Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
A žena,odem malo s foruma a vi ispišete svašta trebali bi napraviti kakvu dežuru,pa da svaki dan dežurna u kratkim tezama iznese dnevna dešavanja .Soraji,sretan rođendančić ,a mama biće to uredu aBd.Sweet,drago mi je da je krenulo na bolje,još malo će to biti sve dobro aBd.Ašoni,dobro došla.
rose..ma bas tako i ja svoju odvela iako sam i sama znala da je samo peenski osip,ali kkao nije prolazio da mi daju nesto...i eto jesu dali ono sto ne volim,al za 3 dana proslo i nikad se nije vratilo vise! i da...sretan rodjendanko !!!!!
ovo su dvije bubuljica...jedna ispod druge...jedna veca koja ispod pod prstom osjetim...ima kuglicu i druga manja koja se sad i zacrvenila jer joj je vrk probio a ja pokusavala da ocistim elem ujutro idemo kao na bocu ali ovo cu prvo da provjerim...a i nema nase dr. radi drugu smjenu
e da znaš, daju vakcije samo do 9:30 pa poranite
cisto sumnjam da ce nam je dati ali eto, poranit cemo...vec su mi rekli na tel da u 8 budemo tamo
a što misliš da joj neće dati vakcinu?
rose..ma bas tako i ja svoju odvela iako sam i sama znala da je samo peenski osip,ali kkao nije prolazio da mi daju nesto...i eto jesu dali ono sto ne volim,al za 3 dana proslo i nikad se nije vratilo vise! i da...sretan rodjendanko !!!!!
ovo su dvije bubuljica...jedna ispod druge...jedna veca koja ispod pod prstom osjetim...ima kuglicu i druga manja koja se sad i zacrvenila jer joj je vrk probio a ja pokusavala da ocistim elem ujutro idemo kao na bocu ali ovo cu prvo da provjerim...a i nema nase dr. radi drugu smjenu
cisto sumnjam da ce nam je dati ali eto, poranit cemo...vec su mi rekli na tel da u 8 budemo tamo
a što misliš da joj neće dati vakcinu?
ma radi te velike kuglice na preponi...kao potkozna bubuljica i manje ispod kojoj se zabijelio vrh...djeluje kao manja infekcija a mislim da u tom slucaju ne daju vakcine...negdje citah da kad ima osip, vakcina se odgodi
Evo i mene padobranca , ali znam da vas uvijek mogu pitati kada mi treba pomoć ! Moja A ima 3 mjeseca i nedojim je već je hranim Hipp-om, zanima me koliko joj mogu davati vode da pijejer je pravi vodopija, da li da joj dajem prije ili poslije flašice mlijeka?? Od kada ste vi uvodile sokiće npr. frutek jabuka...
neda - daji samo vode, nema potrebe za sokicima...voda je zdravija, pa eto :) i da, ašoni - dobrodošla :) jelena - jeste li se odlučili za ime? Koje ste na kraju izabrali? esmina - a gdje ste planirali ići? lady - ti žena za sve :) puna informacija hehe rose - ma sutra ćeš biti mirna, samo ne barkći više :) koje su šanse da je kakva potkožna? Ma najbolje je ne vijećati, dr. će to najbolje znati šta je..haj samo da bude bubuljica...
Mi sutra narucene u 10:20 na vakcinu joj joj a ja najradije ne bih da je primi
Mi samo da prijavimo sisanje, moja cupka se osisala . Tetka od mm koja je frizerka je izvela u parkic i osisala, tako da ni glasa nije pustila, vec samo trcala, a mi za njom sa makazama i cesljom...uglavnom dobro je prodlo s obzirom da cim joj se primakne glavi jer ima traume od usiju odmah vristi.
Mi samo da prijavimo sisanje, moja cupka se osisala . Tetka od mm koja je frizerka je izvela u parkic i osisala, tako da ni glasa nije pustila, vec samo trcala, a mi za njom sa makazama i cesljom...uglavnom dobro je prodlo s obzirom da cim joj se primakne glavi jer ima traume od usiju odmah vristi.
otišle one kovrđe slatke?
povracanje
neznam dal ste citale temu,anel mi juce povraco,dnas je dobro nije povraco pomalo jede ne puno veseo je...Dal da pakujem danas stvari za put,ili ipak da odgodimo..molim vas za pomoc....Nisam pametna sta da radim:(