna veza do poruke: 18767
14.7.2011 11:31:20   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: HAHA

Ma vala što kažeš,a mogu malo i pauzirati sa dojenjem do večeras,sad je dojio i zaspao.

ne moraš pauzirati. ja sam ga pila kada mi je nakon poroda pukao šav, po preporucu ginekologa. i rekli su mi da smijem piti Analgin i dojiti.

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 18768
14.7.2011 11:36:33   
Medi_87
Eh kako se dobro osjećam, popravljen zubicuser posted image
Salki sretan zubićuser posted image
nama dolazi nensi i tetka vecears furamo u setnju s mojom drugaricom koju nisam vidjela godinama i bas se radujemuser posted image

Neposredna veza do poruke: 18769
14.7.2011 11:37:39   
HAHA

IZVORNA PORUKA: HAHA

ne moraš pauzirati. ja sam ga pila kada mi je nakon poroda pukao šav, po preporucu ginekologa. i rekli su mi da smijem piti Analgin i dojiti.
I mama kaže da je poslije carskog i velikih glavobolja pila isto Analgin u bolnici joj davali.

Neposredna veza do poruke: 18770
14.7.2011 11:43:12   
m.i.n.a.
Jutroooo...

Helena uzivaj na moru..da znas da ces falit i to bez user posted image

Da vas sad priupitam...jeste li i ako jeste kad poceli ozbiljno razgovarat sa bebama u smislu kad nesto pretjera da se ljutnete,kad primjecuju da grijese...mene je A maloprije tako naljutio i ja sam se uozbiljila,to je bio prvi put da mu ne pjevam al valjda dijete poslije svih dogadjaja sad misli ters provoditi,pa nece iz ruku al nema veze,nosacu ga..maloprije me zeza sa hranom,tacno vidim na njemu huju...a tu huju mu moram izbacit jer mi nema nista gore od djece koja prosipaju huju,a odmah mi je sa tim i hinjavost i ostalo...

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 18771
14.7.2011 11:43:23   
sunce27
Evo i nas mi bile na vakcini, do sada je sve ok, bebi je pravo vesela i glasa nije pustila dok su joj je davali a ja sam plakala kao i uvijek. Sada imamo 7.350 kg i dugi smo 64.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 18772
14.7.2011 11:45:41   
m.i.n.a.
I da,jutros sam premrla..bila u w i cujem ga kenka al kontam sto je sam jer u zadnje vrijeme ne voli sam biti al ja izadjem i vidim navuko deku sebi preko glave citave..trza i rukama i nogama a kadf sam ga otkrila sav crven...uhhhhhh..sad spava sve sam sklonila,nisam ga ni pkrila i nisam ovaj bebifon al malo malo udem vidjet

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 18773
   [Obrisana poruka]
14.7.2011 12:03:58   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu m.i.n.a.)
  Neposredna veza do poruke: 18774
14.7.2011 12:21:07   
ladyblue RR
i ja pokušavam sa tim NE. promijenim i boju glasa i uozbiljim se ali ne pali....ona me gleda i smije seuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 18775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  749 750 [751] 752 753   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  749 750 [751] 752 753   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Stomatolog
gvendolina

Molim preporuku za slomatologa u DZ Omer maslic.Da li ste isli kod nekoga i koji je po vama najbolji?Posto nema dovoljno opcija za odgovore ovdje cu jos dodati i :dr.Maja Torlakovic i dr.Mirjana Radosavljevic

dr.Ida Mulić (52%)

dr.Vedad Kulenović (18%)

dr.Adisa Peštek (11%)

dr.Rusmira Fazlić (7%)

dr.Melina Dautović (1%)

dr.Zadra Skorupan (11%)

Broj svih glasova: 138

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *