|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  823 824 [825] 826 827   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
19.7.2011 15:39:30   
Bebica11
Ti Selma haman imas veci izbor smajlija nego miuser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 20601
19.7.2011 15:45:57   
palachinken
Selma, taj smajli čak i liči na mene user posted image Joj crko mi internet zadnjh 2h, pa nisma mogla izvještavati. Elem, od 14h su mi kontrakcije na cca 10minuta, traju od 30-45 sekundi, nisu više baš bezbolne, ali daju se predisati. Zadnje dvije su bile na 6-7minuta.
Muž je došao, pa ako i dalje ostanu na 10 minuta sačekat ću 17.00 i pregled kod privatnika, ako spadnu na 5min u slijedecih sat vremena, idemo u bolnicu user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20602
19.7.2011 15:48:03   
Selma.A.M
Palachineken i ti me ostavljaš user posted image user posted image user posted image  .......Ajde da bude sa srećom i da što brže prođe,mislimo na tebe user posted image  

Bebice ma neki toolbar mi muž instalirao pa na njemu ima ovih gluposti,a možeš misliti sad mi je i stralica miša  pištolj,a do jučer je bilo cigara koja se puši user posted image  ......

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 20603
19.7.2011 15:48:43   
Lejla Ka
Palačinko pročitaj pp za sreću user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 20604
19.7.2011 15:49:37   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: palachinken

Selma, taj smajli čak i liči na mene user posted image Joj crko mi internet zadnjh 2h, pa nisma mogla izvještavati. Elem, od 14h su mi kontrakcije na cca 10minuta, traju od 30-45 sekundi, nisu više baš bezbolne, ali daju se predisati. Zadnje dvije su bile na 6-7minuta.
Muž je došao, pa ako i dalje ostanu na 10 minuta sačekat ću 17.00 i pregled kod privatnika, ako spadnu na 5min u slijedecih sat vremena, idemo u bolnicu user posted image

ma to je to, gotova si ti s 2 u1 veceras, bices s bebijem aBduser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20605
19.7.2011 15:51:25   
Skvo RR
sretno mila..user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20606
19.7.2011 15:56:44   
mala86
palacinken sretno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20607
19.7.2011 15:59:39   
palachinken
Hvala svima!
Joj pojela sam pola pakovanja hurmi, koji me šećer spucao, sad bih samo skalala user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 20608
19.7.2011 16:00:04   
Sonja
palacinko abd to je to
sretno draga da sto bolje prodjes

Bebice drago mi je zbog tebe ... a ja jos pijem i buskopan i apaurin pa ne znam do kad..
juce mi je bas pritisak neki dole po dnu stomaka bio..uh bila sam se bas prepala pravo me steglo al eto danas hB nema nista ok sam.

i moram se pohvalit da beba zna bas jako udarit da se vec vidi na stomakuuser posted image user posted image i mm je osjetio bebuuser posted image

Selma jel t sad u petak ides u bolnicu na cr? ili sam pobrkala datumeuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20609
19.7.2011 16:06:05   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Sonja

Selma jel t sad u petak ides u bolnicu na cr? ili sam pobrkala datumeuser posted image

U petak u 11h su me naručili na GAK pa šta i kako dalje pojma nemam,ako mi vjeruješ......Ne znam da li će mi taj dan raditi šta ili će me ostaviti do ponedeljka,ma blage veze nemam..............A od petka sam gore i tad ću biti u 38 nedelji tj 37+3 pa sumnjam da ću dugo čekati na CR  

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 20610
19.7.2011 16:08:12   
henna ze
palačinkice sreeeetno...čuvam ti fige i navijam za vas dvoje....

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

Neposredna veza do poruke: 20611
19.7.2011 16:09:27   
animagical

sretno dragauser posted image user posted image user posted image user posted image   mogu misliti tvoje srece, stize vam bebicuser posted image user posted image user posted image user posted image bice to sve aBd superuser posted image

Neposredna veza do poruke: 20612
19.7.2011 16:11:34   
animagical
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: animagical

palacinko kad god da krene mi navijamouser posted image samo...nemojti da propustis odlazak u bolnicu kontajuci nije to josuser posted image a gdje vi nabavite te lopte za cucanje, od milion zena cujem cucala na lopti pred porod...

U prodavnicama sportske opreme, lopta za pilates.

hvalauser posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 20613
19.7.2011 16:21:18   
Anoniman
Palachinken srecnoooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... javi cim bude gotovo, nekome sms sarni jer mi smo nestrpljivi i u uscekivanju user posted image

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 20614
19.7.2011 16:26:22   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Palachinken srecnoooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... javi cim bude gotovo, nekome sms sarni jer mi smo nestrpljivi i u uscekivanju user posted image

Npr Jeleni ili Malenoj user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20615
19.7.2011 16:29:16   
DIJAMANT
Palachinken SRETNO user posted image user posted image user posted image user posted image ABd s hairom sve da bude! P.S. Blago tebiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20616
19.7.2011 16:34:25   
Selma.A.M
Jao žene ja sam tako nerovozna zbog ove Palachineken user posted image  

Trebam ići praviti ručak i kolač a sve još malo,da neću šta propustiti user posted image pa sve idem na F5 da refresh temu  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 20617
19.7.2011 16:36:06   
palachinken
Javit ću se ja, imam malenin broj, od raje s ove teme user posted image
Još uvijek smo na 10 minuta, s tim da ako nešto vanredno uradim, naglo legnem, podignem nešto i sl dobijemo i vanredno kolo lakših bolova user posted image Odoh ja uskoro kod doktora pa da vidimo sta ce on reći user posted image

Žene, nisu to strašni bolovi, samo ih treba predisati, čisto da se fokusiramo na nešto drugo, a ne na bol. Najteže se podnose u ležećem položaju, a najbolje ih je prehodati. Eto, moje skromno iskustvo user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 20618
19.7.2011 16:43:29   
DIJAMANT
user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20619
19.7.2011 16:45:15   
Anoniman
Bravo palachinken user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... kreci se sto vise mozes slobodno.... ja sam sva na iglama od nekog ushicenja porodicu se user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
  Neposredna veza do poruke: 20620
19.7.2011 16:45:34   
gerberka
ma hoce dijete da slavi sa gerbom rođendan..izaći će lagano tek iza ponoći  user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 19.7.2011 16:46:16 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 20621
19.7.2011 16:45:42   
Selma.A.M

Javit ću se ja, imam malenin broj, od raje s ove teme user posted image
Još uvijek smo na 10 minuta, s tim da ako nešto vanredno uradim, naglo legnem, podignem nešto i sl dobijemo i vanredno kolo lakših bolova user posted image Odoh ja uskoro kod doktora pa da vidimo sta ce on reći user posted image

Žene, nisu to strašni bolovi, samo ih treba predisati, čisto da se fokusiramo na nešto drugo, a ne na bol. Najteže se podnose u ležećem položaju, a najbolje ih je prehodati. Eto, moje skromno iskustvo user posted image

Brzo kapiraš,svaka čast  user posted image user posted image user posted image samo tako nastavi i nedaj da te bilo šta obeshrabri ,samo imaj na umu da je cijena svega što se desi jedan maleni zamotzuljak za cio život..........A najkasnije do sutra bi mogao biti sa tobom ,tako da samo naprijed user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20622
19.7.2011 16:45:47   
Ina86
Sretno Palacinko, da sve prodje hairli... eto ubrzo tebi tvoje bebace.. blago tebi user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 20623
19.7.2011 16:46:28   
Anoniman
Ina kako si ti, ubro ces i ti nam user posted image

(odgovor članu Ina86)
  Neposredna veza do poruke: 20624
19.7.2011 16:50:01   
Ina86
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ina kako si ti, ubro ces i ti nam user posted image

Dobro sam Jelo, drzim se, samo mi nesto ovo vrijeme usporilo pravo...
Kako si ti, jel ti vec zakazan carski user posted image user posted image user posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  823 824 [825] 826 827   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  823 824 [825] 826 827   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *