Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 15:45:57
palachinken
Selma, taj smajli čak i liči na mene Joj crko mi internet zadnjh 2h, pa nisma mogla izvještavati. Elem, od 14h su mi kontrakcije na cca 10minuta, traju od 30-45 sekundi, nisu više baš bezbolne, ali daju se predisati. Zadnje dvije su bile na 6-7minuta. Muž je došao, pa ako i dalje ostanu na 10 minuta sačekat ću 17.00 i pregled kod privatnika, ako spadnu na 5min u slijedecih sat vremena, idemo u bolnicu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 15:48:03
Selma.A.M
Palachineken i ti me ostavljaš .......Ajde da bude sa srećom i da što brže prođe,mislimo na tebe
Bebice ma neki toolbar mi muž instalirao pa na njemu ima ovih gluposti,a možeš misliti sad mi je i stralica miša pištolj,a do jučer je bilo cigara koja se puši ......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 15:49:37
Bebica11
IZVORNA PORUKA: palachinken
Selma, taj smajli čak i liči na mene Joj crko mi internet zadnjh 2h, pa nisma mogla izvještavati. Elem, od 14h su mi kontrakcije na cca 10minuta, traju od 30-45 sekundi, nisu više baš bezbolne, ali daju se predisati. Zadnje dvije su bile na 6-7minuta. Muž je došao, pa ako i dalje ostanu na 10 minuta sačekat ću 17.00 i pregled kod privatnika, ako spadnu na 5min u slijedecih sat vremena, idemo u bolnicu
ma to je to, gotova si ti s 2 u1 veceras, bices s bebijem aBd
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 15:56:44
mala86
palacinken sretno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 16:00:04
Sonja
palacinko abd to je to sretno draga da sto bolje prodjes
Bebice drago mi je zbog tebe ... a ja jos pijem i buskopan i apaurin pa ne znam do kad.. juce mi je bas pritisak neki dole po dnu stomaka bio..uh bila sam se bas prepala pravo me steglo al eto danas hB nema nista ok sam.
i moram se pohvalit da beba zna bas jako udarit da se vec vidi na stomaku i mm je osjetio bebu
Selma jel t sad u petak ides u bolnicu na cr? ili sam pobrkala datume
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 16:06:05
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Sonja
Selma jel t sad u petak ides u bolnicu na cr? ili sam pobrkala datume
U petak u 11h su me naručili na GAK pa šta i kako dalje pojma nemam,ako mi vjeruješ......Ne znam da li će mi taj dan raditi šta ili će me ostaviti do ponedeljka,ma blage veze nemam..............A od petka sam gore i tad ću biti u 38 nedelji tj 37+3 pa sumnjam da ću dugo čekati na CR
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 16:09:27
animagical
sretno draga mogu misliti tvoje srece, stize vam bebic bice to sve aBd super
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 16:11:34
animagical
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: animagical
palacinko kad god da krene mi navijamo samo...nemojti da propustis odlazak u bolnicu kontajuci nije to jos a gdje vi nabavite te lopte za cucanje, od milion zena cujem cucala na lopti pred porod...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 16:36:06
palachinken
Javit ću se ja, imam malenin broj, od raje s ove teme Još uvijek smo na 10 minuta, s tim da ako nešto vanredno uradim, naglo legnem, podignem nešto i sl dobijemo i vanredno kolo lakših bolova Odoh ja uskoro kod doktora pa da vidimo sta ce on reći
Žene, nisu to strašni bolovi, samo ih treba predisati, čisto da se fokusiramo na nešto drugo, a ne na bol. Najteže se podnose u ležećem položaju, a najbolje ih je prehodati. Eto, moje skromno iskustvo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 16:45:34
gerberka
ma hoce dijete da slavi sa gerbom rođendan..izaći će lagano tek iza ponoći
< Poruku je uredio gerberka -- 19.7.2011 16:46:16 >
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 16:45:42
Selma.A.M
Javit ću se ja, imam malenin broj, od raje s ove teme Još uvijek smo na 10 minuta, s tim da ako nešto vanredno uradim, naglo legnem, podignem nešto i sl dobijemo i vanredno kolo lakših bolova Odoh ja uskoro kod doktora pa da vidimo sta ce on reći
Žene, nisu to strašni bolovi, samo ih treba predisati, čisto da se fokusiramo na nešto drugo, a ne na bol. Najteže se podnose u ležećem položaju, a najbolje ih je prehodati. Eto, moje skromno iskustvo
Brzo kapiraš,svaka čast samo tako nastavi i nedaj da te bilo šta obeshrabri ,samo imaj na umu da je cijena svega što se desi jedan maleni zamotzuljak za cio život..........A najkasnije do sutra bi mogao biti sa tobom ,tako da samo naprijed