Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
sa gornjim jedinicama je bio samo proljev. nije bilo temperature, lijepo je jela, spavala. taj proljev je mučio 5-6 dana i onda još 10 je imala kašastu stolicu. čim su zubi izbili sve prošlo. nadam se da će i ostali biti ovako lagani.
Joj kako se sve brzo zaboravi ja nemam pojma kojim redoslijedom su Esmi nicali zubici kao da je bilo prije 100 godina
ma nebitno bolan neopterecuj se stim bitno da ih ne muce a ocel prije kutnjak niknuti ili prvi zubic nije vazno Vidis A. 2 god a jos mu zubi fali donja ima samo 4 . Prva dva odozdo i dvije cetvroke Gornji ima prva dva dvije cetvroke isto eto.....
Hvala na cestitkama maloprije je kakio stolica mu je kao kod novorodenceta zlatno-zute boje,kad samo doji vec drugi dan
On je smijesan izgovara slogove a najcesce MA-MA i BA-BA a MM kaze da on to njega zove kao Esma ga zove tata a mali je sam poceo babo hahah A on danas bas vise puta bas ponavlja ma-ma
Dobar dan ,kako ste nam?Kod mene malo zatišje,Harun spava,a Hamza otišao sa babom u kino.Medi ,žao mi je zbog kuće i nadam se da ste svi dobro.Jelena,kad sam se ja porodila nisu dali ništa za bebu da se donosi,a već na pedijatriji jesu,pravo se obradovali kad smo donijeli paket pelena,vl.maramice,kremu,bivacin prašak.Salki sretan rođendančić i da ga tura brzo prođe,pa da opet papa i bude veseo . za ljepoticu Nađu,tako će ona lady tebe iznenaditi i kad prohoda bez najave će ti se ušetati,samostalna cura.
Ma ja eto meni kafe u Kaknju ...........sto mi se nisi na temi javila
A vi fino se spakujte pa sve u Kakanj neka vam rose bude vodic
ne uganjasmo se...petak tajming los, subotu bila na svadbi a i vrijeme katastrofa ai danas mi se ddan izvuce...mala spavala od 11 do skoro 3 i i oko 5 kuci...do druge prilike
rose opet ti za Salka eh sta ces voljela sam da se vidimo ja sam onaj dan kad si me nazvala spavala tek sam poslije skontala da sam pricala s tobom hihih Ja sinoc gledala taj film i stvarno su mi ovi nasi filmovi poceli ici na zivce ratna tematikla se u svakom provlaci kao da je to jedino sto se moze pokazati....podsjeca me na predratna vremena i filmova sa partizanima ...ustajes u subotu i nedelju i kao djete ocekujes nesto zabavno kad ono Kozara paaaaaf
rose opet ti za Salka eh sta ces voljela sam da se vidimo ja sam onaj dan kad si me nazvala spavala tek sam poslije skontala da sam pricala s tobom hihih Ja sinoc gledala taj film i stvarno su mi ovi nasi filmovi poceli ici na zivce ratna tematikla se u svakom provlaci kao da je to jedino sto se moze pokazati....podsjeca me na predratna vremena i filmova sa partizanima ...ustajes u subotu i nedelju i kao djete ocekujes nesto zabavno kad ono Kozara paaaaaf
sta opet ja za Salka moj muz se i dan danas obraduje kad je na tv kozara, sutjeska, neretva
< Poruku je uredio rose -- 24.7.2011 21:48:35 >