|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  768 769 [770] 771 772   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
22.7.2011 13:41:22   
ladyblue RR
šta je bilo kod doktora Jelo?

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19226
22.7.2011 13:43:09   
m.i.n.a.
Jel nam Helena stize u ponedjeljak....hahahaahahaha

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 19227
22.7.2011 13:46:32   
Anoniman
Zakazala me u cetvrtak na komisiju, prvo mislila u ponedjeljak pa kao ako odem u ponedjeljak porodice me odmah u toku sedmice. Kao ima dosta kontrakcija, lažice drmaju. Mozda krene i samo(ali ja ne vjerujem) prije ocekivanog termina sto bi kao bilo i najbolje, kaze da spremim torbu user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
  Neposredna veza do poruke: 19228
22.7.2011 13:50:07   
ladyblue RR
auuu, pa valja nam odmah početkom sedmice izaći u još jedan noćni izlazak prije porodauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19229
22.7.2011 14:24:44   
Anoniman
MA necu ja jos, osjetim ja to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 19230
22.7.2011 14:37:25   
Medi_87
user posted image user posted image user posted image To Jelo stize nam drugar uskoro user posted image user posted image user posted image
M zaspao malo bili u hodnajciji, pih kako mi je zao sto nisma mogla doci na kafu uh kako sam se s mm posvadjala ne merem na fejs da pisem vidjece user posted image user posted image user posted image
A gospodin shvatio da je pogrijesio pa danas veli hoces da te vodim u Altu da sta sebi kupis, hmmmmmm trebam pogolen spisak napraviti za iskupljenje

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19231
22.7.2011 14:57:10   
canim
Evo i mi da se malo javimo
Vratili smo se sa odmora...uh ovdje ljepote, kako je lijepo zahladnilo.

Isli smo i ovdje dr. prepisao nam je antibiotik jer je grlo crveno i zlijezde povecane user posted image temperatura evo vec 7 dana varira od 37-38 stepeni,nadam se da ce ovi antibiotici biti korisni. Za osip nam je pripisao onu kremu sa hormonima, nisam je uzela, uzela sam neku na biljnoj bazi i sapun za osjetljivu kozu pa cu mazati, kako ovdje nije prevruce tako joj se i osip polako povlaci, ne siri se vise.

Sta vi mislite jeli moze ovako nesto biti reakcija na diteper jer smo je primili jedno sedmicu dana prije osipa i 11 dana prije ture, ja koliko se sjecam diteper ima reakcije u roku od 3 dana.user posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 19232
22.7.2011 14:59:46   
ladyblue RR
ne vjerujem da je od vakcine.kako i sama kažeš, ranije bi se pojavili simptomi.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 19233
22.7.2011 15:38:47   
canim
Ma pitam samo da iskljucim tu mogucnost jer na odmoru nam je bilo bas prevruce tako da se je ona bas puno znojila i koliko god je prala djaba ona je osjetljiva tako da je dobila taj osip.
Zaova mi 2 dana prelezala temperaturu a 3 dan dosla kod nas i bila s nama do kraja i kad je dosla odmah slijedece vece curica mi fasovala turu, iako mi zao da ovu turu povezujem sa zaovom ali nema mi nekog drugog objasnjenja user posted image

Neposredna veza do poruke: 19234
22.7.2011 15:40:00   
ladyblue RR
onda ti je osip vjerovatno od vrućine a temperatura od viroze

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 19235
22.7.2011 15:44:58   
vjestica
ćao mame i bebe user posted image
ima li koja da da izvještaj šta se tu dešava
mi uživamo na moru, a ja sam najrahatnija kad sama odem na plažu user posted image
ide i cura na plažu, ali samo ujutro i poslijepodne
i moramo se pohvaliti, počinje praviti pomalo samostalne korake user posted image user posted image user posted image
i dalje je beba kreza

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 19236
22.7.2011 15:53:39   
tukica
IZVORNA PORUKA: Leena

Tukiceee, kako ste juzniiii Boze dragi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahaha hvala, i vi ste istoooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 19237
22.7.2011 16:07:02   
tukica
pitanjce, mozda glupo, ali jbg, moram nekog pitati... jel ima redoslijed kako izbijaju zubi? jesu prvo jedinice ili? ovo pitam jer sam kod svoje primijetila da se bijeli neki zubic gornji, ali nije 1... a bali puno i sve trpa i cucla...

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 19238
22.7.2011 16:41:40   
mersiha 77
zenice imate mahanje i od nas ali nemam vremena jer peglam muza zbog njegovih roditelji petljanja u nas zivotuser posted image
tukice bas te juzniiiiiiiiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 19239
22.7.2011 16:47:15   
Leena
Tukice, uobicajno je da idu prvo donji kecevi, ali ima i izuzetaka, ne moraju biti. Moguce da je zubic.

Mersiha, ne daj seuser posted image

Jele, pribliiiizilooooo seeee!!! Sad ce Lukaaaa!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jedva cekam!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 19240
22.7.2011 18:17:03   
HAHA
Ćao svima,ja ovih dana slabo se javljam,užasno smo zauzeti između ostalog jedenjem papirauser posted image što mu više branim,on nekako više pronalazi i trpa usta,kad ga skužim crče od smijeha.Juče se igrao u pjesku user posted image te radosti,samo sam ga 100 puta preduhitrila u pokušajima da i njega proba pojesti.m.i.n.o. i mersiha nedajte se,biće ok.super bebo čestitamo zubić drugu,evo malo je zahladilo pa će i nervoze biti manje svima nama,nadati se.vješticeuser posted image user posted image user posted image za curu,sad je Harun tek gotov kad ga se dočepa,ima da mu dudu odnese negdje,pa ako je frajer neka ju pronađeuser posted image user posted image user posted image .canim ,valjda će brzo proći sve to.jelena,lady,leena,ljubite ljepotice drage.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 19241
22.7.2011 20:09:40   
ladyblue RR
ah što se ja smorih...izašle smo u 16h i evo sada se vratile. krepala sam hodajući po gradu.
Dobacile smo i do Mc Donaldsauser posted image .
Imaju super sniženje u Benetonu. Kupila sam N par stvari, između ostalog farmerke za 29 KM.

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 19242
22.7.2011 21:33:50   
Anoniman
Joj lady poslacu ti ono sto na oku iskoci user posted image ... tako mi se jede McD user posted image

Neposredna veza do poruke: 19243
22.7.2011 21:39:54   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Joj lady poslacu ti ono sto na oku iskoci user posted image ... tako mi se jede McD user posted image

e da nisam sama sad bih ti otišla kupiti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19244
22.7.2011 21:41:57   
Anoniman
Ma nek si ti uspjela sama ostati, a ja cu se praviti da nisam procitala da si bila u McD user posted image . Gdje je mali otisao?
Gdje je ona Cickolino, ja racunam na izlazak sledece sedmice jedno vece.

Neposredna veza do poruke: 19245
22.7.2011 21:48:41   
ladyblue RR
mali otišao kod nane da se vidi sa mamom. e da znaš da sam sretna što sam malo ostala sama.
Cickolini sam zvala danas ali je bila nedostupna. nemam pojma gdje je. ja isto planiram da izađemo početkom sljedeće sedmice. uganjat ću ja nju...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19246
22.7.2011 21:52:01   
Anoniman
Maloprije mm i zaova odose negdje i ja se zezam koga su pitali i tu sala na taj racun i onda im ja govorim reko sledece sedmice da znate ja izlazim jedno vece ako se ne porodim do tada, a njih dvoje u glas "porodices se sigurnouser posted image "

Neposredna veza do poruke: 19247
22.7.2011 22:40:16   
esmina i bebina mam
Otpremila sam Esmu na more ode sva sretna user posted image spavat ce kod mojih pa ce nekad oko 3 krenuti.
Danas me rose zvala da izadem a ja Salku uspavljivala pa je dobro odvalio poslije kisa padala moram je ujutro uporukati da vidim kad ce kuci da se bar malo vidimo.
Ja cu izluditi zene drage kod nas je taj nekakav Vaser pa muzika prolama od naroda ne mozes cestom proci user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19248
22.7.2011 23:28:21   
ladyblue RR
ja odgledah nekakav film Jasmina i sjebah se...otkako sam se porodila pojavile su se neke emocije kod meneuser posted image

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 19249
22.7.2011 23:38:30   
dada83
Hehe, ladyblue, ista sam ti takva. Nema sanse da sad mogu gledati nesto tuzno, cak ne volim ni da mi neko prica o tome. A prije sam vala mogla svasta nesto gledati. Sto ti je reci biti mama...

Neposredna veza do poruke: 19250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  768 769 [770] 771 772   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  768 769 [770] 771 772   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

teta cuvalica
salmy

Zanima me koliko placate tetu cuvalicu,i koliko sati bude sa Vasom bebom.Bez kuhanja,pranja...i sli.Iskuljucivo cuvanje bebe? Znam da je bila anketa,ali je nemogu naci.Samo cifre molim Vas,bez puno pisanja:)))

200 (49%)

300 (35%)

500 (12%)

vise (4%)

Broj svih glasova: 142

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *