Leena
|
Medi, bice sve ok, samo nek su svi živi i zdravi! Lady, ti se bas nahodala... Joj i ja bih do tog Benettona, samo ne znam stvarno kada ... Sinoc sam iza 2 dosla kuci, a jutros u 8 izasla... Bas sam prekjuce imala neki nervni slom na poslu, izbacili me iz takta nesto, bas glupost neka, i kazem ja kolegici: Boga mi, ovo nije za mene... Ja bih se trebala baviti nekim heklanjem, pletenjem ili tako necim sto nije stresno. Kaze ona meni: Pa, heklaj. A ja njoj: Pa ne znam. Crkla zena od smijeha Btw, lako je nas na JASMINU nahvatati, priča o bebi, eh... I ja sam prosle godine zaplakala Jele, duso, i ja bih ti sada otisla u taj MaC i kupila ti sta god, nije mi daleko, ali si mi ti daleko, pa ne znam kako bih se stigla vratiti na posao . Uzivajte, ja se javnem kasnije, kad opet ugrabim malo slobodnog vremena:D
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|