Bebica11
|
Hello zenice hvala na komentarima, savjetima, trebace ih jos kod mene je bio problem sto je dojenje od pocetka KRENULO NAOPAKO tj moja operacija ucinila je da prva 3 dana NIKAKO ne dojim, a bebica je vec pocela jace vuci i vise jesti, i onda mi je stvorila ragade, bljucala je i krv, pa sam izdajala naredna 3 dana i tek 6-TI DAN je zadojila i to pomalo, jedan obrok dojim(nije mi mlijeko nadoslo) a 2 je hrane i sve tako dok nismo izasli iz bolnice, onda prekid 48h, i za vikend sam je dojila recimo dva obroka, treci hranila jer nije nista bilo u dojkama, sad vec SVAKI OBROK DOJIM i dohranim max 40ml, cak i to ne popije, al doji po sat vremena, jel to ok? , i danas mi evo bila patronazna i kaze da ne dajem AD vec kamilicu da mi se ne odbije od dojenja i ne poveca AD sta da radim, negdje procitah da kamilica ispire crijeva pa mi taj savjet cudan ona zaspi na (.) poslije sat, ja osjetim da jos ima malo mlijeka u (.) al ne moze izvuci, imate li kakav konkretan savjet??? ja vjerujem da nije bilo prekida i mojih problema da bi dojila bez AD, al ja njoj dajem AD iskljucivo zbog nje da nije gladna, jos se rodila 2850gr, pa sva sitna, ne mogu dozvoliti da izgubi na kilazi, a ne dajem joj AD jer je meni mrsko da je dojim svaki sat ako treba, ovo naglasavam da ne bih bila pogresno shvacena