|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  766 767 [768] 769 770   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
21.7.2011 17:19:42   
rose
mi skitalcine tek u 5 usle u kucu user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19176
21.7.2011 17:25:59   
rose

IZVORNA PORUKA: Super Beba

Draga, nemoj se nervirati sada, prvenstveno djeteta radi..nije vrijedno sekiranja...a ti reci TM da si čula da mu otac priprema teren da dođe kod vas, ali da ti nisu spremna da ikoga ugošćavaš i da si poželjela da ste vas troje sami i da uživate k'o porodica...reci TMu da se čuje sa svojima, pa nek vidi kakvi su planovi od tvog svekra...ako on kaže da ima namjeru da vam sad nekad dođe, nek mu TM objasni sve fino...

a da isplanirate neki odmor i odete poslije bajrama van grada? naravno javite da ste uplatili

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 19177
21.7.2011 17:38:49   
HAHA
Dobar dan,evo da se konačno javim.Satima smo bili vani,umorna sam samo tako.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 19178
21.7.2011 17:42:01   
Super Beba
žene, dijete mi se skroooz osulo po licu..k'o da se ožario! Ne osjećam nikakvu hrapavost pod prstima, ne izgleda da ga svrbi...ništa novo nisam jela, pa da je alergija...namazala sam bepanthenom, pa vidjeću šta će bit...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 19179
21.7.2011 18:22:20   
ladyblue RR
Super bebo, vjerovatno se osuo od vrućine. očisti lice kamilicom i malo namaži jekodermom. taj osip se tretira kao i pelenski.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 19180
21.7.2011 18:26:07   
mersiha 77
joj mina ja te odlicno razumijem jer imam slican problem samo sto su moji odmah zgrada do mene i sve moraju kontrolisati,bas sve.Ja ludim polahko i sad nagovorim mm da selimo al se upetlja njegov brat i on odustane,jao ljudi ovo je za poluditi.ma nije ovo ta tema ali nemogu ljudi vise.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19181
21.7.2011 18:35:31   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: ladyblue

Super bebo, vjerovatno se osuo od vrućine. očisti lice kamilicom i malo namaži jekodermom. taj osip se tretira kao i pelenski.

Danke danke...evo nađoh maloprije jekoderm i namazah mu obraze...ma odjednom samo buknuše, i to posebno lijevi obraz...ma kontam i ja da je kombinacija vrućine+baljenja+guranja svega u usta+trljanja lica od pod i dekicu... user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 19182
21.7.2011 18:47:33   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

joj mina ja te odlicno razumijem jer imam slican problem samo sto su moji odmah zgrada do mene i sve moraju kontrolisati,bas sve.Ja ludim polahko i sad nagovorim mm da selimo al se upetlja njegov brat i on odustane,jao ljudi ovo je za poluditi.ma nije ovo ta tema ali nemogu ljudi vise.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

Jbg..ja hB nemam problema sa tim...Mada mislim da to nema veze gdje ko živi, već do samih ljudi...mogli bi te izluđivati i da su na Marsu, mada je stres tako manji, jer fizički su udaljeniji...ali to se treba jednom sasjeći u korijenu i svako treba znati gdje mu je mjesto...svak se petlja onoliko koliko im je dozvoljeno...

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 19183
21.7.2011 19:20:46   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: rose

al' ste se vi nahodali. svaka čast!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 19184
21.7.2011 19:36:36   
rose

IZVORNA PORUKA: rose

al' ste se vi nahodali. svaka čast!

nadoknadjujem one dane koje ne mogu setati sa njom user posted image ....jedva je docekala hapu u 7 i drinjoza user posted image

Neposredna veza do poruke: 19185
21.7.2011 19:51:21   
mersiha 77

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

Jbg..ja hB nemam problema sa tim...Mada mislim da to nema veze gdje ko živi, već do samih ljudi...mogli bi te izluđivati i da su na Marsu, mada je stres tako manji, jer fizički su udaljeniji...ali to se treba jednom sasjeći u korijenu i svako treba znati gdje mu je mjesto...svak se petlja onoliko koliko im je dozvoljeno...

super beba potpisujem ali to su mm roditelji pa nije bas lahko reci sto mislisuser posted image
a ja bi to po kratkom postupku rekla dodji mi jednom mjesecno i kapak,mada nevolim nikako da je vidim jer je veliki manipulator.
mama kad mi je bila nije htjela dolaziti nego je mm cekala na autobuskoj  stanici i nesto mu pricala nemam pojma sta a ocekuje da ja nju volim vidjeti eeee pa nemozeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 19186
21.7.2011 19:56:56   
Super Beba
mersiha77 - slažem se s tobom i smatram da ti i ne trebaš ništa govoriti njima, već to treba da uradi TM...svak svojima i mirna Bosna :)

Neposredna veza do poruke: 19187
21.7.2011 20:26:30   
mersiha 77

mersiha77 - slažem se s tobom i smatram da ti i ne trebaš ništa govoriti njima, već to treba da uradi TM...svak svojima i mirna Bosna :)

eeeh draga moja kad bi to bilo moguce jer moj ti je muz malo veca p....a i misli ako on nije takav nije niko,ma sutiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 19188
21.7.2011 21:25:38   
Anoniman
Hvala Bogu na ovakvom svekru i svekrvi kakve ja imamauser posted image
Superbebo to ti je sigurno od vrucine, nadamo se da se vec povuklo user posted image

Ja curu svoju stavila na spavanje, cekam da utvrdi pa da uzmem malo peglati ne bih li zavrsila sa ovim bebi stvarima, tek sad kad peglam vidim koliko toga ima. Maloprije mi princeza pala i rasjekla usnu, dusa draga kako me prepala, istog trena krenula krv i oteklo, srece ona nije par minuta plakala i posle trazi vode, fino je jela i pila je iz flasice sto znaci da je ne boli. Veceras je ja istusirala i obukla pidžamu i sad posla da joj mlijeko pripremim, a ona za mnom i kako sam ja ponijela flasicu ona fino ispred mene u sobu, pope se sama na fotelju i leže i kaze daj user posted image , a prije toga joj govorim hajde da uzmemo pelenu, a ona me gura i govori mama ću (sama ću) i donosi, jeste da je donijela dvije, ali nema veze... tacno mi dijete preko noci odrasta, mama tako ponosna na njuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 19189
21.7.2011 21:59:55   
rose
Anci nestasna ali je ipak dobra curica...velika..jos ce ona tebi i pomagati oko brace user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19190
21.7.2011 22:57:41   
ladyblue RR
moja je gledala utakmicu samnom user posted image . okupala je u pola 9, nahranila i stavila na spavanje. okupam je i spremim u krevet i skontam da uopšte nemam prokuhanu vodu za hapu...i ugrijem joj flašicu kravljeg mlijeka i dam. bi mi mrsko prokuhavati pa hladiti. valjda će je držati do jutra.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 19191
21.7.2011 23:00:01   
Leena
A joooooooooooj Ančice naše, curetine velike!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 19192
21.7.2011 23:09:28   
ladyblue RR
Leena, znaš kako je danas Ana dobra bila?! Nije se dijete čulo. sjedila u kolicima, ona i NAđa jele čips...poslije se vozila u kolicima, jela ćevape...ma živa se čula nije

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 19193
21.7.2011 23:27:56   
esmina i bebina mam
E bas sam se nahodala u ova dva dana bili smo u Tuzli i u Lukavcu kod rodbine cak sam na Panonici i d..e skvasila user posted image

rose stizes li sutra hoce li biti vremena za kaficu...,ti samo zvrkni ja sam kod kuce ...spremamm Esmu za more ide sa mojim roditeljima prekosutra rano.user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 19194
21.7.2011 23:29:12   
esmina i bebina mam

Leena, znaš kako je danas Ana dobra bila?! Nije se dijete čulo. sjedila u kolicima, ona i NAđa jele čips...poslije se vozila u kolicima, jela ćevape...ma živa se čula nije

Jeli to  tvoja Nada jede cips ja jos nisam pocela davati nikakve grickalice

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 19195
21.7.2011 23:37:17   
rose

IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

E bas sam se nahodala u ova dva dana bili smo u Tuzli i u Lukavcu kod rodbine cak sam na Panonici i d..e skvasila user posted image

rose stizes li sutra hoce li biti vremena za kaficu...,ti samo zvrkni ja sam kod kuce ...spremamm Esmu za more ide sa mojim roditeljima prekosutra rano.user posted image

ma naci cemo vrijeme...javim ti se sutra user posted image

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 19196
21.7.2011 23:41:05   
esmina i bebina mam
Ma ja eto meni kafe u Kaknju ...........sto mi se nisi na temi javila user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 19197
21.7.2011 23:41:17   
ladyblue RR

Jeli to  tvoja Nada jede cips ja jos nisam pocela davati nikakve grickalice

jede Nađa sve.  "voli sve što vole mladi"user posted image

Neposredna veza do poruke: 19198
21.7.2011 23:41:54   
ladyblue RR

Ma ja eto meni kafe u Kaknju ...........sto mi se nisi na temi javila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 19199
21.7.2011 23:54:52   
esmina i bebina mam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A vi fino se spakujte pa sve u Kakanj neka vam rose bude vodic user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 19200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  766 767 [768] 769 770   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  766 767 [768] 769 770   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kako zovete svoju svekrvu?

Nadam se zanimljivim komentarima:)

mama (19%)

svekrva (5%)

imenom (53%)

nikako (23%)

Broj svih glasova: 203

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *