|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  767 768 [769] 770 771   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
21.7.2011 23:58:54   
Anoniman
Leence sto kaze Lady moja cura bila za ne povjerovati pravo dobra, ja sam jos u sokuuser posted image . Mislim da sam mm pet puta danas rekla koliko je bila dobra da ce covijek ospice od mene dobiti user posted image

Esmina ti hoces da mi dodjemo u Kakanj, a ti guzu setkas po Sa a nikad da se javis... e ne moze sve na gotovo user posted image user posted image user posted image user posted image

Lady hvala na prevozuuser posted image

Cickolino kao sto rece Lady mani se zagledanja djeteta, D je med medeni i nista joj ne fali, a te sto te filuju pricama fino ti njima reci da od*ebu u skokovimauser posted image

(odgovor članu esmina i bebina mam)
  Neposredna veza do poruke: 19201
22.7.2011 0:14:02   
Anoniman
Vidim vi pospale pa bijegam i ja... sutra idem kod dr da se malo gledam sa bebom user posted image i da vidimo je li mi se ovaj prozorcic na gospoJi jos odškrinuouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19202
22.7.2011 6:54:35   
esmina i bebina mam
jelo pa ja bila i na BB bilo nas pravo malo user posted image hajde hajde draga da vidimo sta ce sa tvojom gospodom biti danas user posted image user posted image user posted image user posted image

Ova se moja ganga nadigla jutros u 6 i 20 user posted image Esma vec kuha a Salko oko kablova se bori user posted image u stvari ja se borim

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19203
22.7.2011 7:51:26   
tukica
uh, tuspas i mene... ne vidim na oci... moja mala se vec oko pola 7 nadigla... sinoc se budila u noci mil.puta samo da uzme malo sike i kad vise nisa mmogla da je podizem iz kreveta, stavila sam je pored sebe... tako mi je slatka kad se sklupca u mom narucju... jest da se ja vecinu vremena ne sjecam jer sam onesvijestena od umora i pospanosti user posted image user posted image user posted image user posted image
e danas u jedan dobar shopping ;))) samo me to moze dici iz mrtvih user posted image

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 19204
22.7.2011 8:51:35   
m.i.n.a.
Jutrooooo...ajte na lagani dorucak,pauljice...to je samo da izdrzim dok peciva ne budu gotova,u rerni su (nebil se vise najela )user posted image user posted image user posted image user posted image

Mm sam odmah juce sasula sve,vidio po meni da sam sva podbuhla i ljuta...kazem ja njemu imacemo gosta..kaze kog...reko tvog babu...njemu dragio,kaze neka gostiju,mogio je pitat i tvpog babu da dodju skupa..e hebo lud zbunjenog..reko slusaj sad,nit ce moj babo doci a tvoj jos manje nego pripremi govor i odbijenicu a ako ti neces ja cu...kaze ja cu..ihiihi...izmisli sta ces reci ali reci sta god hoces jer on ako dodje pa krene za bosnu pakujem se i ja..i mene je moja mati pozelila,.sinoc legli veli on..a sta da im kazem..reci moze zeni pranut seks napokon pa necemo moci...a dugo sam ceko sest mjeseci...ja stvarno ne razumijem,mozda i grijesim al trenutno mislim da mi stvarno treba mira i sopstvene porodice...helem zatvaram tu pricu dok se doticni opet ne javi..a ja ga cekamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mm poslije svega mi saopsti da je dobio neki bonus ili sta vec jos se poptrefi cetvrtak da ovaj centar radi duze od pet sati..najvise je opet Arman profitirao al ja se izvlacim za Bajram...jednostavno mi se nije dalo nista probavat pored onako fine djecije robe...

Ovdje danas kisa pa sumnjam da ce sta biti od sestnje preko dana...

< Poruku je uredio m.i.n.a. -- 22.7.2011 8:52:08 >

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 19205
22.7.2011 9:48:26   
Leena
Jutrooooooo! Danas kad mi je najveca frka, ja nesto happyyyy! Valjda ono "udri brigu na veselje"user posted image

Lady, Jele, to Ana osjeti da je mama umorna i da ne moze vise za njom trcati, pa dobrica postala prava:), znaci nema ni meni druge, nego da zatrudnim i onda se mozda ona moja hiperaktiva smiri malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lengenda si, Jele, prozorčić na gospoji user posted image user posted image user posted image user posted image oplakah!

M.i.n.a, eto rijesi ti problem user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 19206
22.7.2011 10:04:46   
Leena
Tukiceee, kako ste juzniiii Boze dragi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 19207
22.7.2011 10:11:45   
ladyblue RR
jutro žene...
ispratih muža na put...dok izađe kad nisam poludila. pa gdje mu je ovo, pa gdje mu je ono...
stavila N na spavanje pa da n miru kafu popijemuser posted image
danas ću rasputiti i ovo drugo dijete pa smo N i ja same do nedjeljeuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 19208
   [Obrisana poruka]
22.7.2011 10:22:49   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 19209
22.7.2011 10:29:03   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Iman83

Lady, jel to tm u moje krajeve krenuo? Trebala si i tiuser posted image ¨s njim.

jeste. večeras je gore, u Opalu. htjela sam i ja pa da ti se "privalim" ali nije bilo mjesta za nas dvije. dok oni opremu potrpaju u auto + oni, ne ostade mjesto za nas dvije.
valjda će opet biti prilike...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 19210
22.7.2011 10:45:55   
Super Beba
jutro i od mene...mali se nadigao u 6h, sav sretan..ja ne baš :(
evo sad zaspao, ja hoću jednu brzinsku kafu da salijem i odoh se pakovati..idemo malo van Sa za vikend..a kuća standardno u haosu, pa je moram raspremiti prije nego krenem...a onda moram i do DMa, ostala bez pelena user posted image
i malom napokon nikla i donja jedinica..sinoć vidim prorez se pojavio dole, a jutros već pod prstima se osjeti...haj, možda se sada malo smiri, jer zadnjih dana baš bio neUrozan...
m.i.n.a. - user posted image briga manje :))

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 19211
   [Obrisana poruka]
22.7.2011 11:23:13   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Super Beba)
  Neposredna veza do poruke: 19212
22.7.2011 11:35:24   
dzeni_nl
pozdrav svima.

ja k’o padobranacuser posted image ponekad malo uletim da vidim sta se desava, al se slabo javljam.

mina vidim li ja dobro, ili mi se cini da si stigla ovamo? sram te bilo ni da nam se javisuser posted image

pa kako ti je ovdje, navikavas li se?
kad ste stigli?
u kojem si gradu? sigurno nisi u Rotterdamu cim radnje cetvrtkom rade duze, jer ovdje petkom rade duze.
javi se pa da se upoznamo. mi se tek vratili iz Bosne.

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

Neposredna veza do poruke: 19213
22.7.2011 12:34:37   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: Iman83

Super bebo, čestitamo zubić user posted image user posted image user posted image

hvalaaaaa :)
odoh sad u DM i pravac zapadnije :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 19214
22.7.2011 12:37:54   
Anoniman
Superbebo cestitamo zubicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zanima me ove svjezije mame sto su vodile trudnocu na Jezeru je li treba neka uputnica za CTG? Danas sam bila na kontroli i niko mi nista nije trazio, ali dr moaj me odvela pa kontam mozda je zbog toga. S tim da u cetvrtak idem na komisiju i treba ctg da uradim, za komisiju mi rece da mi ne treba uputnica jer je ona napisala na nalazu preporuku, ali ne pitah je je li mi treba za ctg.

(odgovor članu Super Beba)
  Neposredna veza do poruke: 19215
22.7.2011 12:38:36   
m.i.n.a.
Heeeej...pa di ste vas dvije...izbjegavate ovu temu:))

Ja sam ti u gradu sudova,u Haagu..user posted image user posted image
Stigli prije nekih desetak dana,nismo stigli jos ni u posjetu Roterdamu,vikendom zakisi pa onda lunjaj po centrima..snalazim se mislim dobro..prvih dana je bilo svega pa i preglupih pitanja ovuda po forumu al sta cu mu,dok se covjek malo opusti....
Kako je krenulo ja cu brzo nazad u Bosnu,juce sam dobila vijesti da bi mi svekar dosao pa sam skontala ako on dodje ja ode dole...user posted image user posted image user posted image ...
Ne znam ni sama jel se i sta rjesilo dok se on naglas ne izjasni i dok ne vidim reakciju kad mu kazemo da smo stosta isplanirali pa nek priceka...ja cisto sumnjam da ce njega sta zaustavit kad bih mu licno rekla de me popusti da dodjem do sebe malo...
Odjutros imam takve nesvjestice i mucnine da sam kontala da sam trudna al kad sve saberem nema sanse,nego juce se isekirala,isplakala pa eto posljedica....

Dzeni kako je M,ona je sad vec velika djevojcica....malo je sad tjesno preko Ramazana ali najdalje odmah poslije uganjacemo se>))

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 19216
22.7.2011 12:40:15   
m.i.n.a.
Suoer bebo cestitamo zubicuser posted image user posted image user posted image
Jelena treba uputnica,ona mala ako vec nisi dobila veliku...bar je meni trebala prije sest mjeseci...nekad doduse i prime i bez al nekad naprave i scenu...

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 19217
22.7.2011 12:45:09   
Anoniman
Posto sam u devetom je li ja mogu odmah uzeti veliku uputnicu? I meni treba velika za CR, je li i sa tom od CR mogu raditi ctg?

(odgovor članu m.i.n.a.)
  Neposredna veza do poruke: 19218
22.7.2011 12:50:52   
m.i.n.a.
Meni su je dali u Kumrovcu druge nedjelje devetog mjeseca a kad sam usla u deveti na prvi ctg me poslali u Vrazovu...ja sam prirodno rodila pa ti ne znam za carski ali mislim da je isto...ma njima to vise dodje forme radi jer tu uputnicu ti na ctg prikaci uz neke papire pa nosas na blagajnu svaki put...a tu veliku ti jednom uzme i prikaci i nosas sa sobom....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19219
22.7.2011 13:07:50   
ladyblue RR
Jelo, ne treba ti uputnica za CTG a veliku uputnicu za bolnicu ćeš uzeti u Kumrovcu. Moj savjet ti je da ih nazoveš i zakažeš termin jer je tamo uvijek haotična gužva.

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 19220
22.7.2011 13:10:09   
ladyblue RR
ako ti budu tražili uputnicu za CTG (očito da debili i to znaju zatražiti) nju ćeš uzeti kod svog ljekara porodične medicine.

Neposredna veza do poruke: 19221
22.7.2011 13:12:06   
Anoniman
Ja zvala ambulantu svoju, porodicnu i rekose mi da navratim sledece sedmice dace mi oni uputnicu. Fino sestri rekla da mi treba velika uputnica za porod da sam usla u deveti, a ona kaze nemamo slobodnog termina ali vi navratite primicemo vas bez cekanja, dace vam bilo koji druser posted image

Neposredna veza do poruke: 19222
22.7.2011 13:14:57   
m.i.n.a.
Ma Jelo samo im se pojavi gdje bilo...u Kumrovcu ce te naruciti za mjesec dana...ja bih otisla i jos se dobro zadihala i trazila uputnicu...a kod porodicne ti ide jos brze,ja sam poslije poroda isla na pregled grudi jer sam imala infekciju i samo se javila na salt_er,rekla da sam svjeza porodilja i odmah me uveli.....

Ja sam bila porodicna ambulanta Novo Sarajevo,mislim..ondje preko puta Palme i stvarno su bili svi ljubazni,cak mi je sestra poslije svega dosla i u kucnu posjetu..

< Poruku je uredio m.i.n.a. -- 22.7.2011 13:17:41 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19223
22.7.2011 13:18:08   
ladyblue RR
meni nisu dali u porodičnoj medicini nego sam morala ići do Kumrovca. doduše, meni su tamo otvarali porodiljsko pa možda zato. porodična medicina ne može otvoriti porodiljsko nego samo Centar za zaštitu žene i materinstva.

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 19224
22.7.2011 13:26:29   
Anoniman
Hvala vam drage moje... ma ja cu iza nedjelej u ambulantu svoju pa ako daju super, ako ne onda u Kumrovac ili mozda jos bolje ako budem morala u Kumrovac ici da je i ne vadim dok se ne porodim onda nek je naknadno mm donosi user posted image

Neposredna veza do poruke: 19225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  767 768 [769] 770 771   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  767 768 [769] 770 771   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kako zovete svoju svekrvu?

Nadam se zanimljivim komentarima:)

mama (19%)

svekrva (5%)

imenom (53%)

nikako (23%)

Broj svih glasova: 203

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *