Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo malkice da se javnem , uzas pod stresom sam samo tako, da mi je makar malo odspavati, sreca u nesreci pa mi mama nie zaspala Bog sami zna sta bi bilo, svaka pohvala za vatrogasce koji dolaze nakon milion upucenih poziva i nakon pola sata pa moglo je cijelo naselje se zapaliti uzasssssssss M izgleda muce zubici, stolica mu je proljvkasta jednicak samo bali i trpa sve zivo u usta, ne znam sta da mu radim ima li kakvog lijek aili moram kuburiti stim dok ne izniknu
Medi bas mi je zao. Kako je mama sada? Kako je psihicki to podnijela? znam da je najbitnije da je ziva i zdrava, ali jednostavno nije lako covjeku.
Juce smo sreli Nadju i Lady...dusa moja draga slatka, mirna... to dijete svakim novim vidjenjem me sve vise i vise odusevljava... ona prava ljepotica mirna
Evo malo i nas, sveki mi je otisla i sada rahat mogu da se javljam. Medi, bas mi je zao tvoje mame, ali hvala Bogu pa joj se nije nista desilo a materijalno ce se nadoknaditi. Ja se svakog vikenda nanerviram jer se neko natovario na auto moga muza, prije 2 sedmice mu ukrali ratkape a jutros mu razbili retrovizor i izvadili ono ogledalo, eto pitam se kome jos to treba. esmina kako nam je drug Salko?
Nama je bilo super na moru, Eva oboooozava vodu ...ona plače kad je vadim iz mora...i da kupali smo se u moru...ma kontam ako meni nije hladno,nije ni njoj i eto super prosli! Malo se promangupisala pa ce nas tajo istuci kad skonta kakvo mu je sad dijete . On nam nije mogao nikako doci i sljedece godine definitivno planiram samo kad on bude mogao! Kuca me docekala u vasaru a ja jos i veci napravila tako da me danas poslije posla ceka ... UH! Tutu smo zeznuli jer nikako nismo mogli potrefiti kad hoce piskiti,onda je i izgubili,..... al eto vajda se vrati na staro! U putu bila super-ja malo crkla vozeci ali volim voziti pa se i to dalo podnijeti!
i da..na moru nam je niknuo 8-mi zubić!
< Poruku je uredio helena_7 -- 25.7.2011 7:28:59 >
Dobro jutro,helena dobro došla nazad,poželjeli smo te jako .Napisala bih ti ja ukratko,ali ne mogu van sebe sam,nisam spavala dobro.Sinoć mi Hamza na hitnoj završio.Rasjekao bradu,pa mu šili,sada ga mm odveo da mu antibiotike propišu.
HAHA a joj bas mi je zao helena eeeeej mi te pozelili i neka si bas baterije napunila,tako sam ja prve Esmine dvije godine ljetovala bez MM-a,prosle godine je rasjekao ruku pa je bio na bolovanju onda smo otisli ali on se nije mogao kupati nego se samo brckao.Ove godine aBd bi trebao od 15-og na godisnji pa i mi planiramo nekih 7 dana na Jadran i nasla am u Orebicu jos danas da potvrdimo
Noc je prosla bez ture ali se svu noc bacao i plakao pa sam mu mazala Calgelom to mu je malo pomoglo,u svemu tome sam bila sama MM radio trecu
Helena dobro dosla..ma naucice Eva opet na tutu,kad je moj Arman mogao naucit sam zaspat a citan zivot se ljulja na nogama...Izvjestaj..pa znas ko je zaduzen..>))
Mene tri dana nesvjestica drma,non stop u wc pa volja na straznicu volja na usta da izadje al nista...opciju da sam trudna sam izbacila i necu da mislim na to...zato sad dan pocinjem kasikicom meda i malo voda,razmutim vitamina..pa kafa tek poslije...vikiend bi katastrofa,hem kisa hem ja ne mogu na noge stat....Arman bali vise vec [prije,pa se nadamo bar jednom zubicu al desne jednake ko uvijek..nista ne primjecujem da je zabjelilo ili nateklo...
Mene tri dana nesvjestica drma,non stop u wc pa volja na straznicu volja na usta da izadje al nista...opciju da sam trudna sam izbacila i necu da mislim na to...zato sad dan pocinjem kasikicom meda i malo voda,razmutim vitamina..pa kafa tek poslije...vikiend bi katastrofa,hem kisa hem ja ne mogu na noge stat....Arman bali vise vec [prije,pa se nadamo bar jednom zubicu al desne jednake ko uvijek..nista ne primjecujem da je zabjelilo ili nateklo...
HAHA, baš mi je žao što se Hamza tako rasjekao. mogu misliti kako si se nasekirala?! nadam se da će brzo proći i da ga neće boliti.
helena_7, dobro došla nazad! drago mi je da vam je bilo lijepo. i ja sam N kupala u moru, još je bilo pohladno kada smo mi bile. i njoj se svidjelo.
mi ustale oko 8h. mogla sam još ali se budilica naspavala. zaspala je sinoć prije 21h. evo je stjedi u hranilici i nešto melje a ja sjela da popijem kafu...
evo i nas... ovih dana se nakanila da kucu sređujem,krecim al mi kisa ne da ma hajd valjda cu uspjeti do ramazana ju srediti a ako i ne onda do Bajrama garant ja sam bas nekako nervozna,ljuta sam od jucer ne popusta me,bezze neke situacije me izbace iz takta..npr.jucer mi kod sveki otisli i moj H se unervozio nece joj,nesto kenjka ma pred spavanje bio i samo dijete hoce ad se nosa..kad ona njemu dade daljinski,telefo,mobitel od zauve da se igra ja poludilaaaaaa i onda donosi tanjir dinje i viljusku da on jede...a on sad sta god ima na stolu hoce da uzme,stavlja u usta ja se borim s tim nedam i dođes u goste i sve ti padne u vodu...i ja mm 'hajmo' kad ona;' dođete samo malo,sta ako place usutice,ti si kriva sto si ga an ruke naucila,vec razmazen,samo tebi hoce a 6 mu mjeseci itd.'a da se razumijemo zivimo 10 minuta daljine al samo mi dosla 3 puta kako sma se porodila...i ja sam vec pukla nisam mogla otrpiti i rekoh joj:'ti nama dođi i ovoliko mi cemo biti zadovoljni,a posljednji put bila u martu taj 3 put' al mi kansije bilo krivooooo sto joj ista rekoh i sad me to kopka uzasno ffuuuj a sta cu ja znam njegov ritam,kako i sta mu treba ,najraspolozeniji naravno akd ustane tek tada se bas smijeeeee igramo se,a kasniej se umori dijete i sta cu razumjem i to HB..ma jojjjjj izjadah se ja posetnooo...sorry sto mjesam ove stavri u ovoj temi al et...
helena duso zanci dobro ti bilo...eh pa nisma ni sumnjala..dobrodosla natrag i super az E sto joj godi more,voda...i moj H uzivao... HAHA aaaaa dusica draga,samo nek mu bude bolje...ih njihova aktivnost nedostizna postaje..samo nek mu bude boljeee drzimo fige mina kod nas nema jos zubica,a bukvalno sve u usta gura.. ladyblue hvala za onaj savjet dohrane,uspjevamo itekako dobro...slano je prihvatio sad..ma super havla ti..svaki dan sve bolje i bolje..i meni je lakse sad svakako,jer dijete bas ima potebe i sve ok dojimo,ubacimo i uzine i eto ga...